Last news in Fakti

29 Декември, 2018 06:32 2 013 6

Тръмп в битка за стената

  • сащ-
  • стена-
  • доналд тръмп

Президентът на САЩ с критики към демократите

Тръмп в битка за стената - 1
Снимка: Shuttterstock

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отправи критики към представителите на Демократичтеската партия в САЩ, съобщи Fox News.

Демократите в Сената отказват да одобрят бюджет за строежа на стена на американската граница в Мексико. Това блокира работата на американското правителство.

„Демократите твърдят, че не искат тази стена, въпреки че осъзнават каква нужда имаме от нея. Ние поставяме въпроса за сигурността. Ние трябва да построим тази стена, защото имаме нужда от нея. Преди време Барак Обама заяви, че трябва да решим въпроса с имиграцията. Напълно го подкрепям“, заяви Тръмп.

Той подчерта, че само стената може да даде нужния резултат. Блокирането на работата на правителството доведе до спад на борсите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д-р Фройд

    3 10 Отговор
    Лични амбиции на един човек който иска да бъде запомнен със някаква стена.

    Коментиран от #2

  • 2 Каракачанин

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Д-р Фройд":

    Бъркаш го с Валери Симеонов

    Коментиран от #5

  • 3 onq s konq

    7 3 Отговор
    Тръмп се е заел сериозно да оправи ФИНАНСОВО Америка и да ликвидира всякакви милиарди и трилиарди ВЪНШЕН ДЪЛГ,затваряйки безкомпромисно излишни и разточителни харчове на страната.А фактите ясно говорят за себе си:1/Наложи АДЕКВАТНИ ВНОСНИ МИТА на Китайски и други подобни стоки,които безконтролно заливат страната и подбиват цените на амер. производство,нагнетявайки безработни американци,увисващи на хазната като безработни.2/Изтегля Америка от Сирия,чието дългогодишно присъствие там струва баснословни пари на данъкоплатците.3/Прекрати МНОГО ОТ АМЕР. СУБСИДИи по "политически причини" за редица държави,които не само че лапаха долари,но и си правеха каквото си знаят,т.е. хапеха "ръчичката която ги храни"/Палестина -100млн годишно,Пакистан-3 милиарда годишно -а борба с афган. терористи и т.н./3/Решително поиска от всички Натовски държави да поемат АДЕКВАТЕН ДЯЛ в разходите за въоръжаване/поне 2% от БВП/,като по тоя начин се разтоварва америк. военен бюджет.4/Въпросната СТЕНА с Мексико-Всеизвестно е,че Южната граница на САЩ по обективни причина е "Врата у поле" и от там масово нахлуват ИКОНОМИЧЕСКИ МИГРАНТИ от цяла Ю.Америка,които със липсата на всякакви трудови умения и квалификация автоматично се нареждат на американската Социална софра.ЕТО ЗА ТОВА ГОВОРИМ,и недоумявам как е възможно Тръмп да среща съпротива относно патриотичните си действия във собствената си държава!

    Коментиран от #4

  • 4 АзВечеСъмТе

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Много е прост отговорът - демократите са малконо"няма значение ние как сме, важното е на вуте да му е зле.
  • 5 Патриот

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Каракачанин":

    Тръмп неможе а Валерката построи стената за кратко време на пук на безроднитепротивници.
  • 6 Евроатлантик

    2 0 Отговор
    При всички случай заставам зад Доналд. Америка фърст. Той сега ще блокира правителсхвот и границата с Мексико и ще го направи.