17 Декември, 2018 12:18 11 187 29

Ани Салич влиза в политиката и се цели в...

  • политика-
  • ани салич-
  • водеща-
  • новини-
  • висок пост-
  • цел

Водещата се е насочила към висок пост в политиката

Лицето на Нова Ани Салич иска да смени попрището и се е устремила към политическа кариера. Водещата на новините по Нова се гласяла за министър в следващо правителство. Тя дори вече се била ориентирала към политическа партия, с която да се обвърже. Според "Уикенд" Ани даже е записала втора магистратура, за да има необходимото образование, щом заеме желания пост в управлението.

Тв звездата от години се чувствала изморена от работата в нюзрума, която върши вече близо 25 години. Всичко, свързано с новинарските емисии, вече ѝ идвало в повече. Сега тя копнеела за промяна. На няколко пъти опита да води с по-леки предавания в Би Ти Ви и Нова тв, но всичките ѝ опити претърпяха провал. Любимата водеща на мнозина обаче не се отказала от идеята да смени попрището. Решила, че ако не ѝ се получава в по-леките жанрове, ще извади тежката артилерия. Затова се прицелила в политиката.

Твърди се, че няколко партии са се наредили на опашка за името на Ани Салич в листите си на следващи избори. Тя само трябвало да избере към коя точно иска да се присъедини. Според слуховете, това най-вероятно ще бъде някоя патриотична организация, клоняща към лявото. ТВ партньорката на Ники Дойнов имала ясно изразени убеждения, близки до този тип партии. Тя например била убеден противник на безконтролното навлизане на бежанци от третия свят в Европа. Сериозно се притеснявала, че напоследък на Запад сериозно намалява процентът на местни жители за сметка на пришълците с по-тъмен цвят на кожата. Тревожела се също така и от прекомерното разрастване на ромския етнос в България, за който без притеснение в ежедневието си използвала думата „цигани”.

Освен това подкрепяла идеята за национализацията на някои ключови за икономиката сектори. Била ясно изразена фенка на Русия и Владимир Путин, имала твърдо изградена гражданска позиция по почти всички въпроси около управлението на страната – въобще била готова за политик.

Както е известно, в момента партньорката на Ники Дойнов в новините е студентка в специалност „Сигурност и противодействие на радикализацията и тероризма” във Военната академия в София. Когато завърши, ще може да подкрепи с диплома идеите си за управлението на страната от гледна точка на сигурността, пише "Уикенд".

Според запознати, водещата едва ли ще се задоволи с някоя скучна длъжност в която и да е партия. Познавайки я, някои смятат, че дори депутатско кресло ѝ се вижда твърде скромна цел. Била се насочила директно към високите постове в министерствата, разчитайки на своята популярност като публично лице. Именно министерски пост бил залогът, срещу който щяла да се съгласи да се обвърже с някоя от политическите сили в страната. Най-вероятно това ще стане след като завърши новото си образование. Подготовката ѝ обаче тече от години с различни благотворителни инициативи, на които приема да стане лице. Най-новото ѝ проява беше на имения ѝ ден – 9 декември, в дом за стари хора в село Извор.

Още преди година в свое интервю водещата сподели, че идеята за политическа кариера не ѝ е чужда, стига да я прави с хора с идеи, сходни на нейните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    34 12 Отговор
    ЮКСЕЛ КАДРИЕВ ПРЕЗИДЕНТ!

    Коментиран от #13

  • 2 Дядо Йоцо

    49 1 Отговор
    Нема вече леб у телевизията ли бре, моме?
  • 3 Betamax

    29 3 Отговор
    Сашо Диков заместник президент.
  • 4 коментар

    56 2 Отговор
    Куцо и сакато става "'политик"'!
  • 5 Добре че се ориентира към политиката

    29 11 Отговор
    ама в която и партия да се влее, все ще загуби. Най добре ще бъде да направи нов проект, с нови лица, но честни като нея. Със старите муцуни да не заиграва, те са вече компрометирани и са бити вече. Но ако само иска да си почине в политиката, по добре да не го прави, там ще я окепазят. Само нов проект, нищо друго!

    Коментиран от #28

  • 6 ЪРП

    27 11 Отговор
    АКО ТОВА Е ВЯРНО, ТО Е ОТ ЯСНО, ПО- ЯСНО ,ЧЕ ЩЕ Е СЛЕДВАЩОТО МИЛИЧКО, ДОБРИЧНО И НЕВИННО ЛИЧИЦЕ НА ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ.....ДА ПОИЗЛЪСКАТ ДОЛНИЯТ СИ ИМИДЖ И ДА СИ ИМАТ ОЩЕ ЕДИН БУШОН, КОЙТО ДА ИЗГЪРМИ ПРИ БЪДЕЩИТЕ ИМ ПЪКЛЕНИ ПЛАНОВЕ ЗА ДООГРАБВАНЕ!!!!!!!!!!!
  • 7 vvvvv

    14 3 Отговор
    Кой ли го е страх, че Уикенд подхваща темата.
  • 8 висок

    26 3 Отговор
    Която партия включи тази в листите си... ще загуби едно 100 000 гласа!
  • 9 случаен

    30 1 Отговор
    Не забравяйте Гала!
  • 10 strong

    19 0 Отговор
    Бесепедер@стията ще ловят нови овци за нов политик!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 име

    10 0 Отговор
    "похвално слово на грешната ани" нова тв и патриотизъм? това са несъвместими неща. ако беше патриот отдавна да бе се махнала от там.поредното мюре.
  • 13 Bubbles

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Професор Вучков премиер!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Надър венуй

    16 1 Отговор
    Това Анито ако знаеше аз къде искам да и вляза, изобщо за политика нямаше да си мисли!?
  • 16 Леле

    9 4 Отговор
    Тая провалена журналистка па на къде се е юрнала
  • 17 Киро

    13 3 Отговор
    А бе какво се кахарите, жената иска да се докопа до кокала!
    Ако се е уморила професионално да напусне и да се захване с някакъв бизнес или да стане сервитьорка!

    Коментиран от #24

  • 18 3333

    2 2 Отговор
    Сигурно се е насочила към силовите министерства с такава специалност. Пожелавам и да се запази чиста в тази помия.
  • 19 pop

    2 8 Отговор
    ТАЯ Е РАСИСТКА МРАЗИ БЕЖАНЦИТЕ ЦИГАНИТЕ ТУРЦИТЕ И НЕ Е ЗА ПОЛИТИК
  • 20 Господин

    7 1 Отговор
    На който не му се работи и който не става за нищо го правим политик! Закон от памти век!
  • 21 Усмивката

    4 0 Отговор
    Още една Калинка....
  • 22 гост

    5 0 Отговор
    На тая и подариха магистратурата без да стъпва във Военна академия
  • 23 отчаян от живота в бьлгария

    2 0 Отговор
    аиде бе омрьзнало и ,а колко заплата взима знаете ли тя е една от високо платените новинарки в телевизията тясе стреми за още по висока заплата в парламента и за някоя далаверка повеаняма ли да води и бранко салич или му би дуспата отдавна , докато я уреждаше в телевизиите беше добре, сега сигурно е хванала някоибаровец да я вкара в леглото ,пьрдом в политиката на всеки които му омрьзне работата се стреми кьм парламента , щото там е наи сладко 4 години далаверки и си оправяш положението за 444 ,ех защо ина мене не ми омрьзне та да изгре сльнце в моя дом в краино време .
  • 24 никси

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Киро":

    виж за магистралка по става и като спра сьс тира дая кача и дая мандьрсам отзаде на леглото
  • 25 хитеp

    2 0 Отговор
    В България е така за съжаление! Като девалвираш и не те искат за нищо вече ставаш политик! И тая като учиндолския ГАЛФОН май си въобразява че политиката е Биг Брадър който чака такива като тях да го спечелят!
  • 26 ЗЛОБЕН

    2 0 Отговор
    О, О, О В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО. НАЛИ СМЕ ДЪРЖАВАТА НА АБСУРДИТЕ. АНИ САЛИЧ КОЯТО НЕ Е ВЕЧЕ САЛИЧ, НО ДЪРЖИ ДА Е САЛИЧ Е ЛЮБИМО ЛИЦЕ НА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ТЛ. ЗРИТЕЛИ. ТА НАЛИ ПРИЛИЧА НА ТЕТКА С НЯКАКСИ КУХНЕНСКО ИЗЛЪЧВАНЕ. ПРЕДИ 3,4 ГОД. БЕШЕ ЛИЦЕ НА КАМПАНИЯ ЗА НАБИРАНЕ НА ПАРИ ЗА ДЕЦАТА НА ХАИТИ ПОСТРАДАЛИ ОТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО. СЪБРАХА СЕ ТРИ И ПОЛОВИНА МИЛИОНА ЛЕВА И СЕ ИЗПАРИХА БЕЗСЛЕДНО. ГЛАВНИЯТ КОМИСАР ПО ПОЛУЧАВАНЕТО НА ПОМОЩИ НА ХАИТИ КАЗА, ОТ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ПОСТЪПВАЛО НИЩО. АНИ МНОГО СЕ ЗАСЕГНА И КАЗА, ЧЕ ТОВА Е ДОЛНА ПРОВОКАЦИЯ. ДА АМА ШОПА ВИКА: ЧОВЕКО ВЗЕ ПАРИТЕ - ХВАНЕТЕ МУ ПЕТИТЕ
  • 27 Иху иха

    0 0 Отговор
    Патриотична, патриотична, колко да е патриотична? Нещата горе във всичкйи партии се въртят около лансирането на дългия "патриот" с мартеничките от подлеза пред ЦУМ, като всенароден любимец, за да задържат всичките си досегашни привилегии. А за да работи като властелин, ще му трябва и партия и медии и всичко останало, за успешно заблуждаване на овчата маса, щото напоследък, дори овцете усещат с вълната си, че така не може повече да продължава животът. Целият човешки живот се превръща в преживяне и дрискане, в очакване на Гергьовден -известен овчи празник, на който не се радват точно овцете.
    Каква изненада - Волен Сидеров, Яне Янев, Николай Бареков, Слави Трифонов, сега пък, Ани Салич... Все отбор журналя, уволняващи Бойко Борисов, но нямащи нищо против системата, нито против това, да му станат съветници или т.нар. "златен пръст", за няколко долара повече.
  • 28 С други думи

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Добре че се ориентира към политиката":

    Предлагаш проиграния номере с Николай Бареков -честния?
    Дали ще приобщи и Нешка Робева, като него? Той, и Косьо Папазов ще е готов да ливне някоя сълза "в ползу роду" и срещу системата. Важното е овчата маса да ръкопляска, докато я осеменяват.
    Ефектна "борба" срещу системата ще се получи, а?
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.