Last news in Fakti

25 Декември, 2018 16:56 2 610 0

Медиите във Франция обявиха бойкот на ПСЖ

  • бойкот-
  • медии-
  • псж-
  • отношение-
  • забрана-
  • отразяване

Отношението на гранда към медиите не е добро

Френските медии предприеха необичаен ход в подкрепа на собствената си работа. Те обявиха бойкот на ПСЖ. Причината е решението на шампиона на Лига 1 да забрани достъпа до събитията на парижани за представителите на авторитетното спортно издание „Екип“.

Клубът от „Парк де Пренс“ е бил вбесен от спортния ежедневник, след като представителите на медията постоянно са питали за нарушенията на правилата на УЕФА за финансовия феърплей. Особено критична е бил публикация, коментираща възможността ПСЖ да остане без Неймар и Килиан Мбапе, ако последва наказание след разкритията на „Футбол Лийкс“.

Редица френски медии се обединиха и застанаха зад „Екип“. Те обявиха, че ще продължат с бойкота си до момента, в който от ПСЖ не върнат достъпа на представителите на „Екип“ до събитията на клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА