21 Декември, 2018 09:47 4 108 3

За тези, които искат да живеят в замък

  • швейцария-
  • замък-
  • наем

Месечният наем е 7540 EUR

От лятото на 2019 г. централната част на швейцарския замък Алмендинген, построен през XVI век ще се отдава под наем. Става дума за частна резиденция, която се състои от 12 стаи. Имотът се намира на 8 км от Централната гара на Берн.

Независимо от факта, че предложението не е особено бюджетно (7540 EUR на месец) наемът не е висок, като се отчете фактът, че става дума за скъпа и прескъпа Швейцария. Имотът е основно ремонтиран през 2007 г. Цената на реновацията е 840 000 EUR. След обновяването замъкът вече разполага със салон за пушачи, покрита пешеходна пътека в градината, практични помещения като три бани и пералня. Важно е да се отбележи, че замъкът се намира в близост до автобусна спирка.

През 1946 г. Алмендинген е замъкът, в който британският премиер Уинстън Чърчил се среща с управляващите Швейцарския федерален съвет. По време на последвалата пресконференция нарича имотът „очарователно имение”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спиро

    15 0 Отговор
    Много е добре че до имението имало автобусна спирка щото тоя дето има 8000 евро за наем месечно няма кола горкичкия...
  • 2 Сиромаха

    3 0 Отговор
    Евтино го дават , Има една бг . Къмпани ; .Uniqe estet ( или нещо подобно беше ) направо може да се Гръмнеш от Цени !!
  • 3 1914

    1 0 Отговор
    То наема не е висок,но за да го вземеш трябва да минеш интервюта и проучване все едно,че ще почваш работа в ЦРУ!