23 Декември, 2018 11:30 3 673 3

Mercedes-Benz отвори салон само за деца

  • mercedes-benz-
  • lil' benz dealership-
  • дилърски център-
  • сащ

Американското подразделение на Mercedes-Benz откри специален дилърски център в Пенсилвания, САЩ. Вместо истински автомобили в него по всички правила на компанията се продават детски коли.

Както и останалите дилъри на марката, Lil' Benz Dealership предоставя възможност за пробно шофиране на всички предложения от моделната гама като се започне с CLA 45 AMG и се стигне до G-Klasse. Всеки автомобил върви с ръководство за експлоатация под формата на книжка за оцветяване. Гордите малки собственици на нов Benz получават и свидетелство за правоуправление със снимка.

Продаваните в Lil' Benz Dealership коли са оборудвани с работещи фарове, клаксони и множество бутони за различни функции. Максималната скорост на автомобилчетата е ограничена на 6 км/ч. Продукцията може да се пазарува и по интернет, но детският дилърски център предоставя допълнителна отстъпка от цената.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 срамота

    1 13 Отговор
    Бенцовете до там ли се докараха??!!С деца да се занимават.

    Коментиран от #3

  • 2 qwerty

    2 1 Отговор
    Дилърите на бенцове в щатите раздават кафета и разни снаксове, когато ги посетиш за сервиз, че и ти измиват колата накрая. При нискотарифните седиш с неграта в една стаичка и чакаш да ти кажат името за да избягаш след сервиза. Класата си личи отдалече.
  • 3 a m g

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "срамота":

    ммм ти да видиш