Last news in Fakti

25 Декември, 2018 12:04 2 231 2

Невероятната криза на Фенербахче продължава

  • криза-
  • фенербахче-
  • изпадане-
  • гранд-
  • анталияспор

Турският гранд може да изпадне от елита на страната

Един от най-популярните турски отбори Фенербахче отново не успя да спечели и завърши 0:0 при гостуването на Анталияспор в среща от 17-ия кръг на местната Суперлига. "Фенерите" имат едва една победа в последните си 12 мача, а в последните пет са спечелили три точки от равенства. С 16 точки те остават на предпоследното 17-о място в класирането, като изостават на 1 от Акхисар, заемащ спасителното 15-о.

При визитата на Анталияспор те завършиха мача с 10 души, след като руският бранител Роман Нойщетер получи жълт картон в 45-ата минута и още един такъв в 75-ата, след което трябваше да се прибере в съблекалнята.

Въпреки това, гостите диктуваха темпото и положенията в мача, но нападателите им Андре Айю, Роберто Солдадо и Ясин Бензия, както и появилият се през втората част Ислам Слимани не можаха да преодолеят вратаря Рууд Бофен.

Анталия пък пропусна да събере 29 точки и да се присъедини към четири тима с такъв актив, които се подреждат от 2-о до 5-о място. В другата среща от снощи Акхисар Беледие и Коняспор също завършиха при 0:0, а домакините останаха точно над изпадащите. Начело е Истанбул Башакшехир с 35.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bulmen

    4 9 Отговор
    Докога ще ни занимавате с тези гаджалини? Да, бе, трябва да захлебите и вие.
  • 2 Босфор

    7 1 Отговор
    До: Bulmen.
    Идиод.