Last news in Fakti

25 Декември, 2018 15:06 47 788 97

Светът трепери от думи на Ванга

  • ванга-
  • баба ванга-
  • предсказания-
  • тръмп-
  • русия-
  • путин-
  • цунами-
  • икономика-
  • трепери

Ще се опитат да убият Путин

Светът трепери от думи на Ванга - 1
Снимка: Shutterstock

Британското издание Daily Express публикува на Бъдни вечер предсказания на Ванга, които вещаят мрачни неща за света през следващата година. Баба Ванга, която предвиди атентатите на 11 септември и Брекзит, е направила няколко важни прогнози за 2019 година, пише изданието.

Българската ясновидка е известна в целия свят със способността си да вижда в бъдещето и да предсказва събития, които в крайна сметка са се случили. Баба Ванга, която правилно предсказа, че 44-ият президент на САЩ ще е афроамериканец, прогнозира срив на европейската икономика. Според нея части на Азия ще бъдат ударени от цунами, а Русия – от голям метеорит.

Ванга е предсказала преди смъртта си, че срещу руския президент Владимир Путин през 2019 година ще бъде извършен опит за убийство. Американският президент Доналд Тръмп пък ще се разболее от мистериозна болест, която може да засегне мозъка му и да предизвика загуба на слуха. Петричката врачка е предупредила за цунамито през 2004 година, което отне живота на огромен брой хора в Азия.

Думите й са стряскащо правдоподобни, защото само преди дни Индонезия беше залята от цунами, което уби стотици. В Русия пък падна огромен метеорит, който за щастие не отне човешки животи. Според Баба Ванга в Тихия океан ще има силни земетресения, които ще предизвикат цунамита. Западният бряг на Щатите също е застрашен според нея. Пророчицата, която притежаваше дарба да предсказва бъдещето, почина през 1996 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Apple

    182 23 Отговор
    Къде са записани тези предсказания? Или някой специално е питал дали ще падне метеорит в Русия 2018?
  • 2 Баба Ванга

    219 15 Отговор
    В България не знаят какво е каза Ванга обаче на острова на Африка в Европа знаят!???

    Коментиран от #62

  • 3 CrossFire

    222 8 Отговор
    Оставете горката жена на мира. Никакви такива глупости не е говорила.
  • 4 КГБ Териер

    142 4 Отговор
    Разни простаци след смъртта на Петричката Врачка издадоха книги пълни с измислени предсказания. Направиха си реклама с името на Вангелия Гущерова.аз знам със сигурност че е казала че - ще дойде време когато хората ще падат като зрели круши!
  • 5 Баце

    82 30 Отговор
    Що бе, на мен т'ва за западния брег на ЩАС ми аресва.
  • 6 Джентълменът русофил

    241 56 Отговор
    Аз дори не мисля, че трябва да е гадател човек за да предположи какво, ше се случва за в бъдеще. Ето сега ще ви предскажа, че рано или късно конфронтация между САЩ и Русия, ще има, защото американците са толкова нагли и безочливи, че няма да се спрат пред нищо докато не свалят Путин от власт, просто защото искат природните ресурси на Русия и защото искат да откраднат руския пазар и всичко руско, така както сториха с България, Румъния, Полша и останалите бивши соц страни.
    После мога да предположа, че природните катаклизми никога няма да спрат и тепърва, ще зачестяват. Защо е така е повече от ясно - ние не спряхме да експлоатираме планетата.
    Мога да предположа, че идва и краят на ерата Борисов. Защо ли? Ами защото ГЕРБ са слуги на Запада, а на народа му писна - не ще повече европейски ценности, иска си българските традиционни такива. Искаме си обратно дори историята, каквато е, а не каквато се харесва на Европа. Искаме децата ни да учат за турско робство, а не за мирно съжителство с турците. Искаме си Ботев и Левски възрожденци и освободители, а не едва ли не хулигани и разбойници. Искам децата ми да знаят че преди 1944 в България е имало див фашизъм, начело с царя и Никола Гешев, който лично разстрелва поета Вапцаров.

    Коментиран от #8, #12, #16, #20, #74

  • 7 Хасан

    47 43 Отговор
    Пълни глупостиии
  • 8 Хасан

    32 163 Отговор

    До коментар #6 от "Джентълменът русофил":

    Пак го върза за турците...ей аман от тия окови в съзнанието ви...колко поколение израснахте така???а ще учат ли децата за Възродителния процес ,за депортацията на турците ,за асимикацията на турци и помаци от конунистическия режим????

    Коментиран от #22, #25, #37, #78, #95

  • 9 НКВД

    60 12 Отговор
    Слабоумни островитяни плашат Путин с прдсказания на Баба Ванга!!! Те затова са на път да изпаднат изобщо от кавала на ЕС!
  • 10 Иво

    87 14 Отговор
    ....Американският президент Тръмп пък ще се разболее от мистериозна болест, която може да засегне мозъка му.... - той му е засегнат по рождение ! Миличкият, добре , че не го осъзнава !
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 нервен

    42 108 Отговор

    До коментар #6 от "Джентълменът русофил":

    Аз пък искам децата ти да знаят че 44-та попадаме под съветско робство....
  • 13 ivan4o

    16 81 Отговор
    Напрао съм се разтреперил от думите на няква вещица
  • 14 арджентата

    71 18 Отговор
    България е имала велики духовни личности, пред които обикновения човек се е прекланял. Д-р Петър Дънов, баба Ванга, Преподобна Стойна, Слава Севрюкова и др. Те са водили скромен живот, но отдаден на хората и тяхното добруване. Науката все още не може да обясни мистерията около техните достоверни предсказания и лечение на редица заболявания. Според мен тежкият им живот, изпълнен с много болка и лишения е довел до духовната им еволюция. "Отворили" са епифизата си и чрез нея са осъществявали време-пространствено пътуване и контакт с различни божествени създания. Поклон пред тяхната болка и отдаденост за благото на хората. Интернет е вселена от информация и дезинформация. Всеки за себе си да открие истината... Препоръка към автора на статията... малко предсказания на баба Ванга биха добре дошли , а не само инфо...

    Коментиран от #73

  • 15 ДЖОТО

    63 11 Отговор
    А мутрата,кога ще го грямнат?ПИШЕ ЛИ?
  • 16 арджентата

    25 10 Отговор

    До коментар #6 от "Джентълменът русофил":

    И аз Ви подкрепям с пикрограмата " Пясъчен часовник", в която има огами - символите за древните друиди. Разчитайки огамите е ясно, че ще изтича времето, когато ще започне сблъсък между САЩ и Русия... Ще има радиация / малко по-малка откъм Русия/...

    Коментиран от #41

  • 17 Пурко

    22 25 Отговор
    Аз не знам Ванга да е казала нещо и то да се сбъдне ако някой знае моля да сподели.

    Коментиран от #75

  • 18 дедо Ванго

    50 6 Отговор
    Мангулите ке изчезнат, един нема да остане през лето 2019 от Ристо. Едни факти ще бидат факъни, а дежурниот дека тръка коментите ке биде дупен от голем у.
  • 19 Aleks. Xxx

    18 4 Отговор
    този Денис Джамбаски е виновен тои лъжи народа само само да заплашват света мамицатави лъжлива мрасна от на хората гърба ядат парите
  • 20 Аскер

    11 32 Отговор

    До коментар #6 от "Джентълменът русофил":

    Браво!добре започна но!!!!отново турците и турското робство???

    Коментиран от #24

  • 21 Фейкове пак

    44 4 Отговор
    НАЛИ ВАНГА КАЗА,ЧЕ ЧЕРНИЯ ЩЕ Е ПОСЛЕДНИЯ ПРЕЗИДЕНТ???
    ...ся пък Тръмпи щел да ОКЪСИ КЛЕМИТЕ???
    ...АЛООО ДЪЙНЕТА НИКОГА ВАНГА НЕЕ ИЗРИЧАЛА ИМЕТО Д.ТРЪМП!!!
    ЧЕ ИДАТ ЛОШИ ВРЕМЕНА ЗНАЕМ,АМА СТАТИЯТА Е ФЕЙК!!!
  • 22 Буко Баламата

    39 8 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан":

    В България всички са БЪЛГАРИ независимо каква религия изповядват!!!
  • 23 Кузмов

    31 9 Отговор
    з дори не мисля, че трябва да е гадател човек за да предположи какво, ше се случва за в бъдеще. Ето сега ще ви предскажа, че рано или късно конфронтация между САЩ и Русия, ще има, защото американците са толкова нагли и безочливи, че няма да се спрат пред нищо докато не свалят Путин от власт, просто защото искат природните ресурси на Русия и защото искат да откраднат руския пазар и всичко руско, така както сториха с България, Румъния, Полша и останалите бивши соц страни. После мога да предположа, че природните катаклизми никога няма да спрат и тепърва, ще зачестяват. Защо е така е повече от ясно - ние не спряхме да експлоатираме планетата. Мога да предположа, че идва и краят на ерата Борисов. Защо ли? Ами защото ГЕРБ са слуги на Запада, а на народа му писна - не ще повече европейски ценности, иска си българските традиционни такива. Искаме си обратно дори историята, каквато е, а не каквато се харесва на Европа. Искаме децата ни да учат за турско робство, а не за мирно съжителство с турците. Искаме си Ботев и Левски възрожденци и освободители, а не едва ли не хулигани и разбойници. Искам децата ми да знаят че преди 1944 в България е имало див фашизъм, начело с царя и Никола Гешев, който лично разстрелва поета Вапцаров.
  • 24 Джентълменът русофил

    49 5 Отговор

    До коментар #20 от "Аскер":

    Вижте сегс, историята си е история и прочота и няма как да отразява друго освен истината. Аз нямам проблем със съвременните български турци, напротив дори, уважавам ги и мисля, че са почтени и трудолюбиви хора. Но искам децата ми да изучават историята такава, каквато е, а не изкривена от европейски ценности и порядки. И защо да не учат децата ми за възродителният процес, нека да учат. Пак казвам, фактите са си факти, българската история не бива да бъде изопачавана.
  • 25 Гост

    52 6 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан":

    И след 500 години пак ще ви ненавиждаме за това което са ни сторили турците.

    Коментиран от #32

  • 26 Честито Рождество

    34 2 Отговор
    МЕГА глупости и ИЗМИСЛИЦИ !
    Ванга не е казвала подобни неща, измислят си от нейно име за да правят пари.
  • 27 Европа за Европейците

    30 12 Отговор
    Ами предсказанията й за бъдещето на Европа?
    "През 2016-а мюсюлманите ще завладеят Европа. Към 2025-а населението на стария континент ще се стопи, а през 2043-а Европа ще е мюсюлмански халифат със столица Рим."
    Медиите и правителството умело прикриват ужаса, който ни очаква.

    Коментиран от #38, #92

  • 28 Borislav Popov

    21 14 Отговор
    Йелоустоун ке се събуди ! ВЕСЕЛА КОЛЕДА !!!

    Коментиран от #34, #81

  • 29 Готян

    13 5 Отговор
    Само фалшиви новини в тоя проклет сайт. А иначе пита: искате ли да ви уведомяваме за НАЙ ДОСТОВРЕНИТЕ новини.
  • 30 ДЖЕНДЪР ГЕЙ

    18 5 Отговор
    „Джендърите ще управляват света, дупе да ви е яко” - предрекъл отецът Баба Гуси, преди душата му да напусне тялото през задника!
  • 31 Хасан

    15 15 Отговор
    В България всички са български ГРАЖДАНИ ,но не и етнически българи...като всеки народ и сме една мозайка от българи,турци,арменци,помаци,власи,евреи,македонци,сърби,татари,гагаузи ,траки и др. които са с равни граждански права

    Коментиран от #76

  • 32 Хасан

    6 18 Отговор

    До коментар #25 от "Гост":

    Може ...на това се казва робско подсъзнание ...да си оправдаеш всички лични,държавни неуспехи с далечното минало

    Коментиран от #40, #42

  • 33 Generalissimo FRANCO

    17 5 Отговор
    Спекулите около изказаното от баба ВАНГА са силно политизирани ! Нека си спомним за финансирания от КРЕМЪЛ филм "ВАНГА", който ме порази със своята изумителна и целенасочена пропаганда в полза на новата икономическа, военна (в това число киберинвазия) и културна експанзия на екипа на Владимир Путин, целяща разпадане на ЕС и противодействие на НАТО ! Не съм напълно сигурен, но и тази статия е много вероятно да е с руски произход !
  • 34 Българин

    17 1 Отговор

    До коментар #28 от "Borislav Popov":

    Сега е българската Коледа. Руската е на 7 януари.

    Коментиран от #46

  • 35 отчаян от живота в бьлгария

    21 1 Отговор
    а тия ислямистите кога чеги удари нещо и тех
  • 36 Plovdiv

    14 1 Отговор
    Защо всичките "предсказания" биват разкривани все след "сбъдването" им??
  • 37 отчаян от живота в бьлгария

    17 3 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан":

    хасаанеее децата ни какво друго да учьшосвен чалга простотии, джендьрски истории , наркозависими татуирани глупаци и друго квот се сетиш за децата ни требеше да оставят казармите да сьществуват , щото сега мьже нема само пендели и пианици и мьрзеливи тьртеи ,; тетам требеше да одат та малко да им наместят мозьците дека ги немат малко да видат суров живот 2 години и като излезнат от там да са памук, здрави умни и дисциплинирани и уважителни , асега болни и откачени овьртоглавели и некоректни кьм себеси и обществото ; в казармата беше девизьт оставишли воиник без работа започват да мислят глупости тетова представлява днешната младеш мама меси а тате носи да живеи труда не говорим за тия умните дето неим липсват пьрвите 7 години защото са умни и учени те си мислят за бьдещето занапред ане да пропадат като свиня у тиня
  • 38 Ей недо%латен

    9 1 Отговор

    До коментар #27 от "Европа за Европейците":

    ГЛУПОСТИ
    1.Да,дойдоха доста орки/бежанци/ у ЕУ, НО м/у тях има и Христяни да не кажа 15%!
    2.Процента на ХРИСТЯНИ с/у Мюсли е доста голям и не виждам кначин /математически/ скоро да се обърне!
    3.Европа ще се обезлюди!!!
    ...къде в Европа??? Да така е Источна Европа върви на там...
    Спад се вижда в Латвия 1/4 от населението,Литва 1/5, Бг 1/8,
    Естония под 1 млн. през 2020 и т.н
    ...и КАЗВА СЕ ПРОГНОЗА
    А НЕ ПРЕДСКАЗАНИЕ
    И НИКОГА БЕЗ КОНКРЕТИКА,
    ДАВАМ ТИ ПРИМЕР, с ”Курск ке потъне” и всечки се опулиха щот град Курск е на километри от морето!!!
    И ТАКА ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО, ГЛЕДАЙТЕ СИ КЕФА,НАЗДРАВЕ И КВОТО Е РЕКЪЛ БОГ!
  • 39 куку мяу

    8 4 Отговор
    Да е жива и здрава баба Ванга и да иляди !
  • 40 годечанин

    23 2 Отговор

    До коментар #32 от "Хасан":

    аре стига се обясняваи бе фес дришняр скапан , точно на коледа реши да говориш глупости за нашия народ и наща история кво праиш тука одиси у турция при фесовете ти тука нямаш гласност да си виждал бьлгарин у турски парламент , не нали тогава кво праи партия дпс тука аре бегаи несе одвиваи защото ще настинеш и щете хване болест та неможедасе отьрвеш от нея некои рак или малария маикати турска долна

    Коментиран от #50, #55, #88

  • 41 Джентълменът русофил

    11 0 Отговор

    До коментар #16 от "арджентата":

    Да се надяваме, че до сблъсък няма да се стигне. Нека се помолим на Господа наш да се възцари мир и разбирателство между САЩ и Русия. Всеки друг сценарий не би бил добре за населението на планетата ни.

    Коментиран от #47, #66

  • 42 домуз баба домуз

    12 1 Отговор

    До коментар #32 от "Хасан":

    Не се вживявай много оти че дигнеш кръвното и че гръмнеш баш на коледа ! Ми земи та натръти кадъната и един път от мене , да не забовариш !
  • 43 Plovdiv

    9 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Ванга е предсказала преди смъртта си, че срещу руския президент Владимир Путин през 2019 година ще бъде извършен опит за убийство. Американският президент Доналд Тръмп пък ще се разболее от мистериозна болест, която може да засегне мозъка му и да предизвика загуба на слуха. --------- За Мутроида "Мейд ин Банкя" няма такава опасност, защото в главата му няма какво да бъде засегнато!
  • 44 robin

    10 2 Отговор
    Е,за Тръмп е познала.Той вече е болен.

    Коментиран от #45

  • 45 бравус

    3 0 Отговор

    До коментар #44 от "robin":

    -- болен е вече и ще лега за умирга или само се прай на умрела лисица ?
  • 46 Borislav Popov

    1 7 Отговор

    До коментар #34 от "Българин":

    Тогава ли ще се събуди Йелоустоун ? Не давай много зор .

    Коментиран от #49

  • 47 Румяна Костова

    6 1 Отговор

    До коментар #41 от "Джентълменът русофил":

    Да настъпи разбирателство между САЩ и Русия е прекалено оптимистично ,но мирът е напълно.възможен,дори и на базата на взаимно военно сплашване .
  • 48 iko

    2 1 Отговор
    дрън-дрън та пляс!...Ами да питат мен,ще им кажа всичко,което е станало вчера.
  • 49 Българин

    8 7 Отговор

    До коментар #46 от "Borislav Popov":

    Ще се събуди, тогава когато в теб умре руския слуга и роб и се събуди българина. Т. е никога.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Янко

    11 1 Отговор
    Пълни глупости,Ванга първото което е че никога не се е определяла като гадател ...тя винаги е казвала че е лечител ,но все пак е познала някой значителни неща като трагедията с кулите близнаци и че курск ще потъне и никой не е вярвал защото са мислили за градът курск ,след като тези трагедии се случват тогава става известна и започват да и преписват неща който нямат нищо общо с истината ...спомням си че казваше докато беше жива да не ходим срещу Русия ,защото са ни братя и че всичкото злато ще излезе на земята ,но водата ще изчезне ...и другото което е по съществено предсказание засягащо нас като народ ,че когато намери ме гроба на Васил Левски България ще започне да се оправя...има и още неща който е познала и това я прави един от най добрите в бранша но като по съществено е помогнала на много хора да се излекуват от тежки болести
  • 52 куку мяу

    9 4 Отговор
    БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА !!! И НЕ СА ПЦУВАЙТЕ НА МАЙКЯ ЩОТ Е ГРЕХ АМА НА ЖЕНА МОЖЕ !
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Истината

    10 5 Отговор
    Ванга предсказала и че тиквата през 2019 г.ще влезе в затвора за огромна корупция. По голяма част от гербаджиите също.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Омега

    0 9 Отговор
    До 2037г., всеки декември българската земята ще прибира от живите, чрез големи трагедии. Най-голямата ще бъде през 2028г..
    През 2021г. в западна България ще има земетресение, което ще нанесе големи щети.
    2025г. българската земя ще спре да дава храна, защото протегнатите ръце ще откажат да работят.
    2027г. Ще рухне пенсионната система.
    2028г. Дни преди Коледа..
    2029г. Формата на управление ще се смени.
    2030г. Ще доведе старо учение и съд за различните.
    2031г. Кражби, насилие и анархия.
    2033г. От тази година ще се определят следващите 17 години (дали ще бъдат години на благоденствието или години на глупостта и несправедливостта).
  • 57 истина ли е

    3 4 Отговор
    г-н Джамбазов знаете ли какво е светът да трепери. Вероятно бъркате буквите - война и врачка.
  • 58 797

    4 2 Отговор
    Фейк!
  • 59 Дръндер

    3 3 Отговор
    Б. Попов иска да събуди Йелоустоун,а интелигентната му кратуна дали знае ,че това е равносилно на световна катастрофа!!! След като провериш за правописни грешки организирай сътрудниците си да издирят в историята какво е ставало с хората по Земята след изригването на вулкани, 100 пъти по малки от Йелоустоун!
  • 60 Калистрат

    3 6 Отговор
    Колко ли ще бъдат опечалените при успешен опит за покушение срещу джуджето диктатор?
  • 61 Docenta

    5 7 Отговор
    Това бабе едва ли е говорила чак такива фантасмагории,на всеки му е ясно че Путито е новия хитлер и скоро ще бъде на подсъдимата скамейка я Хага.Истинския гадател на България се казва дядо Влайчо,пред който Ванга се прекланя ,но бг народа е с къса памет,тоест прост
  • 62 АLFA Q 4

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Баба Ванга":

    АМИ ПРИ НЕГРАМОТЕН И НЕОБРАЗОВАН НАРОД. КАК ДА ЗНАЯТ
  • 63 АLFA Q 4

    5 2 Отговор
    НАЛИ ТОВА ПОКОЛЕНИЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА САМО ПРОСТОТИЯТА.. АЛКОХОЛА И НАРКОТИЦИТЕ
    АБСОЛЮТНА ДЕГРАДАЦИЯ НА,, ЛИЧНОСТА,,
  • 64 ДедоВанго

    14 1 Отговор
    Боко ще стане гей ! Цецка убавица ! Заплатите ще станат. като в Европа ! Мутрите ще изгният в затвора ! Тъмно-белите няма да краднат.....
  • 65 gluposti

    8 2 Отговор
    Ванга я направиха като Нострадамус... плашат умственоизостаналите с нея )))
  • 66 арджентата

    7 4 Отговор

    До коментар #41 от "Джентълменът русофил":

    Абсолютно съм съгласна с Вас, но реалността клони към влошаване на мира. Изкукуригалият Тръмп, подкукуросва лабилните и подклажда военен конфликт! Играят си с търпението на Русия! НАТО ще е инициаторът, пука му на Тръмп, че радиацията ще е на другия край на Земята. Тя с времето ще се разпространи навсякъде. Нашето бъдеще е пряко свързано с климата и "здравето" на планетата Земя. Пещерите са само алтернатива за оцеляване...

    Коментиран от #80

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 аг08

    4 2 Отговор
    Тръмп е с болен мозък!
  • 69 баба ванга

    3 3 Отговор
    путин ке го скрият в мавзолею
  • 70 софиянец

    3 1 Отговор
    ВЪВ КНИГАТА НА ВАНГА ПИШЕ ВСИЧКО
  • 71 Салама

    2 1 Отговор
    Американският президент е вече болен....
  • 72 владо

    0 0 Отговор
    Тия от от Дейли Експрес са преписвали глупости от Факти, а пък те сега ги цитират. Синджир марка.
  • 73 Браво

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "арджентата":

    Наистина добър коментар, както и този на Джентълменът русофил /номер 6/, но колко ли хора днес ги разбират наистина?
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Бат Вал

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Пурко":

    Аз знам няколко случая, от първа ръка! Ще ти кожа един само! В началото на 80-те горски загубва служебния пистолет. В онези години това се е наказвало със много години затвор! Дни наред човека с приятели обикаля местата, където е бил в злополучния ден, но от оръжието никаква следа! Отчаян, той отива на Рупите! Казват му, че неговия ред е след три дни! Решава да чака. Минути по-късно пророчицата казва "да влезе горския". Посещениехо му трае минута само, но той е щастлив! Прибира се, отива под моста в гората, и си намира оръжието!!!..
  • 76 ключаря

    12 3 Отговор

    До коментар #31 от "Хасан":

    Чалма, да те питам нещо!Знаеш ли, че няма нито едно обвинение срещу Живковото правителство от западните демокрации по онова време за преименуването на българските турци.Единствено притеснения е имало за репресии, които оказва се са по-малко от зулумите на турското малцинство по това време, които между впрочем запада нарича атентати.То е все едно сега да се проведе референдум в България - желаят ли българските граждани родените в България да носят само български имена, упоменати в именник, какъвто пак да споменем живковото време се продаваше в Българските книжарници.И ако народът се произнесе 55% с "ДА" и смяната започне - тогава какво? - пак ли ще е възродителен процес, а, чалма?
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Хайл

    13 1 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан":

    Ей не ви ли мина тоя "възродителен" процес-сами ходехте да си сменяте имената за да ви дадат международни паспорти,защо след като отидохте в турция и видяхте че не е хубаво се връщахте и казахте че са ви обиждали наред- жени и мъже...тогава в България се прибираше реколтата а вие избягахте....не е имало такъв процес-НЕ РАЗБРА ЛИ? и не ти ли минаха вече тези 3 години щото на нас 500 трудно се забравят и колкото и да опитват да подменят историята ТУРСКО РОБСТВО Е ИМАЛО И ТО 500 ГОДИНИ
  • 79 Джентълменът русофил

    11 4 Отговор
    Вижте, реалността може и да клони към влошаване на мира, но Русия е длъжна да продължава да търси мирно решение и тя го прави. Шапка свалям за търпението на Путин и на цяла Русия. На мен за това ми е тъжно за Русия, защото е наобиколена отвсякъде от въоръжени до зъби пирати(САЩ, НАТО) , които твърдят, че Русия била агресор, а те просто са я наобиколили, защото се защитавали. Ама моля Ви се, това е абсурдно. Реалната ситуация е точно обратната на това, което западът твърди. И все пак няма друга алтернатива освен запазване на мирът и позитивното отношение. Забележете, че въпреки играта на нерви, Путин продължава да нарича американците и НАТО с думите "нашите съюзници" за което също му свалям шапка. Позитивният то е от изключително значение за запазване на мира и добрите отнишения между държавите от цял свят. Ето и тук в коментарите много от обръщенията "фес", "чалма" и прочие правят изключителни лошо впечатление. Българските турци са български граждани и трябва да ги уважаваме, както и те нас уважават. Шапка свалям и на Бойко Борисов за уважението, което демонстрира към Ердоган и Турция. Зашото Турция е наш съсед и ние сме длъжни да поддържаме добри контакти и отношения с всички наши съседи. Историята на България обаче не бива да бъде подменяна по никакъв начин и по никакъв повод, без значение дали това е в разрез с европейските ценности.
  • 80 Джентълменът русофил

    2 1 Отговор

    До коментар #66 от "арджентата":

    Последният ми коментар беше до Вас.
    Поздрави
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 българин

    5 1 Отговор
    На български казано: Журналистически глупости на търкалета!

    Коментиран от #89

  • 83 Историк Археологов

    3 0 Отговор
    А при Нострадамус и Библията няма ли някое пророчество за Путио бре? Я да се потърси бързо, ама ха. За това Путин няма начин да няма и пещерни рисунки. Да се търси немедлено.
  • 84 Тъпаци

    4 1 Отговор
    Ма Не видите ли Путин и Тръмп и Сие си пият пиенето заедно, а вие само го плащате.
  • 85 Путин

    4 1 Отговор
    го премести!
  • 86 vasik atanasova

    2 3 Отговор
    ГЛУПОСТИ НЕ МИ СЕ ЧЕТАТ
    ТОВА Е ЗА БАВНОРАЗВИВАЩЕ СЕ ИНДИВИДИ
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Вангел

    0 1 Отговор
    Миналогодишните не се сбъднаха.
  • 91 Мнение

    1 0 Отговор
    Със същата "тежест" може да се каже, че светът трепери пред пророчествата на Нострадамус или календарът на Инките. Разбира се, че ирационалното е в сила само по филмовите ленти. Не отричам очевидни тълкувания на събития, които се интерпретират. По-важно е какво казваше баба ми: "Били живи, видели". Не е изключен процент вероятност, да интерпретираме видяното през 2019.
  • 92 оракул

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Европа за Европейците":

    Всички "успешни" оракули са добре изработени "проекти" на някой геополитик. Геополитиката се практикува с различен успех и мащаб още от древността. Всеки управник сдобил се с много пари и голяма власт се опитва да бъде геополитик. Предсказанията на гадателите имат за цел да подготвят стадото за това, което някой ще се опита да постигне. В някои случаи те имат за цел да вдъхновят стадото за постигането на целта, а в други имат за цел да го подготвят да приеме нещо, което не е много приемливо, като се представи за неизбежно. Така се сломява съпротивата на овците и се изсмуква стихийната сила на масите.Когато кукловодите преценяват, че няма да могат да пренасочат обществената енергия, тогава взимат мерки да я неутрализират. Така че според мен медиите и правителството не прикриват нищо. И те са някакви бурмички в схемата на временните пишманбогове.
  • 93 Предник

    1 0 Отговор
    Треперя и аз, верно е! Затова си сипах едно малко.
  • 94 Morgoth

    0 0 Отговор
    Много ме кефи как постфактум изкарват някакви тълкувания на мъглави предсказания като нещо което ясновидеца е познал. Ако Ванга беше познала Обама, кулите и Брекзита щяхме това да сме го чели и преди тях, а непосредствено след тях тя щеше да е тема номер 1 в целия свят. А да кажеш, че цунами ще убие огромен брой хора в Азия си е като да кажеш, че слънцето ще изгрее. Друго е да кажеш точната дата, на това събитие.
  • 95 Твардишки...

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан":

    Ако зависи от мен и е възможно бих сабудил Тодор Живков да ви изсели от тук кво се жалваш и ква е тая цигания да посяга на тез които ги хранят. Израснал съм по онова време когато цареше спокойствие сред хората не като сега ваобще не трябва да се забравя Турското робство никога......
  • 96 Ванга

    1 0 Отговор
    Комунистите и Нинова ке паднат от "коньо" 3щ3
  • 97 Д- р Радева

    1 0 Отговор
    Аз пък знам, че 100% от хората, пили вода, ще умрат!