Last news in Fakti

20 Декември, 2018 09:50 2 282 5

Подозират българин за брутално убийство в Чехия

  • проститутка-
  • българин-
  • усти над лабем

Тялото на 26-годишната проститутка Никол е намерено от случайни минувачи

Полицията в Чехия разследва смъртта на млада проститутка, убита в град Теплице по особено жесток начин. След седмица разследване е заподозрян мъж, който според някои медии в Чехия е от българско гражданство, пише Блиц.

"На този етап мога да ви кажа, че върви разследване и действително имаме заподозрян чужденец. За съжаление не мога да издам все още неговата самоличност", коментира говорителката на полицията на Усти над Лабем Шарка Полачкова. По думите ѝ в разследването се включили много полицаи, за да може случаят да се реши колкото се може по-бързо.

Не е тайна, че от години българската и руската мафия работят заедно в Северна Чехия, където държат публични домове. Именно българи са най-влиятелните в сутеньорския бизнес в Теплице и Усти над Лабем, които се намират близо до немската граница и проститутките там разчитат предимно на клиенти чужденци.

Тялото на 26-годишната проститутка Никол е намерено от случайни минувачи около седем сутринта на 11 декември. Мъртвата жена лежала захвърлена под билборд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Клюкар

    28 3 Отговор
    Обзалагам се че е чист българин,със сини венци.

    Коментиран от #3

  • 2 меркел кгб братя

    17 3 Отговор
    Индобългарин?
  • 3 Българин

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Клюкар":

    Поредният негативен очернящ коментар в европейските медий целящ погазването на бзлгарското самочувствие. Ние сме описвани като отвратителни балканци без култура.

    Коментиран от #4

  • 4 отговор

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Предполагам следиш случващото се у нас всеки ден? Какви са ти впечатленията? Какви хора преобладават сред населението? Свестни или не? Без вглеждане в себе си, без самоконтрол и нормални институции, просто загиваме, порокът ни е превзел тотално, за лесна печалба някои толкова защитавани от тебе българи са готови да продадат и децата си. Чувството за достойнство все повече просто се губи. Не взимаме промер от развитите държави, порокът все ни тегли към дъното.
  • 5 Йосип Броз Тито

    2 1 Отговор
    Добре де, напоследък такива новини за убити труженички доста зачестиха... Чудя се какъв ли е проблемът, е..ли са я е..ли, но защо е трябвало и да я убият, това е гадна работа... Да не би да не се е отчела на сводника си?