25 Декември, 2018 13:15 11 928 18

През 2019 г. граница между Севастопол и Крим

  • севастопол-
  • крим-
  • граница

Разделение

Градът с федерално значение Севастопол и Крим ще имат административна граница. От всички пунктове само един все още не е уточнен. „Това е този при резервата Алта на територията на Севастопол”, каза губернаторът на Севастопол Дмитрий Овсянников.

Става дума за територия между 20 и 30 хектара. Окончателно границата ще бъде установена през 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян

    17 65 Отговор
    А за цената на петрола защо прескачате новината 49 долара за барел за радост на путинофилиоте И 75 рубли 1 долар

    Коментиран от #9

  • 2 Пешо

    91 13 Отговор
    За вас соросоидите и Коледа няма, вечно се ровите в злоба и помия.
  • 3 СССРБарета

    89 16 Отговор
    И какво толкова рублата и преди години пак беше 75 рубли за долар! петролът също е Падал до такива стойности! И какво от това? А какво да кажем за американския държавен дълг най-големият в света? А какво да кажем за зелената хартия без покритиe! А какво да кажем за това че Русия се опълчи на Америка относно въпросът за Башар Асад и не отстъпи! Xaxaaaaa! Важен е сигналът пред светът който гласи! вие не сте нищо повече от нас не може да правите нищо без наша воля тоест сте на равни права с нас нещо което преди години беше немислимо!
  • 4 СССРБарета

    88 24 Отговор
    Въпросът е кой е по-богат! руснаците държат една шеста от сушата на Земята и ca 140 милиона! Pуснаците са най-големият енергиен износител в света! Световна ядрена суперсила! също така и космическа суперсила! американците също са ядрена военна и космическа суперсила но 400 милиона население държат територия два пъти по-малка от тази на руснаците! но пък за сметка на това имат много хартии без покритие! И какво значение има колко хартии е барел петрол! реалното богатства се измерва в Земя и богатствата в нея, и това никаква борса и никакви акции не могат да го сринат!
  • 5 Едо

    51 6 Отговор
    РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО Е НАЙ-СВЕТЛИЯ И РАДОСТЕН ПРАЗНИК НА ХРИСТИЯНИТЕ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ! ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! - ПОЖЕЛА БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ Р. РАДЕВ НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ!
  • 6 Марони

    13 63 Отговор
    Руснаците са символ на разделението,границите и всякакви прегради!Това разделение олицетворява тяхното дефектно мислене и човеконенавист.Поради това и никога няма да бъдат велики,а само проблематични.Докато запада премахва граници и обединява.

    Коментиран от #7, #8, #12, #13, #15

  • 7 Меркел

    55 4 Отговор

    До коментар #6 от "Марони":

    Е точно това не искам, да живея с араби, еврей, турци, Бангладешки цигани, африканци, и друга мързелива, смрадлива, крадлива и престъпна паплач. Стигат ми и нашите си роми.

    Коментиран от #10

  • 8 Хи их хи

    38 4 Отговор

    До коментар #6 от "Марони":

    Става въпрос за административна граница между Севастопол и останалата част на Крим, а не за държавна граница! Първо чети, после по козяшки сер*!
  • 9 Доктор Охболи

    19 4 Отговор

    До коментар #1 от "стоян":

    Лъжльо, 78 рубли е едно евро, няма долар за 75 рубли.

    Коментиран от #14

  • 10 Николай

    21 3 Отговор

    До коментар #7 от "Меркел":

    Турците не са мързелив, напротив точно обратното. Обаче са с ниско образование и са кухи лейки. Не всички разбира се, но масовия турчин е такъв.
  • 11 Делта

    34 2 Отговор
    Американците казват: Не купувате ли от нас ще има санкции. Всички държави трябва да купуват само американски неща иначе ще бъдат санкционирани.
    Какво означава това.
    Например:
    Все едно бай Марин продава домати по 1,20 ,а бай Митко продава домати по 3. Трябва да купувате само от Митко иначе ще ви санкционира.
  • 12 Kcaniba

    28 5 Отговор

    До коментар #6 от "Марони":

    яж шмайзеро, че си от най разделените, определено!!!!
    Русия е Федерация, т.е. обединение на различни по вяра, етнос, език и национална култура люде!!!
    Но.
    Но единни и еднакви в едно - справедливата и благородната сила!!!
  • 13 Велин

    33 3 Отговор

    До коментар #6 от "Марони":

    Точно днес, на този свят ден не бих желал да Ви обиждам но между ушите си имате само много разреден въздух!!! Административна граница може да видите когато ходите на море. От София до Бургас са поне пет. Това няма нищо общо с държавна граница. Айде със здраве!! И да Ви напомня, че ако не бяха тия хора с "дефектно мислене" сега щяхте да носитебфес или фередже!!! Знам, че няма да ме разберете, но ми е през......

    Коментиран от #16

  • 14 1944

    4 11 Отговор

    До коментар #9 от "Доктор Охболи":

    януари иде с нови санкции.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Дядо Коледа

    4 6 Отговор

    До коментар #13 от "Велин":

    Ако прочетеш повече военна литература, ще видиш, че пак сме щели да сме свободни и без Русия, която 5 г. Преди да ни Освободи е подкрепяла обратното ( граф Игнатиев). Това е политическо решение, а не на братската любов. Същото важи и за 1944 г. Нищо лично към Русия-голяа велика сила.
  • 17 Пенсионер

    2 7 Отговор
    Само Путин си позволява да мести граници в 21 век в нарушение на международни споразумения и право. Добър човек..Кво да праиш ?Съдба.
  • 18 СССРБарета

    5 0 Отговор
    Не е вярно и Клинтън свърши същото 15 години по-рано в Косово! ама когато нашите местят границите е добре и e в името на демокрацията а когато вашите местят границата не е добре и е тероризъм! Xaxaaaa! Hай-хубавото е че на нашите не им пука за мнението на вашите!