Last news in Fakti

21 Декември, 2018 12:00 2 283 8

Спипаха с дрога надзирател в Ловешкия затвор

  • ловешки затвор-
  • дрога

Служителят е задържан за срок до 24 часа

Надзирател в затвора в Ловеч е задържан по време на дежурство за притежание на наркотични вещества и мобилни телефони, съобщи БНТ.

Това е втори случай на задържан надзирател в Ловешкия затвор в рамките на две седмици. При днешната акция у дългогодишния служител са открити синтетична дрога, канабис и няколко телефона.

Той е нарушил и заповед, според която на територията на затвора по време на дежурство надзирателите нямат право да използват дори лични телефони.

Служителят е задържан за срок до 24 часа. Районната прокуратура в Ловеч е образувала досъдебно производство за притежаване на наркотици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха ха

    17 2 Отговор
    Някой ощетен колега го е накиснал.

    Коментиран от #3

  • 2 ИВАН

    14 0 Отговор
    В системата на сатаната, злото се толерира - уж спипали някакъв, уж се прави нещо, уж има държава .... опссс, а то било само мафия
  • 3 Пешо

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "ха ха ха":

    Самите пандизчий са го натопили и добре са направили.
  • 4 Диди

    11 0 Отговор
    Във всеки затвор е така.Забранените вещи влизат чрез надзирателите ясно е като бял ден.
  • 5 Чукундур

    3 0 Отговор
    Ко са чудите то в панделите тума всичко има река ако има и кораб ше влезе
  • 6 Черна маймуна

    0 0 Отговор
    От къде ги е купил тези наркотици? Искам и аз...
  • 7 1234

    2 0 Отговор
    На времето великия Тодор Колев имаше една приказка,,Преди живеех срещу затвора,а сега живея срещу дома",защото се шегуваше,,в България има трима Тодоровци,двамата я разсмиват,а един я разплаква" ставаше дума за Тодор Колев и Тодор Козарев /цирков артист/ и Тодор Живков.Че сега и тоя надзирател да поживее някоя и друга годинка в затвора и ще се научи малко на РЕД.
  • 8 боби

    3 0 Отговор
    За съжаление след няколко дела тези мухльовци ги връщат на работа.