31 Декември, 2018 13:45 34 649 30

Мъж счупи дрегера в Козлодуй, жена - в Гоце Делчев

  • козлодуй-
  • гоце делчев

Полицейските проверки около празниците са засилени

Мъж счупи дрегера в Козлодуй, жена - в Гоце Делчев - 1

Пиян до козирката шофьор е заловен във Врачанско вчера, съобщиха от МВР.

Около 18,08 часа в Козлодуй е спрян за проверка лек автомобил „Тойота“, управляван от 55-годишен местен жител. Мъжът е бил във видимо нетрезво състояние и е тестван за употреба на алкохол от полицейските служители. Дрегерът отчел наличието на рекордните 3,46 промила в издишания от него въздух.

Водачът е задържан в РУ Козлодуй. Образувано е бързо полицейско производство.

За последните 24 часа в Гоце Делчев бяха арестувани трима пияни водачи с алкохол над 1,2 промила в кръвта. Изненадващо за полицаите в полунощ бе арестувана и мъртво пияна жена, чиито тест с дрегер отчел 2,30 промила. 42-годишната В. Москова е спряна за проверка по пътя от село Баничан за Борово и е попаднала в ареста.

Трима пияни са задържани и в Сандански. В града снощи е арестувана млада жена, качила се зад волана след употреба на кокаин. В Благоевград пък на улица "Илинден" е арестувана 24-годишната Ивет, която шофирала смело след употреба на дрога.

Полицейските проверки около празниците са засилени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ай сиктир

    52 4 Отговор
    Никаква толерастия моля!

    Коментиран от #9, #14

  • 2 Гошко

    48 53 Отговор
    Пушиш една трева преди седмица, дрегера показва положителен резултат и ти си вече шофьор-наркоман...а полицайте все едно са хванали Пабло Ескобар..

    Коментиран от #3, #12, #28

  • 3 абсолютно

    20 29 Отговор

    До коментар #2 от "Гошко":

    За седмица не знам но за 72 часа 100 % те лови,а тя те е пуснала пред 70 часа и най-малкото си спал два пъти от тогава и няма оправия с тая простотия
  • 4 Весели празници

    33 3 Отговор
    По селските пътища масово карат почерпени, даже някои "майстори" никога не изтрезняват -домашна ракия бол, студено е, зимата няма какво да се прави и от това перманентно са си 1+ промила в кръвта. В селата всички се познават и всеки е роднина с всеки (по израза на Цвък 6-те апартамента), и се разчита, че при проверка ще се размине.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ужас

    5 4 Отговор

    До коментар #5 от "Гошко":

    Мияч на прозорци или в ресторант? Хаххаах п.с няма нужда да се връщаш!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Цуки

    6 3 Отговор
    Това е от радиациата в централата
  • 9 Дядото

    17 13 Отговор

    До коментар #1 от "ай сиктир":

    Какво е толерастия? Или имаш предвид толерантност?Няма толерантност към пияници и наркомани! В други държави и в затвора ще отидеш. И се научи на български. А може би и ти си една отрепка пияница и дрогаджия?

    Коментиран от #25, #29

  • 10 Shobepati

    5 2 Отговор
    Povecheto dregeri nqmat sertifikati .Dreg chek 5000
  • 11 Меч

    16 4 Отговор
    Скапани наркомани и алкохолици
  • 12 Трощача

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гошко":

    Тъй е Гошко няма да пушиш иначе нема оправия в тая държава иначе ревем пред Страсбург за права ,НО първо трябва да си изпълним задълженията !!!!
  • 13 КАТ

    8 0 Отговор
    Този с алкола е пенсионер полицай
  • 14 ГОСТ

    5 13 Отговор

    До коментар #1 от "ай сиктир":

    е ко? пийнал човека кара си и никому нищо .Защото има и други ,абсолютно трезви убиват хора? Или за кокошка .....

    Коментиран от #24

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Бат Мишо

    8 2 Отговор
    Пример - Бат Мишо мн си пиян недей кара - Ам как ща съ прибера чичовото ти знаш че пеша не ходя -Ний ща закараме до вас пък утре ще прибереш гълъбарника .....нийй ще го пазим и без туй хоремага е на центъра по главнио път и ще дебнем да минат външни .....хубу чичовото ади утре ще ви черпя по 1 ,пък ся дън ви прая бела ще ви звънна дъ мъ приберете кът си допийми ....Хубу ади със здраве Чичо Мишо Ади чичовото поздрави татя си от меня и утре да доди на лов ....КЪК ДА КАЖА ЛОША ДУМА ЗА ТАКАВА ПОЛИЦИЯ
    ама онес корумпенца намазани в големите градове шъ въ моля да не ме занимавате - чадъри за дилъри то замесени в групировки то охрана на мутри думи неам ПЪК ЗА НАС НА СЕЛО СЕ ЗАГРИЖИЛИ -ай сиктир ни стига че ви раним ами и да ни глобяват се размечтаха ЗНАШ ГА - Ай ела в нащо село да си полицай да мъ глобиш -да видиш докът доди пожарната от майкинта си колко от плевнята щи изгори - за второ нарушение дерекно къщата
  • 17 Бат Мишо

    4 3 Отговор
    Леште си в сф лапачи нещастни и не мечтайте за повече пари от българския селянин -и без туй ни свалихте 100 ризи от гърба и децата ни зехте в града дай ся и дън пием вашшшшшшшта

    Коментиран от #23

  • 18 Бат Мишо

    6 3 Отговор
    И само не мъ плашете че ще ме осъдите къкто разбрицахте държавата и съд система демократчетата и СДС арчета по вашему палеж кък се доказва и кък се намира свидетел в капанско кът секи знай че утре и него ще аргасаш - а плевня и селска къща си гори и без нафта ША ДОКАИШ И ША МА ОСЪДИШ НА МУК .....Даже ша кажа АЗ ЗАПАЛИХ и пак не моити мъ вкара щот тъй я разбрицахте че само на самопризнание не може да ме осъдите ....Срахте на държавата толкос че ни глоба ни винетка ни гражданска ще ви платя вашта такова демократска- ОТКАК Бай Тошо умря 1 лопата асфалт на пътя за село не е праена САМО КРЪПКИ че ше ви дам ПАРИ ЛИ ЛАПАЧИ Сф иййски .....а кът съ събудихте крачетата ви отвити -вий на забраихте че сме живи ся дай пари - Е НЕА КАТО КЪК ДА СТАНЕ -ем да разбийш държавния парат ем да чакаш да ти носи кинти -щом Бг е само Сф и тука сме с 300 лв заплати -СЪБИРАЙТЕ СИ ГЛОБИ ОТ Сф
  • 19 Бат Мишо

    2 3 Отговор
    Вий на остаихте 10 Бг къщи в село ся и да съ глобяваме един друг че да останат 5 къщи щот в Сф свършило ко да краде Апаргамент бей и Махнете ми ги тес майки от главата АГА ЛИ
  • 20 marquise

    7 2 Отговор
    Не е трябвало пияните от Козлодуй и Сандански да "счупят" дрегера на контролните органи, а реално и необратимо да си счупят главите. Така ползата ще бъде двойна, както за обществото, така и за институциите.
  • 21 Ми дава ..

    4 0 Отговор
    Че то празници бол,то Стефанов ден, Нова година, Василов ден Йорданов ден, Иванов ден и др. На КАТ тва им е работата ,голям праз били Фанали 2,3-ма ,цялата държава жули яко.Да си гледат работата всеки ден кът мен .
  • 22 Грух

    7 2 Отговор
    На фона на огромната бройка пияни и дрогирани помияри, дето карат коли КАТ НИЩО не са хванали, така, че, ако обичате, да не ми хвърлят прах в очите.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Асо

    1 0 Отговор
    Те все пияните и дрогираните са им проблем ако изкарат една статистика от 2018 се види че само 2-5% от замесените в Птп са били пияни дрогирани останалите 95% джигити са трезвени недрогирани с книжки....и голямо псевдосамочуствие че са шоферии.
  • 27 АМАН ОТ БОКЛУЦИ

    2 0 Отговор
    Когато работата( шофирането) пречи на удоволствието( пиенето) -премахваш работата.
    И си оставаш у дома да си се отдадеш на удоволствието. Просто и логично.
  • 28 Знаещ

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гошко":

    Има бе Гошко- НЕ ПУШИ ТРЕВА!
  • 29 Знаещ

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Дядото":

    Толерастия е криво разбрана толерантност.
    Да ти давам ли примери с разни паради и други отрепки?
  • 30 Тъжен факт

    0 0 Отговор
    Те така си живеят! "Тука сме си само ние!"" Кой друг идва, че да се съобразяваме с него?" А Държавата ги е забравила от много години...Пак добре, че не са емигрирали...