2 Януари, 2019 07:16 8 636 22

Нова трагедия в Русия

  • русия-
  • пожар-
  • бережок-
  • брянска област

Три деца загинаха при пожар в жилищен дом в село Бережок в Брянска област

Нова трагедия в Русия - 1
Снимка: Shutterstock

Три деца загинаха тази нощ при пожар в жилищен дом в село Бережок в Брянска област, предаде ТАСС.

Според службите за спешна помощ сигналът за пожар в жилищен дом е бил получен снощи в 19:56 ч. по Гринуич. Пожарната е пристигнала 8 минути по-късно и е открила пожар в жилищен дом с размери 5 на 9 метра.

Пожарът, в който са загинали три деца, е бил локализиран в 21:03 ч. по Гринуич снощи и ликвидиран окончателно 36 минути по-късно. На мястото са работели две автоцистерни.

Предстои причините за пожара да бъдат изяснени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 СссереМ

    24 42 Отговор
    Удещам как на мужиците ще им писне от мизерията и ще изгонят джуджето като краставо куче,тогава и мултиките няма да му помогнат.
  • 3 Ю Кортес

    19 33 Отговор
    Сами ще се самоунищожат
  • 4 тжгнв

    36 13 Отговор
    ядосаните коментатори защо не пишат за жертвите у нас ? може и за америка ?
  • 5 mediator37

    20 12 Отговор
    През годините ми е правило впечатление, че няма зимен сезон поне две сгради да не бъдат срутени заради газта в Русия. И то с много жертви и не просто взрив в апартамент, ами цялостно срутване, като след тежка авиационна бомба. Не знам какви са им системите на газ там, но защо в България не стават такива работи. Мисля, че при нас газта се подава с много ниско налягане от синята кутия пред блока. Някой ако знае да обясни. При два срутени блока на година и поне 50 души избити мисля, че ползата от газта в Русия е никаква. Прекалено е висока цената на евтината газ.

    Коментиран от #7, #18, #21

  • 6 ТрагедиЙ

    19 14 Отговор
    А колко деца загинаха от освирепял носорог в Бурунди? Това ли са най-важните новини?

    Коментиран от #9

  • 7 гост

    18 4 Отговор

    До коментар #5 от "mediator37":

    Причината е просто калпаво строителство ! Тия блокове са над 90% панелки без никакво допълнително укрепване ! Падне ли стена на нисък етаж , целия блок пада като къща от карти !!! И на всичкото отгоре са на по 60-70 години , някои и повече и са строени на юруш , да преизпълнен петилетка план , хахахаха !!! И повечето са 10- 12-14 етажни , че така се строи по-бързо !!! И на 5 тия етаж да гръмне , горните етажи като паднат , с тежестта си отнасят и долните !!! И добави толкова години тия заварки между панелите , лятото на 25-30 градуса , зимата на минус 30-35 и влага и кой знае дали не са спестили половината за по-бързо и така !!

    Коментиран от #8

  • 8 Бесен Язовец

    11 10 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Заварките не са подложени на температурни изменения и на влага, понеже те са във вътрешната, отоплената част на блока и освен това са замазани, скрити, тоест до тях няма достъп на въздух и влага, така, че нищо им няма !

    Коментиран от #10, #11

  • 9 Сссерем

    10 12 Отговор

    До коментар #6 от "ТрагедиЙ":

    Прав си,няма смисъл да се пише за държави от третия свят.
  • 10 да не ти дава Господ

    12 3 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    Айде имаме панелка.течовете са постоянни,колкото си по0близо до първия етаж така че, корозията е готова.няма сграда по-млада от 35г. средно са 45-50годишни сгради.умората на стоманата е факт на 60г. възраст.При бетона е друго, колкото повече време минава бетона все повече се усилват якостните му качества....
  • 11 гост

    12 2 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    Верно ли бе , ти да видиш !!! А ще си заложиш ли собствения дирник , че е така ??? Или ще претендиращ за "колективно" одобрение ??? Искаш ли лично да ти покажа поне десет софийски панелки , на които във фугите можеш да си вкараш цялата ръка ??? Или пълнени с вестници и хартиени чували от цимент и отгоре два пръста напукана замазка ??? Не ми говори за теории , а за реално изпълнение , то не че и на теория не е боклук , панелките са проклятието на соца , добре че в Раша никой не смее да се обади , си да се обади , бързичко ще му затворят устата !!!

    Коментиран от #13

  • 12 Alpha_Lone_Wolf

    20 4 Отговор
    Българските русофили се подиграват на американските кашонени къщи.
    Но, в Русия само 5-6 града може да се похвалят с масивно строителство, 70% от руснаците живеят в дървени колиби единствената разлика от американските е, че им липсва удобство, безопастност, а лукс абсурд.
    Като лумне дървената барака ако си дете или пиян те няма.
  • 13 Бесен Язовец

    3 5 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Мога да си го заложа, без проблем, а проблемните фуги, ако има такива се обработват със специална паста, която е високо студо и влагоустойчива, "мастика" и викат между другото.
  • 14 Русия е прокълната кочина на Злото

    13 10 Отговор
    При грозната кремълска цензура, до нас достига една частица от истината за ежедневната мизерия и трагедии. Руският народ измира, докато крадливата глутница на в. в. птн му изпива кръвта и богатствата.

    Коментиран от #16

  • 15 Преброяване на бесните язовци

    6 2 Отговор
    Когато у нас се случи някаква подобна трагедия, дежурните русопитеци бързат да обвинят Боко тиквоча. А ако стане в насрассия и някой се избъзика, че путя е виновен, същите дежурни русопитеци беснеят от ярост. Смешници.
  • 16 Румяна Костова

    3 9 Отговор

    До коментар #14 от "Русия е прокълната кочина на Злото":

    Ще достигат повече частици от истина ,която на Вас Ви харесва ,но само трябва да си включите радиото на "Ехо Москва "докато чакате в задръстване по московските улици.А ако не сте в Русия пак може да чуете и изгледате предаванията по това радио на YouTube .От там ще Ви пуснат толкова много помия срещу Путин,че това ще бъде достатъчно да направи деня на Вас и други русофоби чудесен.А освен ,,Ехо Москва има и много други блогери на Интернет, които творят в този стил.Ако следите Западната преса обаче,там ще срещнете само един вид мнение,това на управляващата власт.И същото ,което Ви казват от телевизора.
  • 17 Румяна Костова

    5 7 Отговор
    Кой ако не Путин е виновен за всеки пожар в Русия,за всяка катастрофа и за понижението на температурите през зимата?
  • 18 Патето Яки

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "mediator37":

    При нас гърмят бутилките с газ поради немърлива подръжка.
    Сгради не гърмят при нас защото сме в каменната ера с дърва и въглища.
  • 19 Честен човек

    5 0 Отговор
    Вижте, има един термин в техниката, нарича се"ТБ "Използвам нарочно абревиатурата За съжаление в България и Русия лицата Пешо Згориградски и съответно Иван Иванич не се знае на колко ракии или водки са по време на празниците !А това обяснява много неща ! Жалко за загиналите !
  • 20 Франц Кафка

    1 0 Отговор
    Там трагедиите нямат край .
    Москва , парк Горки :
    Точно в 00:1 минута на Новата Година , по време на изпълнението на химна , рухва дървеният мост над ледената пързалка под тежестта на хората , 13 човека пострадали .
    Град Орск 01.01.2019 , при пожар загиват 7 човека .
    Град Магнитогорск на 01.01.2019 година , при стрелба по микробус с предполагаеми терористи , колата се взривява и изгаря , жертвите са трима ..
    Страната на вечните трагедии .
  • 21 За жалост

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "mediator37":

    И в България стават. Преди няколко години избухнал газ разруши къща и уби 2 деца в Севлиево. Обяснението - фирми копали за нещо друго и нарушили газопровода.
  • 22 1944

    0 0 Отговор
    В России произошло очередное ЧП с обрушением дома. В Новочеркасске рухнуло 4-этажное здание. Инцидент произошел 3 января около 17.30 на улице Буденновской. Это было здание офисного и развлекательного центра.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания