31 Декември, 2018 13:30 3 700 17

Тръмп е по-лош от Дарт Вейдър

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • марк хамил

Марк Хамил критикува президента на САЩ

Тръмп е по-лош от Дарт Вейдър - 1
Снимка: Shutterstock

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е по-лош от Дарт Вейдър. Това заяви звездата от поредицата „Междузвездни войни‘ Марк Хамил, цитиран от Washington Times.

Хамил е известен с ролята си на Люк Скайуокър. Той изрази недоволство от постоянните сравнения на Тръмп със злодея Дарт Вейдър.

„Аз се разстройвам, когато хората започнат да сравняват Вейдър с Тръмп или Дик Чейни, защото той поне се разкая. Той осъзнава грешките си, а аз не виждам тези двамата да го правят“, заяви Хамил.

Актьорът определя Тръмп като абсурден човек. Според него управлението му е безсмислено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    6 11 Отговор
    Е естествено, той е императора все пак. Тва сигурно прави Путин - Йода.

    Коментиран от #9

  • 2 евродебил

    17 0 Отговор
    Пък О'Бонго, добричък, нобелова награда за мир. Хубав, бял, ачи и червен.
  • 3 Borislav Popov

    17 5 Отговор
    Трамп е мъжага !

    Коментиран от #4

  • 4 умерен

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "Borislav Popov":

    "Замана саман сатар" - Времето слама продава. - турска поговорка. Ептен съответства за Тръмп какъвто е сламен. Тълкуванието е, че при лоша година и липса на хубав фураж, и сламата добива цена, и е предмет на търговия като някаква храна за добитъка.
  • 5 Дико

    4 7 Отговор
    Все пак е Дитрих Трумпф и съответно възможността да е обикновен надут немски йордек си е налице🦆😁
  • 6 стоян георгиев

    4 15 Отговор
    няма американец дето да има два грама акъл и да се е изказал положително за тръмп.в българия го харесват феновете на путин щото го виждат ква е лимонада и как налива вода в руската мелничка.

    Коментиран от #7

  • 7 отегчен

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    Стоянчо, ти първо виж дали можеш се научи да пишеш грамотно, та после вече раздавай преценки и оценки на акълите.

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Реалист

    8 1 Отговор
    Тръмп си е Тръмп, мисли си да направя Америка на първо място, дали ни харесва или не не харесва си е наш проблем, лесно се говори и пише по форумите,ако Тръмп се разбере с Русия ще бъде много добре за света и човечеството,жалко че опонентите му не се примирява с неговата Победа,

    Коментиран от #14

  • 11 Димов

    1 3 Отговор
    По-лош от Дарт Вейдър и по-прост от Бай Ганьо. Старая се да не го възприемам, като олицетворение на всички американци.
  • 12 3DAttack

    5 3 Отговор
    добър или лош …. след един най-много два мандата Д.Т ще си отиде … това е Америка демокрацията винаги побеждава историята ще го съди дали е бил добър или лош президент за сега е просто доста противоречива личност спор няма .. а Хуйло докато не се гътне от някой инфаркт или инсулт или рак … няма махане :) ще печели избори с 99.99999 е период .. това пък е Русия ..
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 стоян георгиев

    0 4 Отговор

    До коментар #10 от "Реалист":

    намери поне един американец от тия дето са постигнали нещо в сащ които да харесва тръмп и да се мотивира за което.мога да ти направя списък с негови съпартиици които го смятат за ненормален,не за опозиционери.да речем буш старши.президент републиканец ,които гласува за демкратите заради тръмп или маккеин ,силния човек в неговата партия които му дърпаше ушите докато бе жив или сега грахъм,сенатора консерватор,които твърди че един от наи-големите потдръжници на тръмп.днес след срещата с тръмп и интервюто в медиите тръмп го нарече провален генерал,въпреки че само няколко часа преди това му се е обяснявал като ...а!мога да вкарам в списъка повечето американски медии,бизнесмени,икономисти ,интелектуалци ,философи и хора на изкуството,даже и неговите спонсори се отказаха от него.държавния му секретар го нарече публично идиот,шефа на фбр предател ,а шефа на цру мошенник.тва са все американци дето хич не виждат тръмп да ги прави велики.
  • 15 заката

    0 0 Отговор
    Тръмп каза всеки да си гледа личния интерес е ние нашия защо не си го гледамее а идват сенаторите на Тръмп да ни спират южен поток където държавата имаше файда
  • 16 Нагъснати гъз до гъз

    0 0 Отговор
    А сега, като се нагъзиха ,всички от, ПП ГЕРБ на Тръмп, тапи ли, да им слагаме??
  • 17 България и топ спай

    0 0 Отговор
    Никога в Българи,я не е имало, толкова много шпиони, от толкова
    различни, разузнавателни служби!