21 Декември, 2018 12:58 1 502 0

Ел Маестро: Петрович е от голяма полза

  • ел маестро-
  • петрович-
  • помощ-
  • игри-
  • пари-
  • цска

"Той вижда нещата за 5 минути, а на мен ще ми отнеме 5 дни", заяви наставникът на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира съвместната си работа с легендата Люпко Петрович, с футболистите и обясни защо дава финансови бонуси за голове от статични положения.

"Какво правя с парите си е моя работа. За щастие имам много и мога да ги поразхвърлям тук-там. Имаме доста такива малки игрички в отбора. Не искам да изпадам в подробности, но това са мои решения. Между другото излиза ми доста по-скъпо, отколкото беше писано в някои медии", каза Ел Маестро пред "Тема Спорт", като призна, че обича да излиза на вечери с играчите, за да общуват в неофициална обстановка.

Относно новопристигналия Люпко Петрович Ел Маестро обясни, че сърбинът е от полза както за него, така и за клуба като цяло.

"Той е отскоро в ЦСКА. Мисля, че клубът и Люпко все още се опитват да намерят най-добрия начин, по който може да ни помогне според своите възможности. Той беше на тренировките и на мачовете и говорим всеки път. Люпко е от полза. Опитът му е страхотен. Той е от този тип хора, които виждат нещо за 5 минути, а на мен би ми отнело 5 дни. Люпко вече ми даде няколко интересни съвета. Освен това е много позитивен човек, което е глътка свеж въздух в България, защото генерално хората тук са доста негативни. С времето ще му намерим точното място и когато отново влезем в ритъма на българския футбол през февруари, със сигурност ще ни е от полза", заяви треньорът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА