Last news in Fakti

31 Декември, 2018 11:14 12 891 23

Щерката на Калфин постави баща си на сериозно изпитание

  • ивайло калфин-
  • дъщеря-
  • бъдещ зет-
  • политик

Първата среща между левия политик и евентуалния му зет се осъществила преди броени дни

Щерката на Калфин постави баща си на сериозно изпитание - 1

Единствената щерка на бившия ни външен министър и настоящ съветник на еврокомисаря по финансовата политика Ивайло Калфин — младата красавица Биляна, за първи път представи официално гадже на татко си. Пищната студентка е поставила на изпитание всички либерални ценности на татко си, като е залюбила холандски младеж от арабски произход, пише в. "Уикенд".

Първата среща между левия политик и евентуалния му зет се осъществила преди броени дни, когато фамилия Калфин, разпръсната по всички точки на континента, се събрала у нас за коледните празници. Малката Биби, която учи комуникации в Амстердам, изненадващо пристигнала под ръка със смугъл младеж, когото официално представила на близките си. Гаджето било от марокански произход и учел дизайн в същия университет.

Ивайло Калфин първоначално изпаднал в лек шок, тъй като за първи път единствената му дъщеря демонстрирала близост с представител на другия пол. Политикът и наследничката му били изключително близки и бившият кандидат-президент леко се засегнал, че Биляна не е споделяла с него нищо за интимните си тръпки до момента. Калфин обаче бързо преодолял изненадата си и дори завел младата двойка на кино, за да се сближи с евентуалния зет.

Избраникът на девойката пък върнал жеста, като приготвил лично за цялата фамилия марокански кус-кус по традиционна рецепта. Може би тъкмо уменията на младежа в кухнята са накарали Биляна да хлътне толкова сериозно по него, тъй като татко й Ивайло също е известен като магьосник в кухнята. Именно заради засукани манджи на социалиста дъщеря му беше доста пухкава в детските си години и едва в последно време се поизточи и свали излишните килограми.

Биляна е живяла в България само през първите 10-ина години от живота си и завърши гимназия в Брюксел. Младата дама дори има известни проблеми с майчиния език, като говори с доста странен фламандски акцент. Дали ще обогати генофонда на семейството с мулти-култи отроче още е рано да се предвиди. Ивайло Калфин обаче за първи път в живота си се замислил за това как бързо минава времето и колко моменти на близост със семейството си е изпуснал, докато е градил политическата си кариера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Мишо

    66 0 Отговор
    А защо след като красавицата е щерката ни показвате таткото, който е далеч от понятието "красавица"?

    Коментиран от #10

  • 2 Експерт

    17 2 Отговор
    https://www.marica.bg/murgav-kandidat-zet-iznenada-ivajlo-kalfin-Article-179252.html

    Нищо красиво не виждам...
  • 3 Batushka

    41 8 Отговор
    Алах Акбар!
  • 4 От даеш

    48 7 Отговор
    А да му е честит бъдещият боец на идил.ние сме с теб.алах абкар
  • 5 112

    40 1 Отговор
    Явно на момето му е харесало надарения арабин !Ще има да пръска сливата...
  • 6 кучето шаро

    32 0 Отговор
    Няма да е първия близан у. !
  • 7 лйк

    44 4 Отговор
    Рано или късно, всичко се връща. Честит му марокански зет. (Дано не е като марокански скакалец)
  • 8 слави

    43 5 Отговор
    Ами същия тоя боклук комунистически подписа с кондолиза райс за окупацията на БГ от смугли и нискочели американски солджъри.....хак му е зетя арабин дето ха ха да обагати и семейния му гено фонд......и женка му ще бъде обладано не само щерката ....Калфин комунистически отпадък и слуга на автихриста и америка...и тебе да те.... зятя ти
  • 9 червената гнида

    50 5 Отговор
    Аз имам само един въпрос - защо руските подлоги у нас, Калфин включително, не си прати дъщерята в Москва или Санкт Петербург, а я мъчи да учи в пропадналия запад, че и Холандия при джендърите? Благодаря за вниманието.
  • 10 бл.134 в Зап. парк

    32 3 Отговор

    До коментар #1 от "дедо Мишо":

    Момичето е изпълнява интернационалния си дълг.Мароканеца е 1001 братовчед на мароканския крал и след като красавицата забремене е , внучето на Калфин ще има всички шансове да стане къдия в бъдещия Европейски парламент
  • 11 Един от вас

    28 1 Отговор
    Ами, пълничко е момичето.Едричко..Арабите по такива си падат.Като няма кой друг да и обърне внимание.... Гените се стремят към "смесване" и от там -поколението става по-устойчиво....
  • 12 Абдул Азис

    21 3 Отговор
    Да му е честит зетят! Аллах бави, но не забравя. Примерно за Тракийската икономическа зона...
  • 13 Mорук

    17 0 Отговор
    Има си хас ,на село ли да е учила
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Танас

    16 1 Отговор
    Пожелавам същото на всички либерали.
  • 16 Мпюпю

    15 3 Отговор
    Аз си мислех, ще е от СССР.
  • 17 Обикновен Бг

    20 0 Отговор
    А зетя от кои е, от Хизбула, от Ал Фатах, от Мюсюлмански братя, или от другите 25 фракции. А и друго, ВСЕКИ АРАБИН ИМА В СЯКА СТРАНА ЖЕНА ЗА СЕКС, НО ЗАКОННИТЕ СА МУ ЕДИНСТВЕНО В РОДИНАТА. ЗАТОВА ЩЕ ПЪЛНИ ЩЕРКАТА, НО НЯМА ДА СЕ ЖЕНИ ЗА НЕЯ, ПОСЛЕ ЩЕ ОТИДЕ В ДРУГА СТРАНА, И ТАМ СЪЩОТО. И ЩЕ ГИ НАПРАВИ РЕВНОСТНИ МЮДЮЛМАНИ. ТАКА, ЧЕ СКОРО КАЛФИН ЩЕ ПРИСЪСТВА НА СЮНЕТА НА НЕЗАКОННИТЕ СИ ВНУЦИ. ГОСПОД БАВИ, НО НЕ ЗАБРАВЯ. ТОЙ ПРОДАДЕ БЪДЕЩЕТЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА, И ГОСПОД МУ ГО ВЪРНА, АМА ТЪПКАНО. Да е жив и здрав.
  • 18 асддса

    6 0 Отговор
    да каже човек, че Милена е била на масата с тях.
  • 19 Службогонецът си е намерил майстора

    16 0 Отговор
    Таткото да пикае на парите си щом с неговите ангажименти е изпуснал дъщеря си. Да си обуе кожени гащи и да отида на гости на новите си роднини за да разбере за първа, втора или трета жена ще дава дъщеря си.
  • 20 Чист българин

    8 1 Отговор
    Българите явно свършиха... Чудесен пример за патриотизъм от дъщерята на кандидат президент... Следващия път ще е кандидат в Мароко явно... Българийо, пратиха в Европа да учиш култура, а ти хвана Африка за к.ра...
  • 21 Хитлер

    6 0 Отговор
    Калфа Хасан - като Симеон Хасан марокански на гювендията Калина 😁😁😁
  • 22 Патето Яки

    2 0 Отговор
    Продажник, така му се пада.
  • 23 Заслужава си го

    1 0 Отговор
    Тия мароканци сигурно са 20-30 души семейството, като му дойдат на на гости Калфин не го виждам. Защо дъщеря му е ходила чак в Холандия, като е могла и тук да си хване един Хасан или Мухамед.