21 Декември, 2018 11:43 4 282 13

Audi превръща колата в киносалон

  • audi-
  • ces 2019-
  • audi immersive in-car entertainment
Audi превръща колата в киносалон - 1

На своя щанд в Конгресния център на Лас Вегас (по време на изложението CES 2019) престижната германска марка Audi ще покаже как съвременните цифрови технологии за забавление могат да превърнат пътуването с автомобил в изключително преживяване.

Бъдещите моделите на Audi ще се отличават с изключителна комуникационна свързаност, която създава отлична основа и осигурява пространство за разгръщане на възможностите на цифровите технологии за забавление.

От друга страна, благодарение на технологиите за пилотирано шофиране, пътниците в автомобилите на бъдещето ще разполагат с достатъчно "свободно" време, което могат да прекарат в компанията на следващото поколение системи за автомобилен ентъртейнмънт например.

На изложението CES Audi ще представи авангардни концепции, с които ще покаже как шофирането може да се превърне в забавно пътешествие. В Лас Вегас марката ще демонстрира съвсем нов развлекателен формат, който наистина превръща пътуването в цел.

Другата нова технология, наречена "Audi Immersive In-Car Entertainment" се грижи за развлеченията на всички в автомобила, когато той е неподвижен. Тя дава възможност на водача и неговите спътници да се насладят пълноценно на холивудските кинохитове и на мултимедийното съдържание от стрийминг платформите и да се почувстват зрители в новото поколение автомобилни кинотеатри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СледващаСтъпка

    7 6 Отговор
    Следващата стъпка ще е да мониторат и тоалетни и въобще да няма нужда да излизаме от колата - продуктивен капитализъм

    Коментиран от #2, #3, #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Японеца

    5 4 Отговор
    Ако ще и спалня да монтират, си остава тоалетна!
  • 5 гост

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "СледващаСтъпка":

    Не , следващата стъпка е да махнат волана и педалите и да забранят на всички "джигити" да си помислят дори да "шофират" по обществени пътища !!
  • 6 Ауди фен

    7 0 Отговор
    Някои от неудобствата при шофиране са част от удоволствието да се шофира.
    Приемам новите технологии само до едно положение. До там до където имат практическа полза към подобряване характеристиките на автомобила и неговата безопасност, но не шишават водача от отговорност, умения и не му отнемат удоволствието той да в центъра на нещата.
    А с тези нови глупости, забавления, интернет в колата, от всякъде тъчскрийнове, това ме натоварва и отблъсква.
  • 7 Метгонтан

    5 3 Отговор
    Те Ауди и БМВ винаги са паравили всичко друго освен автомобили. То не са навигации , то не са лазерни светлини , сега и кино .....

    Коментиран от #10

  • 8 Продуктивен но забравящ се социализм

    3 1 Отговор
    Друго нещо си е продуктивният социализъм - картонено трабанче с фиктивно парно и активно моржуващи пътници които от време на време спортуват като го бутат. Грижа за човека а не като тези "равни" граждани возейки се в Чайките с климатична инсталация и нечакащи 15 години за морално остарял таралясник.
  • 9 mediator37

    2 1 Отговор
    Германският автопром има да гони руснаците, които отдавна в бронетехниката имат тоалетни, а Т-14 с дизайнерски седалки и предвиден три денонощия автономен режим и ненапускане на танка с климатизации и пречистване на въздуха при химически и радиационни атаки. За сега за баня и сауна не споменават.

    Коментиран от #11

  • 10 АLFA Q 4

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Метгонтан":

    ТИ НЕЧЕТЕШ ЛИ.. КОГАТО НЕ СА
    В ДВИЖЕНИЕ... ТОВА Е АБСОЛЮТНО НЕОБХОДИМО КОНКРЕТНО ЗА АУДИ... ТЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЧЕСТО НЕ СА В ДВИЖЕНИЕ... ТОВА ИМ Е НЕО ХОДИМОСТ....
  • 11 АLFA Q 4

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "mediator37":

    ТОВА ДА НЕ Е ТРАБАНТ ЧЕ И САУНА ДА ИМА
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Jack Bauer

    0 0 Отговор
    Чакам да измислят телепорта, пътуването е губене на време.