18 Декември, 2018 08:21 2 431 6

Роналдо искал в Ювентус още през януари

  • ювентус-
  • кристиано роналдо-
  • роналдо-
  • италия-
  • реал-
  • трансфер-
  • жорже мендеш

Португалецът е бил влюбен в Юве месеци преди трансфера

Роналдо искал в Ювентус още през януари - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Агентът на португалската звезда Кристиано Роналдо – Жорже Мендеш, разкри, че футболистът е искал да премине в Ювентус още през месец януари, пишат италианските медии.

33-годишният нападател подписа със „Старата госпожа“ през месец юли, преминавайки от Реал (Мадрид) за над €100 милиона. Оказа се, че грандиозният трансфер се е подготвял още половин година преди това.

Роналдо е бил запленен от идеята да играе в Юве и още през месец януари тази година е споделил на агента си, че иска в Торино. „През месец януари Роналдо ми каза, че иска да играе в Юве. Тогава смятах, че това е напълно невъзможно“, разкри Мендеш.

„Все пак му отговорих, че нищо не е невъзможно, но ще е трудно. Проведох първите срещи с Недвед и Паратичи (от ръководството на Юве) преди мача между двата тима в ШЛ в Торино“, заяви агентът. След това той е разговарял и с президента на „бианконерите“ Андреа Аниели. Преговорите са продължили два-три месеца, преди сделката да стане факт. Роналдо вече започна да блести с екипа на италианския шампион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФАКТ

    7 5 Отговор
    само се 4удя защо тази година златната топка не я взе Роналдо а я дадоха на Модри4..президентът на реал явно не е могъл да преживее това 4е роналдо напусна и реши да му е....м... като му отнеме напълно заслужената за 6 път от него златна топка..ще поясня защо беше несправедливо не помня коя година беше но тогава си спомням 4е имаше трима претенденти за златната топка роналдо меси и иниеста..барселона спе4ели вси4ки титли тогава..а испания стана световен шампион благодарение на иниеста..с две думи иниеста който тогава беше доста по добър от модри4 в момента..дооооста по добър..и спе4ели и световното..а модри4 не го спе4ели..и тогава когато вси4ки о4акваха иниеста да вземе златната топка напълно заслужено те я дадоха на меси..който с аржентина на световното на тогавашното световно не стигна до никъде..може ли някой да ми каже редно ли е..когато един футболист..пе4ели шампионска титла и световното с своя национален отбор..и в двата отбора изигра основна роля за спе4елването на тези титли..не му беше дадена заслужено и както вси4ки тогава о4акваха златната топка..а я дадоха на меси..а сега когато модри4 спе4ели с реал шампионската титла и стигна само до финал без да го спе4ели..и да отбележа 4е основната роля за спе4елването на шампионската титла беше роналдо а не модри4..той нямаше осножа роля и за стигането на нац. му отбор до финал..и когато съвсем логи4но беше да я спе4ели роналдо..този път я дадоха на модри4..зна4и в два иденти4ни слу4ая..с разликата 4е

    Коментиран от #3

  • 2 ФАКТ

    3 6 Отговор
    о4ежидно и златната топка се дава в зависимост от тожа какво ще решат двамата президенти на реал и на барселона....абсулютно не4есно беше дадена златната топка на модри4..защото идеята този път беше да не я дадат на роналдо..пък на който ще я дадат..целта беше просто да не допуснат той да има пове4е златни топки от меси....целта явно е най много златни топки да има игра4 от испанското първенство...ако роналдо беше останал в реал сега 1000000 процента златната топка щеше да е негова..дори и златната топка ве4е не се дава на най заслужилия а на този който някой си някъде е решил на кой да я дадат и на кой не..без да има зна4ение кой я заслужава и кой е....просто вси4ко е една голяма..измама..за да спе4ели много пари някой идиот..дето сам е определил на кой да я дадат..когато вси4ки знаеха кой я заслужава..
  • 3 топчо

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "ФАКТ":

    Роналдо само заради злобата и мръсната му игра не заслужава отличието.
  • 4 Костадин Йорданов

    2 1 Отговор
    Гризман спечели Лига Европа,Супер купата на Европа с Атлетико Мадрид и то срещу Реал Мадрид,Световната купа с Франция и какво стана....!?!?!?.... получи се този резултат,който всички видяхме,вследствие на доста съмнително крайно решение за излъчване на победител,а то се знаеше предварително,че Модрич ще вземе Златната топка,заради определянето му ка номер едно във всички престижни награди,които му бяха присъдени и дадени казвам,но не спечелени-на УЕФА,ФИФА и Световното първенство,защото всеки друг номиниран и наредил се след него има безспорно по-големи постижения през изминаващата 2018 година!За мен е,меко казано,скандално присъждането на всички призове на едно лице,на един футболист и това срива доверието в изброените институции,не само моето,а и на много хора-запалянковци,радетели и гласували,но установили с разочарование,че са променили начина им на вот!!!Какво излиза,че ни направиха на будали и ни показаха,че няма значение каква е нашата нагласа и разбиране,а е по-важно да се изфабрикува продукт според интересите на дърпащите коците за всичко и на всекиго!!!
  • 5 Хубенов

    2 2 Отговор
    Смея да кажа, че съм един от най-големите фенове на Роналдо, но е много спорно получаването на златната топка. Мисля, че Модрич също беше много достоен за нея, и може би с право я взе. Щеше да е хубаво да я вземе Ронката ама карай, догодина.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.