Last news in Fakti

22 Декември, 2018 07:00 18 252 0

Вашият хороскоп за днес, 22.12.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Хубав ден за Стрелците и Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 22.12.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Доста неща са ви се струпали до главата и няма да ви е много до чувства, освен ако не са на съпричастност към вашите проблеми. Отпуснете си душата, Коледа наближава, а казват, че тогава стават чудеса.

Телец

Доста напрегнат ден. Ще имате достатъчно хъс да свършите дори и немислимото. Гледайте да не изпадате в дългове, а да ги разчистите. Доста рязко ще действате, но може би това е единственият начин да направите нещата.

Близнаци

Ден за работа и промени. Ще се наложи да простите прегрешенията на другите, ако искате да продължите напред.В крайна сметка прошката е заради нас самите, а не заради онзи, който ни е наранил.

Рак

Всичко днес така или иначе ще е свързано с пари. Плащате старите сметки и ето веднага се появяват нови, сякаш няма край. Добре, че сте широко скроени и не се потискате за подобни неща, а пък то и да го правите каква полза.

Лъв

Вниманието на всички околни ще бъде насочено към вас стига да отделите сутринта достатъчно време за себе си. Днес се опитайте да не проявявате инициативи, оставете на друг да води нещата. Ще трябва да направите сериозен избор затова бъдете много наблюдателни, но най-вече внимателни.

Дева

Днес ще искате да се уговорите за празничните дни, да разгледате всички каталози за картички и подаръци и изобщо да сте информирани къде какво има. Определено може да станете доста надежден източник за информация и идеи за празниците, макар че май малко сте позакъснели.

Везни

Собствените ви чувства днес са загадка за самите вас. Повечето от действията ви ще са също странни, сякаш ще ви води един странен гид. Ще ви се иска да избягате от всички задължителни и обременителни задачи, но дали ще успеете?

Скорпион

В любовната сфера настъпва затишие, нови романи едва ли ще започнат. Ден за искрено общуване и поток от много новости. От днес започват доста обнадеждаващи финансови тенденции, макар реални пари все още няма да видите.

Стрелец

Днес настроението ви ще е празнично и трудно ще се съсредоточите върху някоя работа, изискваща концентрация и внимание към детайла. Освободете въображението си и просто се забавлявайте.

Козирог

Денят ще е сложен за онези, които са склонни към депресивни състояния. Не се претоварвайте психически или емоционално. Допълнителното напрежение може да доведе до конфликти у дома ви. От сутринта нещата няма да вървят съвсем добре, но не губете спокойствие, това е само временно.

Водолей

Един хубав ден за вас. Гледайте да не го пропилеете в сладки приказки, можете да свършите много по-полезни неща. Не се изкушавайте да използвате приятелите си за користни цели. А може и да получите някакъв приход, който ще ви дойде доста добре покрай празниците.

Риби

Не трябва ненужно да зацикляте върху слабостите и несъвършенствата си, не правете от мухата слон. Има достатъчно интересни неща, които могат да ви разсеят и да повдигнат духа ви, а най-главното – наближават най-хубавите празници през годината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА