28 Декември, 2018 20:30 2 374 6

Лондон: Тръмп вижда света в черно и бяло

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • сирия-
  • джереми хънт-
  • ислямска държава

Британският външен министър Джереми Хънт разкритикува представата на президента на САЩ за международното положение

Лондон: Тръмп вижда света в черно и бяло - 1
Снимка: Shutterstock

Британският външен министър Джереми Хънт разкритикува представата на президента на САЩ Доналд Тръмп за света, след като държавният глава обяви, че изтегля американските сили от Сирия, информира АФП.

Хънт подчерта пред радио Би Би Си, че това, което се случва в света, е гледано от Тръмп само в черно и бяло.

"Постигнахме голям напредък във войната срещу "Ислямска държава", но тя все още не е приключила, въпреки че те изгубиха почти цялата територия, която контролираха, те все още държат територия и все още има реален риск", предупреди министърът.

"Трябва да продължим да бъдем бдителни", добави Хънт.

През миналата седмица Тръмп обяви, че изтегля 2000 американски войници от Сирия. Той подчерта, че САЩ повече не могат да заемат ролята на световния "полицай".

Запитан какво ще се случи, ако американските сили бъдат изтеглени и от Афганистан, Хънт отговори: "Ние ще продължим да правим всичко необходимо, за да сме сигурни, че улиците във Великобритания са безопасни. Това е проблем със сигурността за Великобритания, както и за Афганистан".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гадната Англия

    8 0 Отговор
    Джерми Кънт
  • 2 Хк+йххххйххх

    5 0 Отговор
    А Вие сте слепи.
  • 3 Княз Дук Дондуков

    7 2 Отговор
    Англичаните чак сега ли се усетиха че америка вече е колония от няколко години НА НОВИЯ ИМПЕРАТОР):) НОВИЯТ ИМПЕРАТОР поне като говори по телевизията му разбирам какво казва, а за чернобелия ''хахо тралалейков'', за да го разбера, ще трябва да уча английски, а нямам време за глупости.... Парите и бизнеса са по важни):)
  • 4 Песентаа мии

    2 0 Отговор
    Чеерно и бялоо.
  • 5 Цветно го вижда макар в черно и бяло

    3 0 Отговор
    Че черното и бялото нали са цветове също !? М чи тъй де ?!
  • 6 336

    0 0 Отговор
    КОЛКОТО ПО ПРАВИЛНО ДЕЙСТВА ТРЪМП ТОЛКОВА ПО- ЛОШИЧЪК ЩЕ СТАВА... ДА И ЗА АНГЛИЧАНЧЕТАТА ЯВНО. ЧИЧО САМ СЕ КРИЕ В КОЛИБКАТА СИ ВЕЧЕ И НЕ НИ ПО-ДА-РЯВАААААААА .ЕХ ТОЗИ ТРЪМП БЕ, НЕМА ЛИ КОЙ ДА ГО СВАЛИ.....................ЩЕ НИ РАЗВАЛИ ПУДИНГА
Новини по държави: