Last news in Fakti

2 Януари, 2019 13:49 13 772 4

Внезапно ни напусна актьорът Пламен Маринов

  • пламен маринов-
  • актьор

Поклонението ще се проведе утре по обед във фоайето на Камерна зала на ДТ „Йордан Йовков”

Внезапно ни напусна актьорът Пламен Маринов - 1

На 1 януари внезапно почина актьорът Пламен Маринов от ДТ „Йордан Йовков”. За Добрич и добричлии той бе едно от знаковите лица на театралната сцена, с над 20-годишен професионален опит. Последните спектакли, в които публиката можеше да го види бяха “Службогонци”, “Преспанските камбани” и “Доктор”, предаде радио "Дарик".

Поклонението пред Пламен Маринов ще се проведе утре по обед във фоайето на Камерна зала на ДТ „Йордан Йовков”, след което ритуалът ще се изнесе на централните градски гробища в Добрич.

Поклон пред светлата му памет!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги

    8 1 Отговор
    Бог да го прости. Коя година е роден Пламен Маринов?
  • 2 vasik atanasova

    0 1 Отговор
    преписвате едни от друг
    напишете коя година е роден
  • 3 357

    1 1 Отговор
    Много прекрасен човек, беше .
  • 4 Артиста

    0 0 Отговор
    Защо ни напуска? Това е негово решение, явно е решил, че в небесния театър ще се чувства по-комфортно, отколкото в мизерния бг театър.