25 Декември, 2018 07:00 15 569 3

Вашият хороскоп за днес, 25.12.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Вълнуващ ден за Овните, Близнаците ще са в прекрасно настроение

Вашият хороскоп за днес, 25.12.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес е един много вълнуващ ден. Дано не изникнат някакви случайни задачи, защото ще ви провалят плановете. Вярвайте, че всичко ще се нареди както очаквате и наистина ще стане така.

Телец

Казват, че по Коледа стават чудеса. Днес за вас може би ще е един такъв специален ден, в които ще откриете човека, за когото сте бленували. Повярвайте, че приказките могат да се сбъднат.

Близнаци

Да ви е честито Рождество Христово. Роди се вече и тази година, а вие пожелахте ли си нещо в тихата и свят Коледна нощ? Настроението ви днес ще е просто прекрасно, а и има доста места да пообиколите, че то днес и именници има.

Рак

Честита Коледа! Днес малко ще се разсейвате и ще ви се иска повече да си почивате, вместо да ходите по гости. Хубаво е все пак да уважите някои хора.

Лъв

Бог се роди и заради вас, струва си да повярвате в него. Днес е ден, в който няма да можете да останете сами, но няма и да искате. Вече сте сложили символичната точка на тази година и сте готови да планирате следващата.

Дева

Честита Коледа, Деви работливи! Днес няма да ви свърта на едно място, ще искате да се видите с колкото се може повече хора, да разкажете на всички какво ви се е случило и какво смятате да правите.

Везни

Честита Коледа, Везни! Вярвайте повече в себе си, вие наистина сте прекрасни. А днес щадете стомаха си. Толкова много вкусотии ще има за хапване, но е хубаво да се ограничавате, все пак имате крайни възможности.

Скорпион

Бог се роди, значи хармония ще има. Честито Рождество, скъпи Скорпиони! Днес ще сте готови да загърбите всичко и да започнете да планирате напълно нови неща. Все пак, не се увличайте, празник е.

Стрелец

Честит празник! Дано усмивката грее на лицето ви цялата идна година и прощавайте дребните прегрешения на околните, не им придиряйте. Все пак не всички имат бърз ум и проницателност като вас. А днес просто се забавлявайте.

Козирог

Да е честито и за вас Рождеството! Малко по задължение приемате посещенията по роднини. Може и да не ви е особено приятно, но няма как да се измъкнете.

Водолей

Честита да е тази Коледа за вас! Трудно ще ви е да напуснете уюта на собствения си дом днес, така че бъдете готови да посрещате гости. Дано сте приготвили повечко вкусотии, че днес трапезата да не остава празна.

Риби

И вас не ви е забравил добрият старец, нали и вие не сте забравили да си пожелаете нещо хубаво в светлата Коледна нощ. Да ви е честито Рождеството. Може би най-смелите ви мечти ще станат реалност, нали е време за чудеса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мераков

    4 0 Отговор
    Скъпа Вени, пожелавам ти Честита Коледа, в хороскопа ти виждам весели празници, много нежност, ласки и многократни, влажни и обилни оргазми, моля те консумирай повече течности да не се обезводниш.
  • 2 месара

    1 0 Отговор
    звездите говорят и на празниците.....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.