Last news in Fakti

24 Декември, 2018 10:25 3 632 8

Дядо Коледа пристига, а вие все още нямате елха?

  • елха-
  • коледа-
  • офроуд
Дядо Коледа пристига, а вие все още нямате елха? - 1

Коледа е съвсем скоро. Най-вероятно повечето от вас вече са си купили коледно дръвче. Петкратният офроуд шампион Кили ЛеДук, обаче е малко закъснял в избирането на елха тази година, но както ще видите във видеото по-долу, той успява да навакса изоставането си. Преди да видим видеото, имаме да ви кажем няколко интересни неща за колата.

Може би сте забелязали, че спортният автомобил, който пренася елхата не е стандартен пикап Ford F-150. Оборудван е с каросерия, която му докарва вид на F-150 Raptor, но всъщност е спортен автомобил с шестстепенна секвенциална скоростна кутия и с "чудовище" под капака си, разполагащо с мощност от 900 конски сили.

Необикновеното возило е със система за предаване на момента и към четирите колела и въпреки че изглежда ниско, настройките на окачването са направени така, че да преодоляват големи неравности. С други думи, това е перфектното возило за пренос на елха в последния момент. Или не съвсем.

Дядо Коледа пристига, а вие все още нямате елха?

Както ще се уверите от видеото, ЛеДук няма никакви проблеми да впрегне цялата сила на тунингования пикап. С елхата завързана за покрива, след много дрифт, "понички" и няколко скока, ЛеДук успява да я достави невредима... е почти невредима.

За нещастие пътуването не се отразява на дървото много добре. Госпожа ЛеДук също не изглежда особено щастлива от развоя на събитията, но хей, това е животът, когато си омъжена за автомобилен състезател. Вижте всъщност за какво иде реч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Марто

    9 1 Отговор
    Много забавно клипче
  • 3 майстора

    8 1 Отговор
    Еххх кога ще ме оставят намира и да имам свободно време .....да си сглобя едно такова
  • 4 Гост

    4 10 Отговор
    Искам да попитам Random и компания ушанките имат ли подобни състезания с доработени УАЗ или Urban4x4? И тези 900кс как им се виждат,или са някакъв блъф!?Весели празници на всички!:))
  • 5 JoySherlock

    0 11 Отговор
    Плащам над $ 87 на час, работещи от дома си с 2 деца у дома. Никога не съм си мислел, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели повече от 10 хиляди на месец, правейки това и ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен.

    Ето какво правя.....>>> www.Trade46.Com
  • 6 ЪХЪЪЪ

    5 1 Отговор
    ИМАМ ЦЯЛА ГОРА ЗАД КЪЩАТА СИ
  • 7 4х4

    5 1 Отговор
    Елхите обикновено ги връзват на покрива на ферари ,ламборджини,астон мартин и подобни...Тоя си има ремарке отзад за Дядо Коледа ,барабар с шейната и елените, ма нали трябва да сме гъзари...
    То и аз вързах новата елха оня ден напряко на капака за задния спойлер на евото и естествено се помотах така с нея малко из града,тук там с въртене на гуми, преди да се прибера...ми Коледа е .
    Весели празници на всички!
  • 8 qqqqqq

    3 0 Отговор
    Това върви като ралиавтомобил от легендарната група Б. Браво на конструкторите.