Last news in Fakti

15 Декември, 2018 19:32 10 276 37

Десислава Радева: Слави ме спря да емигрирам

  • десислава радева-
  • президент-
  • румен радев

Първата дама разкри как се е запознала с президента

Десислава Радева: Слави ме спря да емигрирам - 1
Снимка: БТА

"Щастливи сме като Румен и Десислава Радеви" - с тези думи коментира семейните си отношения съпругата на президента Радев коментира пред Мартин Карбовски в ефира на bTV., цитирана от Webcafe.

Тя допълни, че голямата любов на държавния глава е и винаги е била не друго, а изтребителите.

"Той е роден пилот, от трети клас знае какъв иска да стане" - така Десислава Радева обобщи страстта на своя съпруг.

Тя каза още, че се е съгласила на интервюто с Карбовски заради името на предаването - "Втори план" и заради това, че е на втори план след президента. Радева сподели, че се познава с държавния глава от 31 години, но отношенията им в миналото са били чисто приятелски.

В крайна сметка ги събира работата във военно-въздушните сили.

"Ние бягахме от любовта, но в крайна сметка тя се случи" - така Десислава Радева обясни как е започнала връзката между нея и Румен Радев. По време на цялата предизборна кампания тя е зад съпруга си без никакви колебания.

Въпреки това Радева споделя, че да е жената до президента има повече недостатъци, отколкото предимства.

Сред плюсовете посочи, че се среща с много интересни хора и посещава забележителни места. Тя даде за пример концерта на Виенската филхармония на 1 януари, когато е получила автограф от италианския диригент Рикардо Мути. Радева е била и в Болшой театър, което е била нейна стара мечта.

Недостатъците обаче са повече, допълни тя, най-вече заради публичното внимание и следенето в социалните мрежи. Посочи още, че е след избора на Румен Радев за президент е станала по-тъжна.

"Аз съм нормален човек", подчерта Десислава Радева. По думите й пред Карбовски в България няма понятие като "първа дама", няма и по Конституция. Тя каза, че не е "първа дама", но за сметка на това е жената до президента.

"Не ми се иска втори мандат на президента", коментира Радева.

Допълни с шеговит тон, че "на мен и първи мандат не ми се искаше". "Ако знаех какво ще е, нямаше да се съглася", категорична е тя.

Тя добави, че гледа на мъжа си не като на политик, защото политиците произлизали от политически партии. Предпочитала да гледа на него като държавник. "Няма как да влияеш на един генерал", отговаря на въпроса дали влияе на работата на съпруга си.

В ефира на bTV и "Втори план" Десислава Радева се върна и по-назад във времето като сподели повече за познанството си със Слави Трифонов и работата й за предаването "Каналето", където е била офис-мениджър. Казва, че по това време е обмисляла варианта да емигрира, но Трифонов я разубедил.

Преди това е работила в рибна фабрика "Славянка".

В първата си телевизионна изява Десислава Радева коментира и първия инцидент с автомобил на НСО.

"Не знаех какво се случва", бяха първите й думи на въпроса какво точно се е случило. Тя описва как автомобилът е спрян от жандармерията и е бил наобиколен от тежковъоръжени жандармеристи, без да има някаква провокация за такива действия.

Допълни още, че изнесената в медиите информация няма нищо общо със случилото се. Водещият Мартин Карбовски от своя страна уточни, че броят на предаването е записан преди втория инцидент с кола на НСО, при който беше замесено името на Радева.

"Дрехи, прически, гримове - всичко е от семейния бюджет" - това отговори тя на въпроса дали данъкоплатците поемат разходите при публичните й изяви. Тя уточни, че понякога отказва покани за някои събития, защото не може да плаща за всичко сама. Повечето й дрехи, по нейни думи, са облечени само веднъж и след това върнати.

Като своя основна кауза пред Карбовски Десислава Радева посочи създаването на национална педиатрична болница.

Тя посочи, че здравният министър Кирил Ананиев е приел инициативата, защото не може да се справи сама с нея. Радева посочи, че често посещава здравни заведения за деца при пътуванията си в чужбина и събира въпроси как е организирана дейността там.

В момента се организира коледно парти за деца от администрацията на президентството. След това, каза Десислава Радева, тя и семейството й ще се "отдадат на купон". На президента през новата година тя пожела да продължава да я обича колкото сега.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 КГБ Териер

    116 42 Отговор
    Културна жена. Не е простакеса като няйои други от народното събрание които седят от дясно
  • 3 РУМЕН

    47 95 Отговор
    Какво ли щяхме да правим без ДЕСА-МЕРЦЕДЕСА?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бачо Киро

    57 18 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Бе твоите простотии са къде къде повече, ма на, тука си още и ти..
  • 6 Иванов

    74 24 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Млък бе, гейбераст!
  • 7 Метгонтан

    37 65 Отговор
    "Тя даде за пример концерта на Виенската филхармония на 1 януари, когато е получила автограф от италианския диригент Рикардо Мути. Радева е била и в Болшой театър, което е била нейна стара мечта."
    Айде бе , от хеви метълка сега и автографи от диригенти все да подмята. Ей кат се качат малко по нагоре маймунките , и почват едни възнесения .... а до вчера дън казвам ко .
  • 8 Милко И Морко

    34 69 Отговор
    От семейния бюджет да-а-а-а, Ал Бънди получава над 11 бона за нищоправене и фасони . Да си взима роклата и да си ходи.

    Коментиран от #16

  • 9 Тръмп

    32 66 Отговор
    Секса със Слави явно е Незабравим!!!:):):)Радева още помни за маркуча и дългата му коса!!!:):):)Сладолед,черпи ли те Ма???:):):)
  • 10 Тръмп

    22 59 Отговор
    Слави,мерси че не ми я прати тая проста селянка,че бая голема Стена треаше да изградя срещу тоя вирус!!!:):):)
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 123

    29 20 Отговор
    Незнам ама като погледна кака Цура Деса тъпото Диловска тая Караянчева дето трудно може да разбереш жена ли е мъж ли е Радева направо си е върхъ
  • 13 дяда гошо

    31 15 Отговор
    А за Лилито Павлова какво ще кажете --като фиданка е стройна
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Толи

    10 14 Отговор
    Голяма реклама за Слави от Деси Радева и то положителна ,въпреки ,че той я подиграва и осмива.Сигурно вече съжалява ,че не я покани на ония интервюта ,които правеше ноември.Щеше да си вдигне рейтинга мнооого отколкото с Борисов , Цвета ,Цацаров.
  • 16 Бачо Киро

    15 11 Отговор

    До коментар #8 от "Милко И Морко":

    Искаш да кажеш, че Плевнята примерно ги вземаше и вършеше сума ти работа?? Работата за американския брат се плаща отделно, тъй че не го брой.
  • 17 Кумчо Вълчо

    25 4 Отговор
    Ей, мноооооого и голееееми простаци има между коментиращите в този сайт.
  • 18 Пас

    26 6 Отговор
    Аз не я познавам тази жена не мога да я коментирам.за разлика от повечето тук които също не са я виждали дори но плюят като лами.това се казва българска работа,само да се покажеш някъде и се започва.за това сме на този хал,никои не вижда негоси а за хората е готов винаги да плюе.такива сме повечето тук в БГ,то
  • 19 ПЕШЕВ

    17 31 Отговор
    НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ- АНТОН ТОДОРОВ ПОДГОТВЯ ПРЕДАВАНЕ ЗА ЛИЦЕТО РАДЕВ В КОЕТО ЩЕ ИЗЛОЖИ НА ПОКАЗ КИРЛИВИТЕ МУ РИЗИ И ЗАВИСИМОСТИТЕ МУ ОТ ВРАЖДЕБНИ НА БЪЛГАРИЯ ЛИЦА,ОРГАНИЗАЦИИ И ДЪРЖАВИ.. НЕ ИЗПУСКАЙТЕ ! ВСИЧКО,КОЕТО КАЖЕ И ПОКАЖЕ СА ПРОВЕРЕНИ И ДОКУМЕНТИРАНИ ФАКТИ

    Коментиран от #23, #30, #32

  • 20 гост шофер

    22 10 Отговор
    Никой не се замисли че жената на президента стой твърдо зад мъжа си.Много сте злопаметни .С какво запомнихте половинката не предния президент?????
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Мисля че е

    15 1 Отговор
    по-добре първата дама да не си отваря устата. Всеки паралел между Трифонов (който се пъне да снася партия) и Президента Радев е пагубно за последния. Независимо от повода и контекста. Със сигурност познава и други популярни личности -да ги обсъжда тях без дезифенктант
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Еретика

    9 8 Отговор
    Аз познавам такава Българка майка на две деца с три висши и то магистратури,а сега е на хиляди километри от децата си защото тук в България работеше за 600-700лв.От работодателя си беше награждавана четири пъти и когато поиска по висока позиция я изритаха.Владее перфектно английски.Сестра и владее също перфектно английски и още четири чужди езика е и тя беше в България и тя е с висше,а вече с две.Работеше за 500-600лв.Е знамги защото са ми дъщери.Единият им брат и той е в чужбина,а и другият си точи зъбите да духне от България Юн

    Коментиран от #25

  • 25 Реалист

    7 2 Отговор

    До коментар #24 от "Еретика":

    Кой както намери за добре!Европа е отворена за всички,не е като едно време;......Ама лошото е ,че е отворена и за амуджита и циганори,така ,че по добре тука вече.
  • 26 Ения

    10 1 Отговор
    Голяма простотия са тия коментари.Няма що.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Гост2

    7 5 Отговор
    Жалко в тази държава останаха повече ПРОСТАЦИ които само могат да плюят да пият да се друсат и нищо друго,затова и с нас Българите оправляващите си правят каквото си искат защото знаят че повечето са такива тъпи овце които нищо друго немогат да измислят и направят !
  • 29 Ох,мъка

    6 0 Отговор
    Като и гледам големите шамари , не завиждам на Каунья .
  • 30 Зайко Байко многознайко

    0 2 Отговор

    До коментар #19 от "ПЕШЕВ":

    КогА?
  • 31 Мислех я за по умна и тактична

    6 6 Отговор
    но явно е наивна и самонадеяна. Как може да пада на такова долно ниво, да дава интервюта на Карбовски, чиито контингент са само цигани и наркомани? Плевнелиева като си знаеше какво струва мъжът й, не искаше да се показва с него, и беше по добре за нея, показа достойнство, а тази особа, освен, че себе си кепази, срива и авторитета на президента. Време е да се опомни, ако има с какво!
  • 32 Самото име Антон Тодоров

    8 4 Отговор

    До коментар #19 от "ПЕШЕВ":

    показва, че нагазваш в помийна яма! Не благодаря, от там се изливат само фекалии и вони само като се чуе името му!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 1944

    4 4 Отговор
    работническо-селската ентелегенция в действие. от къра та чак във виена. може да излезеш от селото, но селото от теб не.
  • 35 кеф

    5 3 Отговор
    Ерудирана жена,на като простакесите на герберските боклуци
  • 36 Анонимен

    2 0 Отговор
    Гадния рептил Слави и той няма вечно да живее... промиващия главите на дебилния български народ.
  • 37 Desa

    1 3 Отговор
    Деса простакеса, от работническо _селската интелигенция, марш на село да копаш мършо,
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове