Last news in Fakti

24 Декември, 2018 13:56 2 844 2

Играч на ЦСКА пред преминаване в Англия

  • джеси-
  • трансфер-
  • англия-
  • цска

Едвин Джеси все по-близо до раздяла с "червените"

Едвин Джеси очевидно е все по-близо до раздяла с ЦСКА, като следващият му клуб по всяка вероятност ще е от Англия. Това поне твърдят медиите в Норвегия, цитирани от "Меридиан Мач". В скандинавската държава не престават да се интересуват от национала на Гана, който преди да дойде на "Армията" носеше екипа на местния Алесунд и остави добри впечатления - 53 мача и 12 гола.

Името на английския клуб засега не става известно от изнесените информации в Норвегия. Ясно е само, че става дума за тим от Чемпиъншип.

Джеси е един от най-качествените чужденци при "червените", но непостоянството му често изнервя ръководството и спортно-техническия щаб. Той направи няколко много добри мача, а върхът му бе при домакинството на Адмира Вакер в Лига Европа, когато действа като плеймейкър.

Ганаецът, който е роден и израснал в Холандия, също има желание да намери ново предизвикателство. Той неведнъж е заявявал, че мечтае кариерата му един ден да продължи в Англия. През немалка част от есента Джеси бе и на резервната скамейка, а през останалото време на терена непрекъснато сменяха позицията му, което не му помагаше да стабилизира изявите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Диамантената ръка

    1 0 Отговор
    Направо на Анфийлд