1 Януари, 2019 11:00 3 533 30

И Десислава Радева с послание за Нова година

  • десислава радев-
  • румен радев-
  • нова година

И най-важното – нека бъдем по-човечни към хората около нас, познати и непознати

И Десислава Радева с послание за Нова година - 1

"Приятели,

Нека не се вторачваме в това, което ни разделя. Нека се фокусираме върху онова, което ни обединява. Като общество, като нация. И да работим заедно за него". Това написа във Фейсбук профила си първата дама Десислава Радева. И продължава:

"2019-та ще бъде такава, каквато я сътворим с общи усилия.

Нека бъдем здрави, нека бъде силни духом, нека бъдем обединени около това, което ни съгражда като нация.

И най-важното – нека бъдем по-човечни към хората около нас, познати и непознати.

Да ни е честита Новата 2019-та година".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кузмов

    8 4 Отговор
    Новата винетка е дискриминационна спрямо всички граждани които са на смени и облагодетеста работищите на пет дневна работна седмица . Измислина е за по горният слой от обществото . Такава демокрация ни докараха лицимерите които ни управляват в ”служба” на Народа . Честита Нова Година !

    Коментиран от #17

  • 2 Панов

    25 3 Отговор
    Да живее президентката.всеки народ си заслужава управлението,изглежда ние сме от най малоумните
  • 3 Александър

    22 14 Отговор
    Да, ама мъжът и не е на това мнение. Новогодишната му реч беше пълна с омраза и закани.
  • 4 Деса поетеса

    20 12 Отговор
    Деси......ако си отваряш устата по малко,ще си по интересна
  • 5 висок

    20 16 Отговор
    Написаното от Простакеса Деса и много по-човечно от изговореното от лайномета РРадев в новогодишната нощ!
  • 6 Вуте

    13 13 Отговор
    Гледам гробаджиите са се наспали и се активизираха
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    13 8 Отговор
    Нищо чудно през 2019 г. заплатата на мъжа ти да стане от 11000лв. на 20 000лв. а на работещ човек на три смени е 650лв. При това разделение, кое е това нещо което ще ни обедини.
    Значи чиновиците да вземат за един месец толкова, колкото един работник получава за година?

    Коментиран от #12

  • 9 пешо тракториста

    20 8 Отговор
    Тая каква е? Не се сещам да съм гласувал за нея, че да прави изявления към народа.
  • 10 Санде

    16 12 Отговор
    А бре моме , мъжо ти и Корнела ни разделят. Ти си гледаѝ парцалките и не се меси.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 арджентата

    14 2 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Не знам от къде си,но има елементарни правила, които не знаеш..Депутатите САМИ си гласуват месечното възнаграждение. За да получават повече пари всеки месец изкуствено вдигнаха средната работна заплата, която се умножава "n" пъти..Президентската заплата се определя на база депутатска заплата...

    Коментиран от #21

  • 13 Курдо Хурдов

    10 6 Отговор
    Няма да коментирам президента от уважение към институцията, но ще отбележа че в БГ няма институция или титла "първа дама". Г-жа Радева със сигурност има голям потенциал да бъде "първа селянка" или "простакеса на Републиката". Всъщност, тя и Суджука биха били идеалната първа двойка.

    Коментиран от #19

  • 14 И аз да кажа

    9 3 Отговор
    Ами разделя ни примерно сумата, която е взел мъжът ти като неплатена отпуска при пенсиониране, защото нас ни задължаваха да си взимаме отпуските и да не остава невзета. Случвало ми се е да искам да си оставя 1-2 дни и не са ми позволявали, а на Радев му ги признават от 2004 та и му ги платиха по цени от последния момент! Да върне обезщетението, при положение, че продължава да работи, тепигьози селски!
  • 15 Аз Варна

    11 5 Отговор
    Тръгнала да говори за човечност.Приятели нарича тези,на чийто гръб си прави семейните екскурзии.Не спря да си пазарува скъпи дизайнерски дрешки и рокличк(казвам роклички,защото са сътворени за съразмерни тела,не да стоят гротесктно на нейното телосложение)И после да не сме се вторачвали в това,което ни разделя.А-а,стига вече ,няма такава наглост като нейната.Госпожо Президентша,спестете една рокля с чиято сума може да изхраните един старчески дом за близо половин година или пък дарете парите за деца сираци.За нещи полезно моля.
  • 16 Ввв

    8 4 Отговор
    За президеншата важи много онази култова реплика на Славея Лютова от столичани в по-вече когато мъжа и стана кмет "ние сме кмета" само тук трябва да ние сме президента...
  • 17 Не бе

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Кузмов":

    Никой не се интересува от работещите. Винетката облагодетелства държавните чиновници - паразити, калинки и вся остальная сволоч да си ходят на село.
  • 18 Bahti

    5 3 Отговор
    Селски пръчки колко искаш.
  • 19 МДАААА.....

    5 9 Отговор

    До коментар #13 от "Курдо Хурдов":

    ОЩЕ ОТ НИКА СА ВИЖДА ОТ КВА ИЗВАДКА СИ НА ПОПУЛАЦИЯТА.МРЪСНА ГАДНА ЗЛОБНА ПАПЛАЧ ОБВИНЯВАЩИ В СЛУЧАЯ РАДЕВ И РАДЕВА В КВО.??? ЧЕ СА ПРЕЗИДЕНТСКА ДВОЙКА. А ЧЕ НИЩО ЛОШО НЕ СА СТОРИЛИ НА НИКОЙ ДО СЕГА ЧЕ НЕ СА БИЛИ МУТРИ ЧЕ НЕ СА КРАДЛИВИ БИЗНЕСМЕНИ ЧЕ НЯМАТ НИКВО ТЪМНО МИНАЛО ИЗООООЦЩО НЕ Е ВАЖНО ЗА ВАС НЕОБРАЗОВАНИТЕ И ПРОСТИ ЗЛОБАРИ.

    Коментиран от #20, #24

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Гост

    8 2 Отговор

    До коментар #12 от "арджентата":

    Не ме интересува начинът по който ги вземат, а мен ме интересува защо тези търтеи вземат десетки пъти повече от един работник с какво са го заслужили? От къде на къде в пъти повече.

    Коментиран от #29

  • 22 ДуХАЧ ДУХАЧЕВ

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "Курдо Хурдов":

    ЛЕЛЕ КОЛКО ТИЙ МЕК....

    Коментиран от #23, #25

  • 23 Софиянка

    1 7 Отговор

    До коментар #22 от "ДуХАЧ ДУХАЧЕВ":

    Най после и ние да имаме фина иумна първа дама, която да не се налага да криятв стаята на охраната щото не е запоказване. Браво и на краткото слово нобъларите са толкова заети да се клепат взаймно с ........ и по празниците, че надали някой ще я чуе или разбере. Толкуз се натресе в София, че заприличахме на гето.

    Коментиран от #26, #30

  • 24 Лелка от Детска Градина

    9 0 Отговор

    До коментар #19 от "МДАААА.....":

    Каква двойка са те , Ами аморална двойка . Оставили са семействата си и са го ударили през просото . да не забравяме ,че кат бе на служба Ал Бънди назначи Десито . Това да назначиш любовницата си явно е признак на висш морал. Това като действащ офицер да приемеш партийна номинация за изборна длъжност какво е , зад гърба на своите началници: Това е ПУЧ , опит за узурпация на властта. Но явно Фатмака е наясно щото много рядко използва думата морал и морален. Даже и той се усеща ,че си противоречи . И докога с тези 11 бона и безотчетни разходи на корем , че и Жена му на държавна ясла , НСО - МСО ,разходки ,екскурзийки , че и се бъзика с хората , ще ни поздравява ,като каква ........
  • 25 Курдо Хурдов

    2 1 Отговор

    До коментар #22 от "ДуХАЧ ДУХАЧЕВ":

    Мек е за теб, но за сестра ти ще е като кол, после я питай да ти каже
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 арджентата

    2 1 Отговор
    Защото са арогантна и нагла, антибългарска МАФИЯ!

    Коментиран от #28

  • 28 арджентата

    1 5 Отговор

    До коментар #27 от "арджентата":

    Без Президентът Радев, Мая Манолова и малцината, доказали се чрез дейността си , като истински родолюбци, милеещи за народа и бъдещето на Родината...
  • 29 арджентата

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    Защото са арогантна и нагла, анти-българска МАФИЯ!
  • 30 Будител

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Софиянка":

    Научи се да пишеш,ние софиянци не пишем като теб!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове