Last news in Fakti

20 Декември, 2018 05:14 1 259 0

Ибрахимович преподписа с ЛА Галакси

  • ла галакси-
  • договор-
  • преподписване-
  • ибрахимович-
  • милан

Шведът ще остане в САЩ поне още една година

Шведският нападател Златан Ибрахимович преподписа договора си с ЛА Галакси и ще продължи да играе в МЛС. През последните месеци се говореше усилено, че Ибрахимович ще се завърне в Милан, за да си партнира в атака с Гонсало Игуаин, но разминавания във финансовите изисквания на шведа и предложението на “росонерите” са стопирали трансфера.

“Щастливи сме, че преподписахме със Златан, което означава, че ще бъде с нас и през 2019-а. Той показа стойността си през последния сезон. С Ибрахимович ще опитаме да подсилим нашия отбор за следващата кампания”, коментира от ЛА Галакси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА