25 Декември, 2018 15:25 1 937 3

Реал иска да привлече Азар още тази зима

  • реал мадрид-
  • азар-
  • трансфер-
  • челси

Мадридчани държат да вземат звездата на Челси

През тази зима Реал Мадрид ще направи пореден опит да привлече белгийското крило Еден Азар, особено след като вече е лишен от скоростта на Кристиано Роналдо, съобщава Onda Cero. От “Сантиаго Бернабеу” са готови на няколко варианта, за да удовлетворят Челси и да вземат Азар. Така например те са готови да разменят Азар срещу Матео Ковачич и Иско, както и да добавят малка сума пари.

Както се знае, през август Ковачич беше изпратен в Лондон под наем и сега от Реал са готови да прехвърлят пълните му трансферни права. Според източник на медията лондончани са доволни от представянето на 24-годишния хърватски полузащитник и нямат нищо против да го задържат под една или друга форма. При Иско има проблем в отношенията със старши треньора Сантиаго Солари, а някои английски медии вече написаха, че Челси иска да го вземе.

Азар играе за Челси от 2012-а година. През този сезон има 17 мача за лондончани, в които е вкарал 8 гола и е подал 9 асистенции. Той направи много силно Световно първенство през лятото и помогна на страната си да стигне до бронзовите медали. Мнозина специалисти смятаха, че ако не се бяха срещнали на полуфинал, Франция и Белгия трябваше да украсят битката за световната титла.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Червен плащ

    0 0 Отговор
    Азар идва веднага само Рамос да му приготви една ,, магистралка"
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Националист

    1 0 Отговор
    Единствения начин да запазим България е като я пазим от чужди раси да се установяват в България. Позволи ли им се да се установят, ще стане като Лондон където Пакистанец им е кмет.