Last news in Fakti

17 Декември, 2018 16:33 3 386 27

Москва: Режимът в Киев има всички черти на неонацизма

  • украйна-
  • киев-
  • петро порошенко-
  • сергей лавров-
  • русия

Кремъл е съгласен с оценката на руския външен министър за Украйна

Москва: Режимът в Киев има всички черти на неонацизма - 1
Снимки: БТА/АР

Кремъл заяви, че е съгласен с оценката на руския външен министър Сергей Лавров, според когото украинският режим има всички черти на неонацизма, предаде ТАСС.

"За наше огромно съжаление в Украйна очевидно и безспорно има определени прояви на неонацизъм", каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков в коментар по повод думите на Лавров.

"В тази връзка е напълно справедлива подобна оценка на действията на властите, които мълчаливо одобряват и си затварят очите за проявите на неонацизъм в Украйна", заяви още Песков.

Той обясни какво има предвид под черти на неонацизма. "Това е и фактът, че неонацистите въобще не крият своите позиции, открито говорят за своето отношение към тези или онези събития, героизират нацисти, говорят за своята привързаност към идеологията на тези нацисти. Всички тези неща са много добре известни прояви, известни на целия свят, това не е тайна за никого", каза говорителят.

По-рано днес Лавров заяви по радио "Комсомолская правда", че украинският режим има всички черти на неонацизма.

"Ние не воюваме с украинския режим. С украинския режим, който има всички черти на нацизма и неонацизма, воюват рускоезичните граждани на Украйна, които живеят в Донбас", каза министърът.

Попитан защо Москва не прекъсва отношенията с Киев, той отговори: "Ние имаме отношения с украинската държава, която е много по-важна за нас от този режим, който дойде на власт благодарение на предателството на Запада към всички норми на международното право и международното поведение."

Москва: Режимът в Киев има всички черти на неонацизма

"Украинският народ не е виновен и съм уверен, че преобладаващата част от украинския народ иска мир в своята страна, иска да се избави от този позорен режим и да се върне към нормални отношения с Русия", заяви още Лавров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mom4eto

    12 5 Отговор
    Неонацизъм V2!
  • 2 историк

    38 10 Отговор
    Украински народ има, колкото и македонски. От кога им датира историята на тея?

    Коментиран от #25

  • 3 Сталин

    38 10 Отговор
    Неонацизма се лекува единсъвено с ампотация! Така СССР излекува Германия 1945г!!

    Коментиран от #23

  • 4 Тръмп

    12 26 Отговор
    Тия комсомолци до кога ще обвиняват огледалото,че е криво???:):):)Комунист,нацист и фашист са трима изверги!!!:):):)

    Коментиран от #8, #11

  • 5 Пеньо

    13 32 Отговор
    И руският народ не е виновен за неонацизма в Русия! И все пак меко казано е срамно да наричаш тези, които си нападнал неонацисти.

    Коментиран от #6

  • 6 Българин

    18 6 Отговор

    До коментар #5 от "Пеньо":

    Най после реална оценка на усложненото положение в Украйна. Сигурно Порошенко ще удължи и разшири военното положение въпреки нежеланието на украинците. Обстановката зорлем отива към военен конфликт. Дано не пратят отново българчета на предна линия.
  • 7 Спасов

    10 3 Отговор
    И аз мисля така!
  • 8 ха ха

    8 3 Отговор

    До коментар #4 от "Тръмп":

    С тебе стават четирима
  • 9 Borislav Popov

    8 20 Отговор
    Грозника Лавров пак реве, а бе не се нарева тоз еййй !

    Коментиран от #24

  • 10 Иванов

    12 18 Отговор
    Ако ларвата беше прав, то украинците щяха да са превзели Кремъл, а не руснаците Крим и Донбас. По делата ще ги познаете- явно фашистите са в Русия!
  • 11 русоляво патенце тръмпчо

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "Тръмп":

    А къде остави четвъртия, демократа?? То по голям изверг от него за България няма!

    Коментиран от #17

  • 12 Вили

    7 11 Отговор
    Режимът в Москва има всички черти на сталинизма.
  • 13 Насраха се да лъжат и злобеят москалите

    4 14 Отговор
    Безпомощните и безсилни московски помияри квичат на умряло от провалените си халюцинации за велика сила. Слава на Горда и Достойна Украйна, показала на цял свят руската подлост и немощ. Освобождението на Независима Беларус ще забие окончателния пирон в ковчега на азиатската кочина.
  • 14 1944

    2 3 Отговор
    учителите на украинските фашисти: https://www.youtube.com/watch?v=m34Uz7m35Oc
  • 15 Руски националист лекинко расист

    3 5 Отговор
    Много от вас си мислят че като знаят руски език, вече са руснаци и могат да ''бранят'' едва ли не Русия като воини!! Кроме знания русского языка у вас должна быть светлая кожа, но у вас болгары смуглая кожа и вы не встаете. Начинът ви на мислене е досущ като на африканските племена с копията, стрелите и лъковете, които до един знаят английски език и си мислят че са американци:):) Никак, ама никак не се отличавате /нищо лично само намеквам/:):)
  • 16 Гюро

    2 3 Отговор
    А за русофашизма защо не говорите? Малкото фашизоидно джудже в Кремъл- какво е?
  • 17 според мен

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "русоляво патенце тръмпчо":

    Няма как да знаем дали демократите са изверги, защото у нас такива сред управляващите няма. Това са комунисти независимо от това за какви се представят. В коя държава управлява бодигард на бивш комунистически диктатор? Пеевски, Нинова, Станишев, Доган, Местан, Първанов - тях ли наричаш демократи? Всичко произлиза от бкп-то и службите му. И това тук не е демокрация, а постсоциализъм. ..
  • 18 До Борислав Попов

    0 0 Отговор
    Ти или си тирол или лицемерен! В Блитца се явяваш защитник, а във този сайт противник на една кауза! Какъв си ти!? Запомни! Всички средства се изразходват, за да се завладеят необятните ресурси на Русия! А това го знае целият руски народ! И за това не позволяват ддс им оферта кожата като на Бай Ганьо, за последните 30 години!
  • 19 Историк

    1 1 Отговор
    Рашизма е най-гнусната и опасна форма на фашизма и руските мекерета, които го защитават, трябва да знаят, че защитават фашисти.
  • 20 Изненадан

    0 0 Отговор
    Неонацисти ама демократични неонацисти не са някакви си там неонацисти ей......
  • 21 Питащ

    0 0 Отговор
    Според критериите на Лавров , какъв е режима ва Путин ако Украйна е фашистка?
  • 22 Шойгу

    0 0 Отговор
    По коледа ще говорим пак...
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Голем смях

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Borislav Popov":

    Имаме спор кой е по-отвратителен.Лавров с конската физиономия,джуджето с дръпнатите очички или травестита Захарова.Моля споделете и помагайте.Аз заложих на травестита без гърди.

    Коментиран от #26

  • 25 нашия

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "историк":

    Откакто намериха съкровището на КУБРАТ на тази територия сиреч 1912 г.
  • 26 нашия

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Голем смях":

    И както винаги печели лоения мях от българското село на територията УКРАЯ на държавата
  • 27 стоян георгиев

    1 1 Отговор
    нациски режим с премиер евреин!!!!върха в руската пропаганда.явно лавров пак е пил две шишета с лосион за баня преди да даде въпросното интервю.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания