21 Декември, 2018 13:56 1 696 1

Солскяер обеща атакуващ футбол от Юнайтед

  • солскяер-
  • атака-
  • стил-
  • манчестър юнайтед-
  • обещание

Временният наставник на "червените дяволи" ще разчита на атаката

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер даде първото си интервю пред официалния сайт на клуба, след като наследи на поста уволнения Жозе Моуриньо. Норвежецът обеща на феновете отборът да играе офанзивно и да се върне към традиционните си ценности.

“Знам отлично какво е Манчестър Юнайтед и какво се изисква от всички нас. В отлично настроение сме. Сутринта гледахме мачове на следващия ни съперник - Кардиф Сити. И преди това редовно гледах Висшата лига, така че съм наясно какво да очаквам от другите тимове”, сподели 45-годишният специалист.

“Искам да се насладя на тези 6 месеца. Върнах се у дома и ще бъда себе си. Искам да накарам играчите отново да изпитват удоволствие от футбола. Идентичността на Юнайтед е свързана с атакуващата игра, налагането на млади футболисти и победите. Най-големият клуб в света, най-добрите фенове и най-добрите футболисти - това трябва да представлява Манчестър Юнайтед”, добави бившият нападател на “червените дяволи”.

Солскяер има трудната задача да стабилизира тима, който заема 6-о място в класирането на Висшата лига с 26 точки от 17 мача. Утре Юнайтед гостува на новака Кардиф Сити - клуб, с който Солскяер изпадна от елита през 2014 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    2 2 Отговор
    Няма дузпи за Юнайтед и сега се намират на точното място в таблицата.