17 Декември, 2018 11:15 3 590 6

Тръмп на разпит? Само през трупа ми!

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • майкъл коен-
  • рудолф джулиани-
  • робърт мълър

Американският президент няма да бъде разпитван за руската намеса

Тръмп на разпит? Само през трупа ми! - 1
Снимки: БТА/АР

Адвокатът на американския президент Доналд Тръмп - Рудолф Джулиани - изключи възможността държавният глава да бъде разпитан от специалния прокурор Робърт Мълър, предаде АР.

Джулиани заяви, че е "отвратен" от тактиките, използвани от Мълър при неговото разследване за руска намеса в американските избори през 2016 г., включително постигането на споразумения за признаване на вина от бившия съветник на Тръмп по националната сигурност Майкъл Флин, че е излъгал федерални следователи.

Джулиани каза, че Тръмп няма да се съгласи да бъде разпитан от екипа на Мълър. "Само през трупа ми", заяви адвокатът по телевизия Fox.

Тръмп на разпит? Само през трупа ми!

Мълър, който разследва евентуални връзки между предизборната кампания на Тръмп и Москва, продължава да иска да разпита президента.

Джулиани също така нарече "патологичен лъжец" бившия адвокат на Тръмп - Майкъл Коен.

Тази седмица Коен беше осъден на три години затвор, след като призна, че е платил пари на жени, които твърдели, че имали интимни връзки с Тръмп, за да купи мълчанието им в предизборната кампания през 2016 г.

Тръмп на разпит? Само през трупа ми!

Прокуратурата и Коен казват, че той е действал по нареждане на Тръмп, което президентът и Джулиани отричат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    20 2 Отговор
    Не разбирам...човека е платил пари за платена ескорт услуга ..какво му е лошото????..Тръмп си е хетеросексуален..ако имаше връзка с гей нямаше да бъде следствен
  • 2 ЗайоБайо

    17 3 Отговор
    За първи път в историята службите на една страна работят толкова усилено по дескридитирането на собствения си, законно избран президент. Какъвто и да е Тръмп, той е избран от народа си. Точка.

    Коментиран от #5

  • 3 Пеньо

    2 3 Отговор
    Оставаше Тръмп да даде писмено разпореждане за проститутките!!!Е той си е зле, но не чак толкова.

    Коментиран от #6

  • 4 Тръмп

    4 1 Отговор
    Големата каша ври и некой друг ще духа!!!:):):)
  • 5 дядо коледа

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "ЗайоБайо":

    Ами проблема е, че Тръмп е реубликанец ппредставител на идусриалците, а демократите представляват Първенютата - борсови спекуланти които още немогат да се прмирят с факта че не могат да управлявт - крадат поголовно!
  • 6 дяло коледа

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Пеньо":

    Човека изобщо не е зле само иска да печели и народа а не само спкулантите, които днес са в Китай утре са в Тайван а в други ден в Индия или Пакистан!
    А кой ще им купува стоката бе пари, дайте и кредити на агнетата безработни и пак Първенютата спекуланти и банкери ше печелят - обират народа!