Last news in Fakti

16 Декември, 2018 15:07 4 708 24

Това е шофьорът, който едва не уби полицай

  • захари чернев-
  • полицай-
  • джигит

Джигитът не спрял за проверка

Това е шофьорът, който едва не уби полицай - 1

Столичната дирекция търси съдействието на гражданите за установяване местонахождението на 23-годишния Захари Чернев, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Според събраните до момента данни това е мъжът, блъснал с колата си и ранил тежко униформен служител.

Както вече съобщихме, снощи, минути след 23 часа, на столичния бул. „Ал Малинов“, полицейски екип забелязва „Фолкваген“, за който е имало съмнение, че няколко пъти не се е подчинявал на полицейски сигнали за спиране.

При предприети полицейски действия и подаване на сигнал, шофьорът извършва маневра на заден ход, симулирайки намерение за спиране, удря паркиран лек автомобил, рязко потегля, блъска униформения полицай и успява да избяга. Пострадалият служител е настанен в болница с множество травми. В хода на оперативните действия автомобилът е открит изоставен в района на „Студентски град“. До този момент не е установено местонахождението на шофьора.

Гражданите, които имат допълнителна информация, свързана с извършителя на престъплението, могат да сигнализират при гарантирана анонимност на тел 112 или в най-близкото поделение на МВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 нервен

    45 1 Отговор
    Той изобщо дава ли си сметка какво прави с бъдещия си живот

    Коментиран от #5

  • 3 Ами намерете си го

    50 14 Отговор
    имате му досието, гражданите ще ви го търсят!? Това показва каква полиция имаме, един кокошкар не могат да изловят.

    Коментиран от #7, #11, #22

  • 4 Шерлок Холмс

    27 1 Отговор
    Сега ще каже колата е била открадната.
  • 5 Те затова имат такова поведение

    47 3 Отговор

    До коментар #2 от "нервен":

    защото знаят, че нищо няма да им направят, и да го хванат, съда ще го пусне!? Марковски ще каже, че без да иска дал на задна и ще се извини на полицая, иначе е много добро момче, само 40 нарушения има, нищо работа!?
  • 6 Миризлив Пор

    9 8 Отговор
    Ами само погледнете закона и ще се сетите защо го е направил. Ако си пиян "на мотика" или друсан ЗАКОНОДАТЕЛЯ е казал, че само идиотите спират и ако въобще спрат духат и/или дават кръвна проба. Ако не спреш или откажеш тест е само глоба а ако те хванат с алкохол и/или наркотици над определена стойност лежиш в затвора. Просто човека добре познава законите, това е.

    Коментиран от #8

  • 7 отговор

    21 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ами намерете си го":

    Във всички нормални държави се търси съдействие от страна на гражданите. Това доста помага престъпникът да бъде заловен по-бързо, преди да е успял отново да убие или рани някого. Все много знаете, но не забравяйте, никой не е застрахован от подобни типове, понякога пияни и надрусани!

    Коментиран от #9, #12

  • 8 случаен

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "Миризлив Пор":

    В затвора ще ги опознае още по-добре.

    Коментиран от #10

  • 9 КОНТРА ОТГОВОР

    20 4 Отговор

    До коментар #7 от "отговор":

    ОТ ЛУНАТА ЛИ СТЕ ЧИ НА БРОИТЕ ЗА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА. ТУК Е ФЕОДАЛИЗЪМ И КРЕПОСТНИЧЕСТВО. ШЕПА ГРОБАДЖИИ ДО ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ПЛЮЕЩИ СРАСТВАНЕТО НА БКП С ВЛАСТТА СЕГА НЕ САМО СА СЕ СРАСТНАЛИ А И ПРИСВОИЛИ АКО ТОВА Е НОМАЛНО СИГУР Е НОРМАЛНО В ТАЗ ГОДИНА ДА ИМА ИЗБИТИ И САМОУБИЛИ СЕ СУМАТИ БИЗНИСМЕНИ ЧЕ И ПОЛИЦЕЙСКИ ШЕФОВЕ А КОЛКО НАРОД СА ФЪРЛИ ОТ ТЕРАСИТЕ И СА ПОИЗБЕСИ СЕГУР НИ МОЙ СА ПРЕБРОИ НО ТОВА ЗА ВАС Е НОРМАЛНО А СИГУР И МОРАЛНО ДА СМУЧЕШ НАРОДНАТА КРЪВ.

    Коментиран от #19, #20

  • 10 Миризлив Пор

    9 3 Отговор

    До коментар #8 от "случаен":

    Какъв затвор какви 5 лева? Нито е хванат надрусан нито пиян, нито някой го е хванал зад волана. Зависи кой е адвоката може да докаже и съда да повярва, че колата е била открадната вечерта а нашичкия си е спал като бебе, не е гледал телевизия и не знае че го търсят.
  • 11 Пешо

    15 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ами намерете си го":

    Във Франция също със съдействието на гражданка установиха терориста, това е практика по цял свят. Ама ти явно си от вечно и само искащите дървени философи.
  • 12 Ти България за нормална държава я имаш

    20 4 Отговор

    До коментар #7 от "отговор":

    Когато полицията започне да помага на хората, тогава и хората ще помагат на полицията. По селата старите хора ги убиват като животни, а тези търтеи не си мръдват задниците, сега искат хората да им помагат и то защото е пострадал техен човек, ако беше обикновен гражданин, изобщо нямаше да се задействат!
  • 13 qwerty

    0 3 Отговор
    за 100 лева толкова
  • 14 abv

    12 0 Отговор
    Поредния боклук на пътя. Затвор за него.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Аз ,Врчанката

    7 0 Отговор
    Дано го хванат,но кой го знае,къде се е укрил? А намерят ли го и вкарат ли го в ареста,просто неми се мисли какво,ще става с него и още повече,че е ударила полицай. Ще се радвам да го намерят,в най-тежката скоро време!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Будител

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "КОНТРА ОТГОВОР":

    Пиши на кирилица,о неразумни юроде!
  • 20 отговор

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "КОНТРА ОТГОВОР":

    Борим се да бъдем нормална държава. Поне част от нас. Много искаме да живеем културно, да спазваме правила, да има ред и законност. Засега това са само мечти, но поне ни е ясно донякъде кое как трябва да бъде. Анархията е хаос, а хаосът е разрушителен. Държава, в която хората са свикнали да живеят в беззаконие, е обречена!

    Коментиран от #24

  • 21 Войвода

    0 0 Отговор
    Мизерник, ако го видя ще го смачкам!!
  • 22 El Torro

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ами намерете си го":

    Не знам дали знаеш, но полицията работи с гражданите.

    Коментиран от #23

  • 23 бял

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "El Torro":

    Не знам дали знаеш,ама работи с гражданите само когато има интерес,в останалото време работи за да взима парите на гражданите,така че ако си плащат ще има и помощ от гражданите.
  • 24 El Torro

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "отговор":

    Дадох ти +, но искам да знаеш, че анархия не означава и не е хаос.