26 Декември, 2018 13:25 1 425 1

Солскяер: Дано да ме запомнят с добро

  • солскяер-
  • манчестър юнайтед-
  • фенове-
  • самочувствие-
  • дебют

"Самочувствието не е нещо, което се оставя в хладилника и после се взима", заяви специалистът

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разкри преди дебюта си на „Олд Трафорд“ какъв е ключът за успеха за неговите играчи и отправи послание към феновете. Бившият футболист на ,,червените дяволи“ замени уволнения Жозе Моуриньо и дебютира начело на тима с убедителен успех в Кардиф (5:1). Това бе най-изразителната победа на отбора от началото на сезона във Висшата лига и първи мач с пет реализирани гола след ерата на сър Алекс Фъргюсън (5:5 срещу Уест Бромич през май 2013 година). Днес Манчестър Юнайтед приема аутсайдера Хъдърсфийлд в „Театъра на мечтите“ от 17:00 часа българско време.

,,Разбира се, че не трябва да показвам много емоции, все пак трябва да съм фокусиран върху работата си. Не е лесно, не смятам и че ще бъде, но заедно с играчите нямаме търпение за следващия мач на ,,Олд Трафорд“. Това е ключът към успеха, играчите трябва да се забавляват на терена“, сподели бившият мениджър на Молде, който ще се опита да стане петият треньор в историята на „червените дяволи“, започнал с две поредни победи за първенство.

,,Това се случва, когато си в Манчестър Юнайтед. Самочувствието не е нещо, което се оставя в хладилника и после се взима. Напротив, то се печели с представянето на терена, по време на тренировки“, продължи Солскяер, който прекара 11 сезона на ,,Олд Трафорд“ като играч.

,,Надявам се през следващите пет месеца да свърша нужната работа, която ще ги накара да продължат да пеят името ми“, завърши норвежецът с послание към феновете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кибик

    2 0 Отговор
    Всичко е в ръцете на маймуната Погба, щом като успя да изгони Моуриньо, всеки следващ треньор или трябва да му угажда, или е пътник