25 Декември, 2018 15:56 2 101 0

Клоп говори за бъдещето си в Ливърпул

  • клоп-
  • ливърпул-
  • договор-
  • бъдеще-
  • планове-
  • титла

"Ако всички са доволни от мен, бих останал и след 2020-та година", заяви германецът

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не бърза да си прави дългосрочни планове начело на клуба. Договорът му е до лятото на 2022 г., а всички фенове на тима тръпнат в очакване за нещо голямо този сезон, след като отборът води в класирането в Премиър лийг.

“Дали бих останал и след 2022-а година? Не искам да мисля толкова напред”, заяви той в интервю за Sky Sports.

“Ако вие, журналистите, напишете това (б.р. - че остава), мнозина ще започнат да говорят. За момента всичко си е ОК, но все още “Клоп не е спечелил нищо”, добави германският специалист, намеквайки за критиците си.

“Не съм завоювал нищо и това е част от истината. Затова нека да не мислим за нещо толкова напред във времето. Ако този сезон спечелим трофей, много хора ще кажат, че за мен е най-добре да се махам още през идното лято, защото повече няма да вдигнем друга купа. Ще ги има и онези другите, които ще твърдят, че е време да си ходя, защото пак не сме грабнали трофей.

Докато всички тук се наслаждаваме на съвместната работа, и имам предвид всички - от собственици, през играчите, феновете и изобщо всеки в клуба - можем да продължаваме да се опитваме и опитваме. Ако обаче дойде момент, в който някоя от тези групи хора вече не е щастлива, то няма смисъл да си казваме “давай, нека да се опитаме”, завърши Клоп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА