19 Декември, 2018 18:02 4 306 11

Дивна прекрати мълчанието с нова песен, посветена на Кристин (ВИДЕО)

  • дивна-
  • певица-
  • кристин илиева-
  • музика-
  • видео-
  • клип-
  • завръщане-
  • катастрофа-
  • инцидент

Младата певица направи пълен рестарт на кариерата си

Дивна пусна нова песен, озаглавена "Всичко/нищо". Клипът към нея започва с черен екран, на който пише "На Кристин". Преди премиерата на клипа тя само загатваше за новото парче в социалните мрежи. Всички публикации и снимки от профила ѝ в Инстаграм бяха изтрити, а на тяхно място се появиха само постове, свързани с новата песен и посвещението ѝ към пострадалата Кристин.

С изненадващото пускане на песента и видеото към нея, Дивна се обърна към феновете си във Фейсбук:

"Вълната от любов и подкрепа, с която ме заливате от вчера насам е толкова силна и зареждаща... Не знам дали я заслужавам, но едно знам със сигурност - всички имаме своите лични борби. Водим ги през целия си живот. Но вярата е светлината и в най-непрогледния мрак. А любовта и смирението са начинът да преминем през него. Благодаря ви с цялото си сърце."

"Чувствах, че не заслужавам да бъда тук и сега, да съм жива". Това сподели певицата Дивна пред NOVA в първото си интервю след жестоката катастрофа преди 9 месеца, при която сериозно пострада нейната приятелка - манекенката Кристин Илиева.

"Нямаше ограничение на скоростта, имаше видимост. Помня удара, помня моментите след това. Запитах се: "Това ли е? Така ли ще приключи всичко", разказа пред Мон Дьо певицата за катастрофата - "Попитах я добре ли е. Обадих се на тел. 112. После тя започна да пищи - болеше я много".

Дивна разкри още, че около час са чакали линейка:

"В главата ми зазвуча песента на Орлин Горанов "Светът е за двама". Започнах да ѝ пея: "Не заспивай, когато умират звезди, не заспивай, светът е за двама"."Когато я качиха на линейката, рухнах", сподели Дивна.

Припомняме, че на 12 март двете момичета пътуват от Русе за София. На пътя Бяла-Плевен Дивна предприема изпреварване на друг автомобил, но вижда насрещно движещ се камион и завърта волана, за да се прибере в лентата си за движение. Тя губи контрол над автомобила и се удря в мантинелата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Клюкар

    11 2 Отговор
    Всеки греши.Но цената която плащаме за някои от тях е смазващата.Дано си е взела поука.
  • 2 Голям Слон

    15 1 Отговор
    Така ги научиха младите: по гръб да не падат. "Извинявай" и "Виновен съм" да не казват. Имаше експертизи, изявления... Но не, не съм карала със 120 при ограничение 60. Имало ограничение 90 :-) Ако карането ти е като "музиката", която изпълняваш - всичко ми е ясно. Откровено казано, когато посвещаваш песен на някого, който едва не е загинал заради теб, очакваш нещо малко по-лирично и смирено, като текст и музика, а не пошлите куплети с още по-пошли мимики и жестове.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Подкрепят я Само олигофрени

    4 2 Отговор
    Безсмислена песен за простотията на Дивна . По добре да се скрие и да страда вместо тези жестове и мимики -вижда се колко и пука или по скоро и важно какво мислят хората за нея и просто трябва пак да се включи в бизнеса
  • 5 Пак в играта пак пари изкарва

    2 1 Отговор
    Добре влизане правиш душа , парите са по важни от всичко ,давай лош пример на младите
  • 6 Bubbles

    3 4 Отговор
    Ей големи моралисти тука, че и до един безгрешни и изрядни шофьори.
    Безгрешен човек няма, всички добре виждаме как всеки ден в България загиват по една дузина хора по пътищата. ДА това е безразсъдтво, от гъзария, от простотия или просто от миг невнимание, или пък от грешна преценка в конкретния момент...
    ...никой не е застрахован от това, така че недейте да съдите, защото утре може да сте на нейното място(Да не дава Господ).
    Дивачето е добро момиче и заслужава подкрепа в трудния момент.
    Колкото до песента, на фона на бозите които предлагат останалите, е направо на световно ниво.

    Коментиран от #7

  • 7 нервен

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Bubbles":

    Да съгласен съм с теб на 101% след като инвалидизира момичето и едвам не го уби защо сега да не изкара някой лев от нея ... Правилно !!!!!
    П.п. като гледам колко нагли хора има в родината с ръка на сърце заявявам: Срам ме е!

    Коментиран от #8

  • 8 Bubbles

    0 5 Отговор

    До коментар #7 от "нервен":

    Викаш планирала е всичко а, с цел да изкара някоя пара?
    Яко, трябвало е да стане шахматистка в такъв случай.
  • 9 Само питам

    5 1 Отговор
    Тази защо още не е в пандиза ?
  • 10 Метгонтан

    0 0 Отговор
    Тва е Дриско в женски вариант . И най кривокраката баба в Търколи буркан /Кифленско/ , може да направи такава песен с някъв напушляк над компютърните ефекти
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.