Last news in Fakti

21 Декември, 2018 07:00 16 221 0

Вашият хороскоп за днес, 21.12.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Фантастичен ден за Везните, Водолеите да не се водят от емоциите си

Вашият хороскоп за днес, 21.12.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Опитайте да сте по някакъв начин полезни на околните и ще срещнете в очите им не просто благодарност. А съвместната работа може да породи нещо вълнуващо помежду ви.

Телец

Не позволявайте на дребните разстройства да ви съборят на легло. Повява ви вятърът на свободата и ще се опитате да избягате от всякакви ограничения. Какво пък може наистина да станете свободни.

Близнаци

Обичайте Бога в лицето на човека срещу вас. Винаги има какво ново да научите от онези, с които спорите.Най-малкото те ви показват света от друг ъгъл, а така може и да видите съвсем различна картина.

Рак

Не се опитвайте изцяло да промените имиджа си само защото сте дочули някакви приказки. Разбира се, смяната на един малък детайл може да обърне вниманието към вас. Сцените на ревност не са невъзможни и то от ваша страна. По-добре свалете това представление и не го играйте повече.

Лъв

Настроението ви ще е оптимистично и най-важното – весело. Заразявайте с добро самочувствие, това не е наказуемо,дори напротив,може да ви направи доста търсени.

Дева

Отделете малко време за рекапитулация. Отбележете си всички източници на доходи и как се движат нещата там.Изобщо едно бързо счетоводство ще ви е от полза. Пък като сте почнали, изчислете си финансовия ефект от 2018 г., тъкмо ще имате стимул за следващата година.

Везни

Фантастичен ден, пред вас се разкриват невероятни хоризонти, възможност да реализирате и най-смелите си мечти. Хубаво е предварително да сте наясно със себе си и да не се разпилявате в много посоки.

Скорпион

Все още имате запас от ехидни забележки и мрачни мисли. Понякога може да се опитате да сте по-различни, поне за разнообразие. Това, че не обичате промените не е оправдание да сте такива.

Стрелец

В сладки приказки бързо ще отлети днешният ден. Хубаво би било да свършите поне някаква работа, че после ще ви “излезе през носа”, макар мислите ви са насочени главно към забавления.

Козирог

Утрото е добър момент за възстановяване на диалога с околните. Не търсете кусури и не коментирайте действията и поведението на едни приятели пред други приятели. По-голяма дискретност проявете по отношение на хората около вас.

Водолей

Днес се водете от здравия разум, а не от емоциите си. През първата половина на деня ще сте сънливи, но това едва ли ще попречи на вашата мнителност. С подобно поведение лесно може да обидите всеки и после трудно ще възстановите добрия тон, имайте го предвид.

Риби

Ако проявите по-голяма активност, ще съумеете да разрешите един материален проблем, макар и със скромен резултат. Обвързаните ще се изкушат да кривнат встрани. Дори да не ви хванат, поговорете със съвестта си как стоят нещата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА