Last news in Fakti

28 Декември, 2018 12:52 8 880 107

Москва: Това е историческа победа за Дамаск

  • сирия-
  • башар асад-
  • манбидж-
  • русия

Кремъл приветства информацията, че сирийската армия е установила контрол над Манбидж

Москва: Това е историческа победа за Дамаск - 1
Снимка: Shutterstock

Кремъл приветства информацията, че сирийската армия е получила контрола над Манбидж, който преди това бе контролиран от кюрдски формирования, заяви пред журналисти прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков, който коментира съобщението на генералния щаб на въоръжените сили на Сирия.

"Безусловно, това е позитивна крачка към стабилизиране на обстановката", каза Песков, цитиран от ТАСС. По думите му разширяването на зоната на контрол на правителствените сили е "позитивна тенденция".

Сирийската агенция САНА по-рано днес разпространи изявление на представител на генералния щаб, който съобщи, че подразделения на сирийската армия са влезли в Манбидж. Войските са установили контрол над града и са издигнали над него сирийското национално знаме.

Според съобщението те са влезли в града в отговор на призив на населението и в съответствие с поставената им задача за възстановяване на държавния суверенитет над цялата територия на страната.

В съобщението се подчертава, че сирийските военнослужещи ще осигурят безопасността на всички жители на Манбидж и околния район.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Borislav Popov

    86 8 Отговор
    Пълен разгром за САЩ и техните натовски сателити
  • 3 СССРБарета

    68 5 Отговор
    Ей сега ще се оплача на чичко Сорос xaxaxaaaaa! нормално краварника се изтегля и си взима даже и вересиите! просто Планът на Царево да разбие Сирия чрез агентите си от ислямска държава пропадна след като Путин взе решение да влезе в Сирия с руската армия!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Българин родолюбец

    26 2 Отговор

    До коментар #4 от "Влад Цепеш Дракуля":

    За американците става въпрос нали!
  • 6 Зил 131 супер грузовик

    48 4 Отговор
    Явно сирийската армия са факири!!!Шапки долу и пред невижданата руска военна техника!!!!

    Коментиран от #7, #8, #14, #18

  • 7 и още нещо

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "Зил 131 супер грузовик":

    https://www.youtube.com/watch?v=4e7gnxO4Sxc
  • 8 Бодибилднер

    62 3 Отговор

    До коментар #6 от "Зил 131 супер грузовик":

    Абе не са факири....в никакъв случай! Воини са които освобождават отечеството си от ислямистките главорези и техните ментори и спонсори от Америка–САЩ! Имат и перфектно командване съвместно с руските ВКС.....да са живи и здрави войните на Сирия и Русия които спасяват и Европа от ислямското мракобесие и робство и които разгромиха заедно и с иранските сили ИД която бе творение на САЩ
  • 9 тъжно соросче

    34 3 Отговор
    Е ся га са оплача на чичко Шорош...
  • 10 Yavuz

    10 37 Отговор
    Нито на Асад бракмите са влезли,нито американците са напуснали все още Мунбич, районът е буквално обграден от Свободната Сирийска Армия и АСКЕРА и всичко се наблюдава от безпилотни самолети.

    Коментиран от #16

  • 11 Глупчо

    3 15 Отговор

    До коментар #1 от "витман":

    Забряваш юначния аятолах и верния другар Ердоган ! Слава и на съюзниците по вяра
  • 12 икем

    34 5 Отговор
    САЩ се оттеглят по една единствена причина.С-300. ПВО на Сирия почти е окомплектовано и САЩ губят доминацията си във въздуха,което за тях е гибелно. Единственото, което могат да направят и да напуснат Сирия по най-бързия начин. Всичко това беше планирано от Путин, а сваления Ил инцинировка за да се достави С-300.
  • 13 Емил

    12 6 Отговор

    До коментар #1 от "витман":

    Ало, еврейчето, не се радвай много - следващата цел е Израел! Или разчитате на сирийците да свършат мръсната работа - да съборят Ал Акса, за да си построите храмчето на Молох (Йехова).

    Коментиран от #19, #20

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Borislav Popov

    43 3 Отговор
    САШ изгубиха войната в Сирия.......САЩ са не способни да водят истинска сухопътна война защото се страхуват. САЩ правилно взеха решение да избягат от Сирия.....да живее сирийската национална армия и нашите православни братя руси които спасиха Европа от американския франкинщайн наречен ИД

    Коментиран от #37

  • 16 Пираня

    33 4 Отговор

    До коментар #10 от "Yavuz":

    Ха ха Турците сега кръв пикаят. Лигите им течаха за прясна плът а сега какво след кaто Кюрдите ги надхитриха политически??? Единственият пoвод Турция да завземе Манбидж беше YPG. Сега те казват ние се махаме и Турция трябва да каже ние сме вампири главорези влизаме да задоволим жаждата си за кръв.
  • 17 факт

    27 2 Отговор
    САЩ вече не помагат на терористите и ето добри новини,но мирът в Сирия още е далеч.
  • 18 Крокодила Гена

    4 34 Отговор

    До коментар #6 от "Зил 131 супер грузовик":

    Прав си наистина Руската техника е невиждана!!! Аз лично не съм видял нищо сносно.Като. започнеш телевизори,телефони, компютри и така за каквото се сетиш.Единствено са добри в анимацията.

    Коментиран от #59

  • 19 витман

    26 2 Отговор

    До коментар #13 от "Емил":

    Оооо не съм еврей....симпатизирам страхотно много на Михаил Витман- немски танкист унищожил стотици американски и британски танкове и войници..... а що се отнася до Израил.....майната му....не ми пука за Израил ако ще и в дън земя да потъне!

    Коментиран от #21

  • 20 витман

    31 4 Отговор

    До коментар #13 от "Емил":

    Емиле освен Михаел Витман аз като българин страхотно почитам и царски офицер и изтребител кап Димитър Списаревски свалял безмилостно американски и британски бомбардировачи които са сипели бомби и смърт над България.....да живее България и нашата освободителка Русия!

    Коментиран от #58

  • 21 Shturmgewehr stg 44

    2 16 Отговор

    До коментар #19 от "витман":

    Михаел Витман най- много е трепал твоите комунистически приятели сесесереианците! Ти си обида за аса от Вермахта!

    Коментиран от #22

  • 22 витман

    17 2 Отговор

    До коментар #21 от "Shturmgewehr stg 44":

    Не е вярно.....Михаел Витман е трепал при Виле бокаж американци и британци.....направи си справка с Гугъл....прочети и за другия немски танков ас Ото Кариос кого е трепал....както и за младежката немска дивизия хитлерюгент колко американци и британци са избили и сетне американското командване се е молило на Сталин да ускори настъплението срущу Берлин та да може тия американскобритански части да се спасят.....А за кап Димитър Списаревски нашият национален герой който вие комунистически чеда не споменавате никога срещу кого е воювал със своя изстребител....май точно срещу американски бомбардировачи! Чакам отговора ти чадо комунистическо на служба към Козяк 16

    Коментиран от #30, #34

  • 23 Оф деятел

    3 20 Отговор
    Публикувано във факти.бг: И. П. Павлов в речта си при награждаването му с Нобелова награда казва буквално следното: “Длъжен съм да кажа моите печални наблюдения за руския човек. Той има такава слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността , а с думите."

    Коментиран от #25, #61

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Бодибилднер

    18 2 Отговор

    До коментар #23 от "Оф деятел":

    Слаба мозъчна система че има руснака не вярвам един авторитетен учен да го е казал....страхотно тъпо е на базя етнос и раса да правиш такива определения и не подхожда на учен и публицист.......но дори и да го приемем за истина какво да кажем за безмозъчните французи и немци които бяха разгромени и кани и бити от безмозъчните руснаци през 1812 и през 1941 и 1945 година

    Коментиран от #27

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Странно

    26 2 Отговор

    До коментар #25 от "Бодибилднер":

    Странното е че Европа се страхува от Русия да не я нападне при положение че винаги става обратното?? И шведи и французи и германци първи нападат Русия.

    Коментиран от #28

  • 28 Бодибилднер

    22 3 Отговор

    До коментар #27 от "Странно":

    Нападат Русия само когато с безмозъчните си масонски кратуни решат че Русия е слаба......а когато изядат дървото почват да плачат като девици колко недемократична е Русия
  • 29 ГАЛЕВ

    24 2 Отговор
    мръсните кравари си тръгват с подвити опашки и много кофчези,-сега ще правят екшън-филми колко велики са били в Сирия.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Shturmgewehr stg 44

    1 8 Отговор
    През 1943 г. той завършва обучението за Тигър и преди Битката при Курск вече командва собствен взвод. Тази година предоставя на Витман и неговият екипаж (включително Вол, неговият стрелец) много успехи и през януари 1944 година той е награден с орден „Рицарски кръст“ за непрекъснатите му успехи на бойните полета. По това време той има унищожени 88 вражески танка и значителен брой други бронирани транспортни средства. Витман напуска Лайбщандарте, тъй като ротата Тигри на дивизията е използвана за ядро на нов СС тежкотанков батальон. Това ново формирование е част от 1-ви СС танков корпус, но не е постоянно зачислено към определена дивизия или

    Коментиран от #64

  • 33 витман

    17 3 Отговор

    До коментар #30 от "Shturmgewehr stg 44":

    Гледай немския филм за Витман и не пиши глупости.....Витман е трепал американци и британци....слава на немските войни трепали и американци и британци!
    И слава на руското православно войнство донесло ни свободата!

    Коментиран от #35, #36, #63

  • 34 Shturmgewehr stg 44

    5 13 Отговор

    До коментар #22 от "витман":

    Ах как вониш отдалече на самогон и болшевизъм!

    Коментиран от #39

  • 35 ефчо

    7 4 Отговор

    До коментар #33 от "витман":

    ех Витман САЩ нямат намерение да ви нападат защото вие сами ще се унищожите ами кажи Китайците какво ще ги правите ако се наредят на границата и си изпикаят ще ви залее цунами
  • 36 Shturmgewehr stg 44

    1 7 Отговор

    До коментар #33 от "витман":

    Виж сега псевдо Витмане, пускай си вставай свиня огромная и не пиши глупости! Аз ще си пусна SS marchiert in feindesland (щото истинският Михаел Витман е бил капитан от СС) , а след този марш, ще си пусна и Horst Wessel lied!

    Коментиран от #38, #42

  • 37 Вили

    7 7 Отговор

    До коментар #15 от "Borislav Popov":

    Чиляк, с 2000 войници не се прави сухопътна операция, пишеш без да мислиш. Садам Хюсеин имаше 400000 армия която се разбяга като пилци. Войниците хвърляха униформите и кой накъде види.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 мома из расия

    4 3 Отговор

    До коментар #38 от "селянин":

    тя козичката ще вземе да дойде нали на нея викаш Калина
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Shturmgewehr stg 44

    3 7 Отговор

    До коментар #42 от "Българин родолюбец":

    Мдаа, ти поне веднъж ходил ли си на лобното място на Спаича край Долни Пасарел? Чии съюзници са били американците и британците- на омразния ссср нали? А да си чувал нещо за Герхард Венгел?

    Коментиран от #47

  • 44 слави

    5 6 Отговор

    До коментар #41 от "Shturmgewehr stg 44":

    Явно си внук на американските слуги и кучета комунистите окривали американски военнопрестъпници свалени от нашите достойни царски пилоти изстребители ,и са ги приютявали към комунистическия терористичен комунистически партизански отряд...по скоро разбойническа банда скрили военнопрестъпника Фридам Томпсън и даже нарекли гара и селище на името на тоя военнопрестъпник.....такива сте вие комунистически утрепки и слуги на американското посолство и на сатанинския нов световен ред налаган от вашата родина Америка

    Коментиран от #45

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 капрал

    11 0 Отговор

    До коментар #42 от "Българин родолюбец":

    ами тогава сме им обявили война и затова ги е свалял и руски да бяха пак щеше да ги сваля жалко за героя бранил родината
  • 47 Българин родолюбец

    16 3 Отговор

    До коментар #43 от "Shturmgewehr stg 44":

    За съжаление не съм бил на лобното място на Спаича ,но с Божата помощ се надявам да ида и да се поклоня на неговата света памят!Да нашите братя руси бяхя в съюз със САЩ и Британия но за разлика от тях никога не ни бомбардираха и не убиха един българин за разлика от англоамериканците които избиха хиляди българи и хиляуди български деца и жени и именно хора като Спаича ги спираха и спасиха хиляди българи от американските бомби!

    Коментиран от #48

  • 48 Shturmgewehr stg 44

    5 14 Отговор

    До коментар #47 от "Българин родолюбец":

    А след болшевишката окупация, колко души са избити? Буквално след нахлуването на болшевишките орди в Бургас са избити над 120 души невъоръжени мъже и жени и над 14 деца от "братушките"! Пияните червени прасета, грабят, мародерствата, изнасилват и убиват! Ей това са ви "братушките"!

    Коментиран от #50

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 добруджанец

    19 3 Отговор

    До коментар #48 от "Shturmgewehr stg 44":

    Това са просто долни лъжи....от американски бомби загинаха 35хиляди българи и най вече невръстни деца.....Русия никога не е бомбардирала Бг......Русия ни освободи от турско робство и ни създаде армия и държавна администрация а америка ни бомби и ни огрябва и днес

    Коментиран от #52

  • 51 историограф

    16 3 Отговор
    Американците се опитаха да наложат своя ред и воля в Сирия чрез масирани бомбардировки и избиване на цивилни,както се опитаха и в България през 1943 г но за щастие руските ракети са вече в Сирия и няма да позволят по вече да загиват сирийски деца от американските демократични бомби
  • 52 Вили

    5 14 Отговор

    До коментар #50 от "добруджанец":

    Има статистика колко българи са загинали, не повече от няколко хиляди. 35000 българи са убити след 9 септември по заповед на Сталин.

    Коментиран от #53

  • 53 Shturmgewehr stg 44

    7 8 Отговор

    До коментар #52 от "Вили":

    Питай го за ген. Колев тоя "добруджанец" , да каже българската кавалерия, колко руски зелки е отсякла? Как са свидетели саблите на вихренно атакуващите кавалеристи нар ужасената румънска и сръбска пехота и как прехвалените казаци са бягали!?!?!

    Коментиран от #55

  • 54 Shturmgewehr stg 44

    1 4 Отговор
    Свидетели, да се чете свистели!
  • 55 Владко

    13 3 Отговор

    До коментар #53 от "Shturmgewehr stg 44":

    Ами ти питай за генерал Владимир Вазов един истински българин и приятел и симпатизант на Русия как е сякъл английски зелки при Дойрон и колко хиляди ингилизи е изклала храбрата българска войска под негово командване

    Коментиран от #56, #57

  • 56 Shturmgewehr stg 44

    5 5 Отговор

    До коментар #55 от "Владко":

    И пак съюзници на империята россия!
  • 57 гост

    14 2 Отговор

    До коментар #55 от "Владко":

    Владко няма лош народ има лоши хора !!!!! Светла памет на войниците загубили живота си за освобождаването ни от турско и румънско иго !!!А с тоя зенитен комплекс съм служил .Създаден е през 1970г. и с него е свален ф-117 в Сърбия .Никога не настъпвайте мечока че менделеевата таблица не стига за това което има!!!!

    Коментиран от #60

  • 58 Wittmann

    3 2 Отговор

    До коментар #20 от "витман":

    А, в Профоровка и Курск какво е правил Витман?
  • 59 Ники

    2 2 Отговор

    До коментар #18 от "Крокодила Гена":

    Цял свят вижда само ти не.
    Сложи си очила
  • 60 973

    2 9 Отговор

    До коментар #57 от "гост":

    Дрън дрън та пляс.Руснаците са пълна трагикомедия.

    Коментиран от #65

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 обсерваторията

    7 1 Отговор
    И ние сме съгласни. Все пак си е сирийски град, а не някой си Мамба бийч! Няма долари - няма повече подкрепа. Обсерваторията бели каски не вижда! Само ...сирийски. Ура, да живее Сирия!
  • 63 Citizen X

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "витман":

    На источния фронт кого е трепал?
  • 64 Параграф 22

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Shturmgewehr stg 44":

    Че те Воловете стрелци ли са ги правели? Много умни тези Германци! Но и Волът не му помогна на фашагата, колкото и да зяпаше в небето за самолети, хич не разбраха откъде им дойде накрая.
  • 65 Мраз я я

    0 2 Отговор

    До коментар #60 от "973":

    “дрън дрън та пляс” на английски: “бля бля бля стаф лайк дат”. Вече сме англичани и можем отговорно да заявим: Бля бля бля, руснаците са пълна трагикомедия, стаф лайк дат.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Leadball Whatsapper

    0 0 Отговор
    Хотите получать больше обращений от клиентов с вашего сайта? Тогда протестируйте Leadball Whatsapper – эффективный виджет обратной связи через Whatsapp. Вы можете увеличить количество обращений с мобильного трафика на вашем сайте до 5 раз!

    Полностью бесплатно тестируйте этот инструмент в течение 30 дней. Установка займет около 2х минут, после чего вы сразу начнете получать дополнительные обращения.

    Теперь мобильные пользователи вашего сайта смогут легко и быстро связаться с вами через мессенджер WhatsApp, сделав всего 2 клика. Отправить запрос становиться как никогда удобно, а общение с вами происходит в комфортном и привычном интерфейсе WhatsApp.

    Клик по виджету автоматически запускает мобильное приложение Ватсап на смартфоне или планшете, при этом пользователю не придется самостоятельно добавлять контакт или набирать текст сообщения. Преимущество Лидбол Вацапер заключается в том, что программа выполняет эти действия автоматически – перед клиентом сразу появляется готовый текст запроса, который достаточно отправить еще одним кликом.

    Таким образом, Leadball Whatsapper существенно ускоряет и упрощает функцию обратной связи, позволяя посетителю сайта отправить заявку буквально в два клика. Владелец сайта мгновенно получает этот запрос вместе с такой важной информацией, как имя отправителя и его контактные данные (номер телефона). Пользователю же отправляется автоматический ответ с благодарностью за отправку заявки и, при необходимости, ут
  • 75 Илья

    0 0 Отговор
    Здравствуйте!
    Мы, команда программистов, разрабатываем и оптимизируем сайты на CMS Wordpress.
    Имеется сайт, впечатляющее портфолио, презентация команды.(Отправим по первому запросу)
    Вы хотите заказать сайт или внести правки в уже имеющийся?
    Напишите нам, E-mail: [email protected]
    С уважением, Илья!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Дмитрий

    0 0 Отговор
    Привлекаем клиентов в Ваш бизнес, с помощью рассылки в формы обратной связи сайтов.

    В наличии несколько баз, суммарным объемом более 5 млн сайтов СНГ.
    Предоставляем скриншоты, подтверждающие выполнение обязательств с нашей стороны.

    Приятные цены - нам выгодно, чтобы заказчик получал прибыль, значительно превышающую стоимость рассылки и обращался повторно.

    В отличии от большинства наших конкурентов, оплату берем ТОЛЬКО за УСПЕШНО доставленные сообщения.
    Напишите пожалуйста ответ на нашу почту: [email protected]
    Если Вам удобнее другой способ связи, напишите на почту, какой именно.

    P.S. Извините за беспокойство, если мы с Вами уже сотрудничаем.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Henrywam

    0 0 Отговор
    Корпоративный отдых в Подмосковье на природе с размещением. Большой выбор коттеджей в аренду.
    Организация банкетов, конференций, семинаров, Новогодних праздников.
    Яркий корпоратив под ключ! Изысканное меню. Отличный бар! До 100 человек. Звоните! Пишите в WhatsApp или на почту [email protected]
    Тел.: +7(499)322-77-49 , +7(977)290-09-46 WhatsApp +79057933063
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Александр

    0 0 Отговор
    Вам необходимо срочное изготовление ЛЮБОЙ полиграфии и обязательное выдерживание сроков производство?

    Присылайте запрос на почту: [email protected]
    Мы выполним точные расчеты и предоставим бесплатную доставку по Москве!

    Мы успешно сотрудничаем с юридическими лицами, ИП, а также частными лицами. Для нас важно, чтобы вам было комфортно, поэтому, мы гибко подходим к вопросам оплаты и ценообразования. Для более удобной оплаты заказов, мы предоставляем все всевозможные формы перевода средств.

    — Кратко о нас:
    Московская типография «СДЕЛАНО-КРАСИВО» располагаем профессиональным немецким оборудованием. С 2005 года по Москве и Обл выполняем печать различной сложности, формата, колористики и стиля.
    Основное наше направление — это реализация срочных заказов больших и малых объемов.

    — Мы изготавливаем:
    КАЛЕНДАРИ | БУКЛЕТЫ | БРОШЮРЫ | КАТАЛОГИ | ЛИСТОВКИ | ВОБЛЕРЫ | ПРОИЗВОДСТВО КАРТХОЛДЕРОВ | ФИРМЕННЫЕ ПАПКИ | ДОРХЕНГЕРЫ | БИРКИ И ЭТИКЕТКИ | БЛОКНОТЫ | ВИЗИТКИ | ЖУРНАЛЫ (РОЛЕВАЯ ПЕЧАТЬ) | ПЕЧАТЬ КНИГ | КУБАРИКИ | ЛИФЛЕТЫ | ПЕЧАТЬ МЕНЮ, ОТКРЫТКИ | ПЛАКАТЫ | ПЛЕЙСМЕТЫ | ПЕЧАТЬ ПРЕЗЕНТАЦИЙ | ПРИГЛАСИТЕЛЬНЫЕ | ПЕЧАТЬ КОНВЕРТОВ | СЕРТИФИКАТЫ | ТЕЙБЛТЕНТЫ | ФЛАЕРЫ | ЦЕННИКИ | КОРОБКИ и многое другое!


    — Мы оказываем услуги:
    ОФСЕТНАЯ ПЕЧАТЬ | ЦИФРОВАЯ ПЕЧАТЬ | ПРЕДПЕЧАТНАЯ ПОДГОТОВКА | РОЛЕВАЯ ОФСЕТНАЯ ПЕЧАТЬ | ДИЗАЙН И ВЁРСТКА | ПОЛИГРАФИЮ К ВЫСТАВКЕ | ТВЁРДЫЙ ПЕРЕПЛЁТ | СУВЕНИРНУЮ ПРОДУКЦИЯ | ПЕЧАТЬ НАКЛЕЕК | ШИРОКОФОРМАТНАЯ ПЕ
  • 96 cashhits.club

    0 0 Отговор
    Международная команда разработчиков создала, и продолжает развивать сервис cashhits.club, в котором можно получать денежные начисления за прослушивания музыки.
    Да-да, обычной музыки. Если ранее мы слушали музыку, оплачивали подписку на различные музыкальные сервисы и просто наслаждались, то теперь можно возвращать деньги потраченные на подписку и даже больше.
    Достаточно авторизоваться с тем же логином, что и в вашем любимом сервисе. Слушать музыку и получать за это денежное вознаграждение.
    Пользователи не платят в cashhits.club ни копейки. Для пользователей сервис совершенно бесплатен. Платят стриминговые сервисы и артисты, которые хотят стать популярными.
    Сервис cash hits возвращает деньги и платит за прослушивания треков через стриминговые сервисы. Пока что интегрирован Deezer. Далее на очереди Spotify, Apple Music, Youtube Music.
    https://cashhits.club/?referer=48
    Будьте внимательны. Если у вас прослушиваются только 30 секунд - значит у вас нет подписки. Оформляете удобную подписку, есть пробный и бесплатный период, перезаходите и вперед...
  • 97 promohab

    0 0 Отговор
    Доброго времени суток, только до 30 марта, рассылка на 100 000(!) сайтов/форм обратной связи всего за 2600 рублей! https://promohab.ru/product/fos/ торопитесь, осталось совсем чуть чуть!
  • 98 Натяжные потолки

    0 0 Отговор
    Здравствуйте. Вас интересуют качественные натяжные потолки по доступной цене?
    Наша компания на рынке с 2005 года.
    Большой ассортимент полотен все виды работ от эконом до эксклюзива: фотопечать, парящий, перфорированные, звездное небо.
    Дизайн и выезд техногола бесплатно!
    Узнать цену www.webb.pro/p0t0lki
    Если Вас заинтересовало наше предложение, напишите нам: [email protected]
  • 99 Топливные карты

    0 0 Отговор
    Здравствуйте уважаемые Партнеры!

    Цель этого письма поддержать Вас во время кризиса и начать сотрудничество с Вашей организацией для заправки автомобилей и оплаты товаров на АЗС «Газпромнефть» по безналичному расчету.

    Предлагаем заключение договора онлайн. Возможность оптимизации налогов (зачет НДС, списание затрат на ГСМ в расходы). Отсутствие блокировки карт без предупреждения. Отсрочку оплаты на условиях овердрафта. Удобный личный кабинет. Бесплатную доставку карт и документов в ваш офис по всей России.
    Воспользуйтесь возможностью быстро оформить договор и получить корпоративные топливные карты «Газпром нефть» любым способом:
    Оставьте заявку на сайте: www.ap-gpn.ru
    Отправьте ваши реквизиты с указанием количества карт на e-mail: [email protected]
    Позвоните по бесплатному номеру т.: 8-800-707-44-70

    ВНИМАНИЕ!
    Участвуйте в эксклюзивной программе «СКИДКА ДО 99%»:

    При заключении договора, вашей компании (или ИП) с первого месяца предоставляется индивидуальная скидка от 1% до 3%, в зависимости от оговоренного объема потребления топлива, товаров и услуг на АЗС «Газпромнефть».

    Далее рекомендуйте нас своим Партнерам и за каждого привлеченного нового Партнера, мы начислим вам дополнительную скидку в размере 1% от стоимости топлива и услуг, полученных на АЗС за месяц. Для этого привлеченный Партнер должен потреблять большее количество топлива, чем ваша организация.

    Размер вашей скидки будет ежемесячно рассчитываться
  • 100 Антикризисные меры

    0 0 Отговор
    Курс доллара растёт, рубль падает! Но это – не беда! Сколько до этого было кризисов? Как позывает практика, выживал лишь тот бизнес, который адаптировался к новым условиям и активно развивал онлайн-маркетинг.
    Именно так, можно завоевать большую долю рынка и лояльность новых клиентов в период кризиса. Поэтому мы предлагаем заняться Вашим сайтом вместе!
    Хотите получить расчет по развитию сайта? Отправьте фразу "Цена" и укажите адрес вашего сайта на почту [email protected]
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания