Last news in Fakti

27 Декември, 2018 23:00 2 091 8

Тийнейджъри нападнаха и ограбиха самотен дядо по Коледа

  • нападение-
  • дядо-
  • коледа

85-годишен жител на Динково съобщил че в дома му проникнали неизвестни лица

Двама извършители на грабеж разкрили и задържали вчера служители на полицията в Белоградчик. В ареста за 24 часа са задържани 18-годишен от монтанското село Ковачица и негов връстник от видинското село Динково, съобщи bulnews.bg.

Разследването на престъпното посегателство стартирало веднага след получен сигнал в 1.30 часа на 26 декември. 85-годишен жител на Динково съобщил че в дома му проникнали неизвестни лица. След употреба на физическа сила срещу самотно живеещия старец, хлапаците отнели туристическото му яке. В дрехата имало 200 лева, портмоне с 300 лева и лична карта.

В хода на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия криминалисти установили и задържали двамата младежи, извършители на деянието. В нива, граничеща с асфалтов път, свързващ монтанските села Василовци и Аспарухово, разследващите открили и иззели якето и портмонето. 18-годишните признали и съпричастността си към кражба на телевизор от дома на същия мъж, осъществена на 23 декември.

Работата по разследването продължава, по случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Irmao

    66 2 Отговор
    Oткога циганите станаха "тийнейджъри"???

    Коментиран от #8

  • 3 Шампиона

    45 2 Отговор
    Докато не започнат да се претопяват за такива деяния, няма да се оправим..Хващат ги и ги пускат..А, ако стареца реши да утрепа някой от тия тъмно-зелени индивиди, ще лежи в затвора до края на дните си..Но иначе живеем в демокрация и прекрасен свят..Слава европейските ценности !
  • 4 vasik atanasova

    30 2 Отговор
    това е много гадна картинка
  • 5 РОМА ТВ

    46 0 Отговор
    "Цигани за пореден път издевателстваха над възрастни и слаби българи в северозападна България."-това е истинското заглавие на снатията.Цензурата е по-жестока отпреди тридесет години.
  • 6 На сапун

    10 0 Отговор
    На сапун
  • 7 Пук

    8 0 Отговор
    И кво , хванаха ги и ги пуснаха нали?
  • 8 гост

    12 0 Отговор

    До коментар #2 от "Irmao":

    Откакто журналистите получиха пълна забрана да ги наричат цигани. Виж, че са пълнолетни, а няма имена. Нито ще лежат сега, нито нищо. В САЩ за призната кражба на имущество и грабеж след седмица ще лежат вече в затвора за следващите 10г., а у нас след няколко години може и да ги осъдят, при неподходящ съдия дори ефективно и тогава тепърва да започнат да ги издирват, за да влязат в затвора, което може да продължи с години, защото МВР работи основно документално, а не ефективно.