Last news in Fakti

19 Декември, 2018 10:01 1 132 0

Сити е на полуфинал за Купата на Лигата

  • де бройне-
  • манчестър сити-
  • лестър-
  • дузпи-
  • купа на лигата-
  • полуфинал

"Гражданите" елиминираха драматично Лестър след изпълнение на дузпи

Носителят на трофея Манчестър Сити елиминира Лестър като гост след 1:1 в редовното време и дузпи в четвъртфинал на турнира за Купата на Футболната лига.

"Гражданите" поведоха с гол на завърналия се в тима след травма Кевин де Бройне в 14-ата минута, когато белгиецът овладя топката на ъгъла на наказателното поле и със силен удар откри резултата. Друг доскоро липсващ за Сити - Серхио Агуеро също можеше да се разпише, но пропусна в 47-ата минута. Полузащитникът на Лестър Марк Олбрайтън изравни в 73-ата минута при най-добрата възможност за тима си оформи крайното 1:1. Така участникът на полуфиналите, трябваше да се реши с дузпи.

През миналата година, но с ден по-късно, "гражданите" надвиха "лисиците" с 11-метрови удари в същата фаза на турнира, а през тази повториха постижението си. "Лисиците" започнаха с гол на Макгуаер, но Фукс, Мадисън и Союнчу последователно се провалиха от бялата точка, докато за Сити единствено Стърллинг сбърка при втората дузпа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА