Last news in Fakti

15 Декември, 2018 16:30 1 991 3

Тръмп с важно назначение

  • доналд тръмп-
  • назначение-
  • сащ

Обяви новия шеф на кабинета на президента

Тръмп с важно назначение - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви назначението на изпълняващия функциите шер на президентския кабинет, съобщи Fox News.

На поста е назначен Ник Мълвейни. Назначението беше обявено от самия Тръмп вя Twitter.

“За мен е удоволствие да обявя, че Ник Мълвейни, който е директор на Офиса по мениджмънт и бюджет, поема поста на изпълняващ функциите на шеф на президентския кабинет. Той ще замени генерал Джон Кели, който заслужи отличие за своята служба в страната ни. Мик свърши невероятна работа с администрацията. Нямам търпение да работя с него“, заяви Тръмп.

Джон Кели ще изпълнява функциите си до края на годината. Президентът Тръмп обяви, че лично ще му благодари за достойната служба. Вече се подготвя прехода към управлението на Мълвейни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баймангау

    0 0 Отговор
    Какви са тия неграмотници...
  • 2 среднощен

    3 0 Отговор
    Тръмп започна да подсигурява позициите около себе си с перспективата не само да изкара мандата си, но и да се бори за втори..!? "Задната скорост" с митата за Китай и кадровите промени говорят единствено за "прицелване" във втори мандат!!
  • 3 Тръмп

    1 0 Отговор
    Що пък не???:):):)В това е силата,да спечелиш два пъти и то заслужено!!!:):):)