Last news in Fakti

27 Декември, 2018 08:44 2 438 13

Тръмп отиде и в базата „Рамщайн“

  • рамщайн-
  • база-
  • сащ-
  • военни-
  • посещение-
  • доналд тръмп-
  • германия

Президентът поздрави военните, служещи в Германия

Тръмп отиде и в базата „Рамщайн“ - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американският президент Доналд Тръмп и първата дама Мелания пристигнаха във военновъздушната база „Рамщайн“ в Германия, за да поздравят разположените там американски военни, съобщи AP.

Самолетът на президента кацна в базата за презареждане на връщане от Ирак, където Тръмп направи необявено посещение, за да се срещне с американски военнослужещи. На борда на „Еър форс 1" говорителката на Белия дом Сара Сандърс заяви пред журналисти, че иракският премиер е приел поканата на Тръмп да посети Вашингтон. Тя уточни, че двамата лидери са разговаряли по телефона. Те не се срещнаха, докато Тръмп беше в Ирак.

Авиобазата „Рамщайн“ е един от най-големите опорни пунктове на американските военновъздушни сили на територията на Германия и извън Съединените щати. Там се намира щаб-квартирата на Европейското командване на военновъздушните сили на САЩ. Тя е разположена източно от едноименния град Рамщайн в провинция Райнланд-Пфалц.

Преди да замине за Германия, Доналд Тръмп изненадващо се появи в Ирак. Президентът на Съединените щати и съпругата му Мелания направиха непланирано посещение на американски войници, базирани в арабската страна. Тръм каза, че е дошъл лично да благодари на бойците за службата им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Шаран БГ

    12 0 Отговор
    А танкерите с нефт редовно ли плават от Ирак към рафинериите на Буш ???
  • 6 Яшко

    8 0 Отговор
    Жълтия клоун се превъплътил в дядо Коледа ама тръгнал да пълни чувала
  • 7 Borislav Popov

    7 2 Отговор
    Предсказания на астролозите за 2019 година !!!......„Политическата криза в Америка ще се засили съвсем осезаемо, но всичко ще достигне своя пик през 2020 година.„През 2020 година Америка я чака най-голямата криза в нейната история. Тя ще обхваща всичко – идеология, икономика, човешкия фактор и, разбира се, управлението. На астрологичната карта се вижда ясно, че тази страна ще бъде „наказана“ за нейното неуважение към историческите процеси, общочовешките, и особено, семейните ценности.........Но през 2019-та година, колкото агресивна става вътрешната среда в тази страна, толкова по-агресивна ще е Америка и във външната си политика. Докато през 2019-та Тръмп ще действа смело в налагането на своята идеология, в началото на 2020 година астрологичната карта го показва останал сам, без никакви съюзници – цялата му команда ще го изостави един след друг.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 българче

    7 4 Отговор

    До коментар #7 от "Borislav Popov":

    Прекомерното гледане на Канал 2000 води до непоправими увреждания на вашето ментално здраве!
  • 9 нервен

    6 7 Отговор

    До коментар #7 от "Borislav Popov":

    А тая карта казва ли кога ще се разпадне руската федерация и кога угнетените народи там ще бъдат свободни ?? преди или след смъртта на Владимир Путин ??? И друго да питаш звездите нали ако може ..кога ще се излекуват "македонците" от болеста си ???кога ще е второто съединение ??

    Коментиран от #10

  • 10 Borislav Popov

    5 3 Отговор

    До коментар #9 от "нервен":

    Предсказания на астролози за 2019 година ................„Русия ще получи няколко чувствителни удара през 2019-та и 2020-та години, както отвън, така и във вътрешен план...........Отношенията с Америка ще се влошат още повече, което ще доведе до официално разваляне на още договори и съглашения. Дори до напускането със скандал на голяма международна организация. Но тъй като през това време Европейският съюз вече ще се разпада на парчета, то Русия ще се възползва, за да компенсира загубите чрез двустранни договори с отделните страни.“
  • 11 ученик от 4 клас

    11 0 Отговор
    Колко бази има САЩ по света? За какво служат те? За въдворяване на "демокрация" ли, или са окупационни части? Защо в България има 4 бази, като в Конституцията се забранява присъствието на чужди войски в страната?

    Коментиран от #12

  • 12 Borislav Popov

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "ученик от 4 клас":

    Интересно - бай дони дали може ги обиколи всичките до Нова година ?! Ще постави нов световен рекорд - обиколка на земята за 3 дена !!!
  • 13 Русофил

    4 2 Отговор
    Браво на Тръмп. За пореден път остави соросоидната пяна в потрес. Ало до всички джендърчета,,,,,, пълен хахо бръм. Как тълкувате Америка фърст. При такъв президент теговито се защитава евроантлантизъм
Новини по държави: