Last news in Fakti

27 Декември, 2018 12:31 18 175 37

Нагли шофьори си карат по Крайбрежната алея във Варна (СНИМКА)

  • крайбрежна алея-
  • варна-
  • шофьори

За невероятна наглост от страна на шофьори алармира очевидец, цитиран от "Петел". "Някои изтръгват забранителния знак на Крайбрежната алея във Варна, за да навлизат в забранената зона и да си правят дрифт на плажа", разказа очевидецът.

Ето какво се случва всеки ден по Крайбрежната алея:

"Вече стана масова практика автомобилите да си съкращават пътя и да избягват трафика, минавайки от басейна до кръговото и обратно по Крайбрежната алея, нарушавайки знаците и пречещи на разходките на гражданите, особено сутрин и вечер.

Всяка вечер автомобил или автомобили премахват знака за забрана на движението откъм 4-та буна влизат до плажа на 3-та буна и правят дрифт из плажа.

Вчера пък сватбарска колона от коли с шуменска регистрация, изхвърли знака в храстите и премина с параден ход през цялата забранена за автомобили алея.

Питам къде е полицията, къде е контрола!? Общинските инспектори също следва да се разходят из Морската градина и да видят как разхождащите се сутрин от 6 - 6:30 ч. сутрин до късна вечер пуснатите свободно да се разхождат големи кучета налитат (може би безобидно) на децата и ги плашат. А за оставените по плажа големи купчини с фекалии просто да не говорим. Но все пак дали някой от общината, на когото му плащаме заплата за това, ще направи едно изморително усилие да се разходи там, но без кола!?", пише човекът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    87 5 Отговор
    Е без кола как? Виж в западните страни е нормално да има полицаи и общински служители на велосипеди, пеша, за да могат да съблюдават за реда. Аз като карам зад патрулка и за 1мин забелязвам 5 нарушения, нагли и очевадни, но патрулката пъпли с 30км/ч и не спира. След това един пешеходен полицай не съм видял, а в Германия всеки ден се засичах с такива, ако караш колело в пешеходната зона поне ще ти направят забележка, ако не ти пишат фиш, хвърлиш си боклука на земята, глоба, водиш си кучето без наморник, глоба, не носиш документи, глоба и така се възпитава обществото. У нас си провисил ръката през прозореца на мизерната Астра и иска уважение, да бе да.

    Коментиран от #4, #10, #18

  • 2 Димо

    65 3 Отговор
    5000 лв глоба и се хващам на бас,че идиотите ще секнат от раз!За българската кратуна друг начин няма.
  • 3 Западните Балкани

    47 5 Отговор
    Както пише Номер 1: по-нагли са от МВР, където получават 1,5 милиарда, а не си гледат задълженията. Ако имаше полицаи на място и ги одрусат с глоба, задържане на колата за няколко дни и т.н. Нямаше да е така, но ги няма. Да задържат когото си искат за по 48 часа без защита може, а да си гледат работата не може.
  • 4 Гост

    35 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    да но ако чичко полицай те спре, защото си с куче без документи, то се почва един скандал, може бой да яде, ще е лошият.

    Седейки си в храстите с радарчето, фишовете излизат автоматично и той не носи никаква отговорност, работата върви, ангажимента е само да пази уредУ.

    Преди да направят пътен възел симеоново имаше една патрулка на 300-500 метра след тапата от задръстването, да лови джигити. Като им се обадиш за ПТП те гледат криво и ти съскат "нас са ни пратили за скорост, звъни на телефоните".
    И те са прави, ама и тез дето са ги пратили и не им дават да си вършат работата са грешни...

    Коментиран от #11, #31

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Грешка 404

    18 20 Отговор
    Единственият град в България,който не го харесвам!Става въпрос ,от големите градове....!!!!
  • 8 Будалата

    18 6 Отговор
    ТИМ не са решили не са се справили.
  • 9 свидетел

    26 4 Отговор
    Полицаите не пипат колите по алеята, ЗАЩОТО там са заведенията на мутрите от ТИМ и ако не е някой шеф, то ще е някой негов приятел, любовнца и т.н., та ако го спрат и го глобят, мутрата е звъннал на началника на РПУто и е направил проблема, затова полицаите си траят!

    Коментиран от #36

  • 10 Грмп

    20 2 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Чакай малко това което казваш не беше ли Тоталитаризм??? Защото при бай Тошово време беше точно както ти искаш да има ред и дисциплина. Аааа сегашната модерна дума Е Демокрация /АНАРХИЯ/ . Или се бъркам??
  • 11 Грмп

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Чакай малко това което казваш не беше ли Тоталитаризм??? Защото при бай Тошово време беше точно както ти искаш да има ред и дисциплина. Аааа сегашната модерна дума Е Демокрация /АНАРХИЯ/ . Или се бъркам??
  • 12 Дончо

    34 7 Отговор
    Наистина е много неприятно ,града ни се напълни с цървули от Добрич ,Шумен ,Силистра и не знам си къде си ,дивотия и селяния пълна ,навсякъде обръснати тикви с анцузи и по един питбул ,жени с леопардови щампи и вежди тънки като конец ,направо да ти се доповръща ;) !!!

    Коментиран от #17

  • 13 Попов

    17 2 Отговор
    Пълно с примати, особено до 25 г. Агресия и простотия по пътя. Няма работеща полиция. Няма наказания. Пълна деградация на обществото. Лошото е, че вече и в съседните ни държави е много по-добре.
  • 14 Asterix

    15 7 Отговор
    Не са нагли....в правото си са!Вие,не знаете ли,че става въпрос за новите собственици на Варна!Ами те дори имат и собствен вестник...Die Gagauz zaitung.... Тесен кръг гагаузи си имат " Рапонги"....широк кръг гагаузи -"ТИМ"....а всички заедно -"Варна холдинг"!Там са най преданните избиратели на батко ви Бойко!Варна(Гагаузландия),има най много цигански строители фирми...отидете,да видите какво строят и на какво прилича целия град!

    Коментиран от #24

  • 15 Нормален

    10 4 Отговор
    Във цял свят хората карат по крайбрежната алея само ние сме много стриктни.Оставете тогава ТИМ да вдигнат хотелите и тогава ще гледате със носталгия,ище кажете колко беше хубаво да се разхождаме по алеята !!!
  • 16 Реалист

    15 1 Отговор
    ТИМ КОМАНДВА ГРАДА,ОТ НЕБЕТО ЛИ ПАДАТЕ

    Коментиран от #22

  • 17 Густо Майна

    15 2 Отговор

    До коментар #12 от "Дончо":

    Не така, дай да не падаме до нивото на "софиянци". Хората се тъпчат във Варна, Бургас, Пловдив и София (разбира се) от немотия и по-голям шанс да вържат двата края. Разбира се има и бая шкарт. К'во да правиш. Нима в големите западноевропейски градове не е същата свинщина?! Проблемът е, че отговорните служби по места не дават тон за песен, относно поведение и граждански отговорности.
  • 18 НРБ

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Като ни сравняваш с Германия, кажи дали ще си платиш актовете за тези нарушениея които изброяваш тук в България или ще си траеш като мишка, защото тук никой не ги плаща а там си плащаш като поп.
  • 19 Добър ден...

    11 1 Отговор
    От 1992/93 и до сега,ДОБЪР ДЕН.....СЕГА ЛИ ГО ВИДЯХТЕ? НЕ СЪМ ОТ ВАРНА,НО ,АЗ ТОГАВА ВИДЯХ.ИМАТЕ ПРЪДНАЛА ПОЛИЦИЯ
  • 20 Добър ден...

    3 1 Отговор
    От 1992/93 и до сега,ДОБЪР ДЕН.....СЕГА ЛИ ГО ВИДЯХТЕ? НЕ СЪМ ОТ ВАРНА,НО ,АЗ ТОГАВА ВИДЯХ.ИМАТЕ ПРЪДНАЛА ПОЛИЦИЯ
  • 21 Ваща леля

    8 0 Отговор
    Колкото нямаме плажна ивица,толкова искат да ни я вземат.Щом разсъждавате така ще си мечтаете да минете покрай плажа да го зърнете.продължавайте във същия дух
  • 22 Asterix

    12 0 Отговор

    До коментар #16 от "Реалист":

    Искаш да кажеш....циганията!Основателите на групировката са вече на почивка!Оставиха след себе си огромно гето....
  • 23 Бесен

    9 4 Отговор
    АЗ СЪМ ЗА АЛЕЯ ЗА ПЕШЕХОДЦИ И ЗА АВТОМОБИЛИ,ТАМ НЯМА МЯСТО ЗА ХОТЕЛИ !!!ВИЕ ДОКОГА ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАТЕ СЪС ГЛУПОСТИ
  • 24 Обективна

    8 6 Отговор

    До коментар #14 от "Asterix":

    Ти май не си трезвен.Именно варненци свалиха Бойко с протестите.Бедни Гагаузи няма,не се тревожи.Но е фатална, историческа грешка да се сформира столица от шопското,злобно,простолюдие.Говедар-тоталитарист фалира държавата,сега селянина-тиква,бодигард му следва стриктно линията на комунистите-цървули
  • 25 Варненец

    9 2 Отговор
    Г-н Тихомир Шумов за 20-50 лв ли го правиш.Не виждаш ли,че ще останем без алея.Или работиш за ТИМ ???
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 vasik atanasova

    8 1 Отговор
    много селяни гъсто населени кой град е ?
    елате да видите сега
    варна спокойна чиста тишина
    гражданите си отидоха по родните места за празниците
    да колят прасето
  • 29 Шофьор

    6 0 Отговор
    Единствено, връщането на гражданството, ще реши проблема донякъде.
  • 30 Uflaf

    10 0 Отговор
    Потомствените Варненци с възможности отдавна си накупиха имоти в селца на 20 -40 км от града ,както е в "белите " държави. В града отдават под наем или си имат офиси за работа. Може предприятие или магазинче. В града е сбирщина от всякакви мераклии които се лъжат за "Голямата " заплата или да се оженят /омъжат . Започва да се плаща наем,ток ,вода и т.н. едно кафе 2-3лв ,транспорт всеки ден и т.н. На края на месеца пак е цървул от село и реве на мама да прати да яде . Евентуално си купи кола за 2000 лв и с нея по празници пак на село. И пак риве колко е скъпо всичко . За разкош по време на премии купи нещо или остави лев на старите на село ,да го видят как просперира. Най-умните от такива градски арбайтери се ориентират за чужбина след добиване на опит и връзки в града. Дори в управлението на града са настанени хора от Русе ,Силистра и Добрич. Те и затова са толкова алчни ,крадливи и не им пука всъщност за народа там. Те за това са дошли -да богатеят ,не да живеят и никога няма да им стане дом дори и деца да имат след идването в града. Техния дом за който милеят и е в спомените им е другаде. Бездомници им викам аз ,защото оставят старитеси домове да западнат или ги продават ,а живеят в нещо което не обичат и на място което мразят.

    Коментиран от #32, #37

  • 31 Николай

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Полиция и КАТ са отделни служби
  • 32 Николай

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "Uflaf":

    Нищо ново в Бургас е същото.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 гощо

    4 1 Отговор
    В Варна са страшни селяци и още по страшни такива са дошли там от селата и делиормана!
  • 35 LDS4

    0 1 Отговор
    само да кажа за един истински случай приятел си взе кола от автокъща и не можа да измине и 10 километра и двигателя затегна и до там беше после го сменя купи друг от морга защото ремонта на този щеше да излезе по скъп и то защото колата е седяла 1 година без да се пали оказа се че от седене без да се припалва се запушили тези отвори които смазват лагерите на коляновия вал сами си правете изводите какво ще е с тези коли ако неса припалвани
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 vasik atanasova

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "Uflaf":

    ЕВАЛА ЗА НАПИСАНОТО
    ИМА И НЕЩО ДРУГО
    РЕГИСТРИРАТ СИ КОЛАТА В ДОБРИЧ ИЛИ СИЛИСТРА ИЛИ РАЗГРАД
    ШУМЕН ЗА ДА ПЛАЩАТ ДАНЪКА ТАМ И ДА Е С ЦЕНА ОТ 20 ДО 40 ЛЕВА
    А КАТО ДОЙДАТ ТУКА ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ ДА ПАРКИРАТ В ЦЕНТЪРА
    Е СЕГА ЕЛАТЕ ДА ВИДИТЕ КОЛКО МЕСТА ИМА СВОБОДНИ ЗА ПАРКИРАНЕ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове