17 Декември, 2018 14:28 1 327 2

Киров: Не искахме да играем мача с ЦСКА

  • цска-
  • ботев пловдив-
  • условия-
  • терен-
  • футбол-
  • киров

"Това бяха ненормални условия", заяви Белия

Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров каза след загубата с 1:2 от ЦСКА, че не е искал срещата да се играе. Двубоят от 20-ия кръг на Първа лига започна час и половина по-късно, докато домакините разчистят снега от терена.

"Ненормални условия за мач от елитен шампионат. Беше важно кой ще се възползва от грешка. Топката скочи неестествено при първия им гол. Няма как да се реагира в такава ситуация", коментира Белия пред Диема Спорт.

"Да стоим час и половина и да чакаме, за да играем пак на ненормални условия, не е добре. Още в самото начало казах, че не трябва да се играе, защото може да има контузии. За съжаление, такава имаше в нашия отбор. Състоянието на Йордан Минев не е добро", каза Киров.

"Трябваше да играем малко по-директно. Изработихме прекрасна атака за нашето първо попадение. Имаше борба и желание в нашия отбор. Продължаваме за Купата на България. Поддържаме нивото, което е важно. На този етап няма яснота кой ще бъде привлечен. Търсим попълнения, които ще вдигнат нивото. При нас положението зависи от това с кого ще се разделим. Надявам се, че Кайзер ще остане", добави треньорът на Ботев (Пловдив).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    5 3 Отговор
    тоя пудел какво се оплаква.Нали условията са еднакви и за двата отбора.Ако бяха условията по добри щяха да отнесат поне пет парцала.Даваха футбол от Сърбия по канал Арена играеха при непрекъснат снеговалеж и терена не беше чистен.Качеството на игра беше поне пет пъти по добро и никой не се оплаква.Когато имаш подготовка условията не са от толкова голямо значение.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.