Last news in Fakti

28 Декември, 2018 16:25 2 317 3

Доктор Стрейндж се забърка с Брекзит драма

  • бенедикт къмбърбач-
  • доминик къминс-
  • брекзит-
  • великобритания

Британският актьор Бенедикт Къмбърбач се изявява в нов телевизионен филм

Доктор Стрейндж се забърка с Брекзит драма - 1
Снимка: Shutterstock

Популярният британски актьор Бенедикт Къмбърбач се изявява в телевизионен филм за Брекзит, който ще бъде излъчен от "Ченъл 4" на 7 януари, съобщава Франс прес.

Датата съвпада с възобновяването на парламентарната дейност във Великобритания след коледните и новогодишни празници. Сценарият на телевизионния филм "Брекзит - нецивилизованата война" е написан от Джеймс Греъм. Излъчването на телевизионната продукция ще бъде в навечерието на съдбоносни дебати и гласуване относно бъдещето на страната във връзка с Брекзит.

Известен с ролята си на Шерлок Холмс в телевизионната поредица на Би Би Си, Къмбърбач в новия телевизионен филм се превъплъщава в Доминик Къмингс, ръководител на кампанията в полза на Брекзит преди референдума от 2016 година.

Доктор Стрейндж се забърка с Брекзит драма

Малко преди провеждането на допитването Къмбърбач твърдо застана на позицията Великобритания да не напуска ЕС. Тогава той призова сънародниците си да гласуват срещу Брекзит. Но при проведения референдума 52 на сто от британците дадоха гласа си за напускането на ЕС.

"Приех предизвикателството да се превъплътя в някого, който е много по-различен от мен в много отношения. Беше ми интересно да погледна на света през неговите очи", довери актьорът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    3 4 Отговор
    мръсник, изтрепа сума народ в последните отмъстители...включително и себе си
  • 2 Сиси

    5 2 Отговор
    Изобщо д-р Стрейндж не беше виновен. Куил беше този, който прецака плана. А това, което направи героя на Бенедикт беше единствената възможност да имат шанс да победят Танос. Гледайте филма добре, после коментирайте и като не Ви харесва нещо се обърнете към сценаристите, а не актьорите - които се справят перфектно с ролите си. А тази новина дори няма общо с "Отмъстителите". ;)
  • 3 бобо

    1 0 Отговор
    Дечица! Стойте си на гърнетата и не пишете глупости.