31 Декември, 2018 18:56 2 610 2

Полицаи и водолази издирват 25-годишен мъж от казанлъшко село

  • водолази-
  • полицаи-
  • мъж

Колата му е попаднала във водите на пресевника на розоварна край село Розово

Полицаи и водолази издирват 25-годишен мъж от казанлъшко село - 1

Полицаи и водолази издирват 25-годишен мъж от казанлъшкото село Кънчево във водите на пресевника на розоварна край село Розово, предаде кореспондентът на bTV в региона.

Сигналът за изчезването му е подаден от съпругата на мъжа. По нейните думи снощи двамата били на дискотека, прибрали се с такси и между тях възникнал спор. Мъжът излязъл от семейното им жилище.

Минути след това жената чула шума на двигателя на леката им кола. Предположението е, че младият мъж е опитал да свали напрежението с шофиране. Дошъл е в района на Розово, защото са имали общи спомени с жената. Вероятно е излязъл от пътя и така колата е попаднала във водите на пресевника.

Първият опит на водолазите за локализирането на автомобила се оказа неуспешен. Наложи се да бъде разширен периметърът на търсенето. Вероятно утре издирването ще продължи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЙДЕ ЛУДИ

    11 0 Отговор
    коврите пусти да останат- подлудиа ни , колко народ изгина заради тех !?
  • 2 Мишо Бирата

    5 0 Отговор
    Нещо много взеха да се "давят" Казанлъчани след разкритата далавера с калашници !
    Миналата седмица милиционера от КАТ Казанлък сега тоя ...