Last news in Fakti

20 Декември, 2018 13:29 2 331 5

Нурмагомедов отказва на всички - иска Мейуедър

  • нурмагомедов-
  • ufc-
  • мейуедър-
  • мач

"Битката с Джордж Сен Пиер вече не е приоритет", заявиха от щаба на руснака

Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов се отказал то желанието си за битка с легендата Джордж Сен Пиер. Днес бащата на Орела даде интервю за руските медии и сподели, че битка с Сен Пиер вече не е приоритет, а вместо това ще искат от UFC правото да избират опонент, както и мястото на което да се проведе битката. Абдулманап заяви, че те искат Флойд в Русия:

"Битката с Джордж Сен Пиер вече не е приоритет. Сега нашето условие е UFC да ни дадат правото на избор. Ние искаме да изберем една битка, която да се проведе според нашите условия и където ние кажем. Ще настояваме за това. Искаме тази битка да бъде срещу Флойд Мейуедър в Русия."

Бащата на Хабиб също сподели, че той има още 3-4 битки и спира с ММА. Има вероятност битката между Хабиб и Флойд да е в Грозни, защото двамата са много близки приятели с президента на Чечня, Рамзан Кадиров, който ще е повече от щастлив да помогне за организацията на това шоу. Хабиб има една битка от договора си с UFC и в момента държи картите и може да поставя условия, но крайната дума имат UFC.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиромаха

    12 8 Отговор
    Всички искат големите пари !!! И тоя забрави когато се биеше за 10 - 20 хил. Долара и той иска 100 милиона на веднъж да вземе , обаче не знае че флойд ще му пукне главата от бой ( по боксовите правила ) 100% гаранция !!!!!
  • 2 Тито

    9 8 Отговор
    Вс ще ги смажем, Хабиб е номер 1
  • 3 Тервел

    6 1 Отговор
    Кобрата е претендент тои е световния шампион
  • 4 Хасанчо

    2 2 Отговор
    Сиромаха как можеш да говориш такива глупости за Хабиб.Той е легенда в ММ.Шапка трябва да му сваляш мулльо.
  • 5 стоян георгиев

    3 0 Отговор
    хабиб,хабиб...беше пример за боец ,но явно славата ти затъмни акъла и на теб.къв меуеидър бе човече?меуеидър е боксьор и никога няма да се бие по правилата на ufc.заради пара ставате егати циркаджиите!!!сега ще се боксираш с бокcьорчето и ще се правиш на клоун подобно на макгрегър,които се опетни по същия начин.