Last news in Fakti

5 Януари, 2019 07:00 16 383 4

Вашият хороскоп за днес, 05.01.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Раците ще са опасни днес, Рибите ще се нуждаят от съвет

Вашият хороскоп за днес, 05.01.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Между желанията и възможностите ви няма, а и в близкото денонощие няма да се появи, непреодолима граница. Ще забравите какво е това страх, но гледайте да не забравите какво е това любов.

Телец

Не забравяйте, че редът не е нищо друго освен подреден хаос. Ако домът ви е стабилен, а не е от картон, днес вятърът на промяната няма да повлияе нито на жилището, нито на неговите обитатели.

Близнаци

Колкото по-малко хора ви гледат какво правите днес, толкова по-добре ще се справите. Всъщност какво значение има по какъв начин правите нещата, важен е резултатът, който постигате.

Рак

Днес ще сте опасни. В стремежа си да осъществите една своя мечта, няма да се церемоните с нещата, които се изпречват на пътя ви. Все пак гледайте да не осакатите някого.

Лъв

Не си позволявайте разкоша да попаднете под влиянието на първата изпречила ви се идея. Идеи много, но виж ценните са малко, а вашата с голяма вероятност не е от вторите.

Дева

Уверени в собствената си правота днес сте в състояние да сътворите огромен брой глупости. Чуйте съветите на околните, те може би не са толкова глупави, колкото ви се струва.

Везни

Дори и суперзвездите имат някои нужди, а вие определено още не сте такива, така че ще се наложи да положите известни усилия, за да ги удовлетворите. Развлеченията оставете за после.

Скорпион

Днес ще ви се предостави възможността с апломб да заявите 'Аз нали ви казах'. Наистина ще се почувствате удовлетворени, но май е по-добре да прежалите този радостен миг в името на мирното съвместно съществуване.

Стрелец

Можете да сте душата на компанията, ако разбира се не решите да прекарате деня в горда самота. Може да говорите всякакви глупости, думите ви само ще развеселяват околните.

Козирог

Днес дори и най-невинното забавление за вас може да се превърне в истинско бедствие. Ако не можете да се откажете от удоволствието да се забавлявате, то поне се постарайте да вземете предпазни мерки.

Водолей

От това с какви хора сте се събрали днес и какви неща обсъждате зависи съдбата ви през цялата следваща седмица. Така че избирайте си внимателно компанията.

Риби

Днес ще имате спешна нужда от съвет. Най-добре питайте наред, не се знае какво точно ще ви влезе в употреба. Пък и не сте длъжни да изпълнявате всичко, което ви казват, нали?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зодия

    1 0 Отговор
    щом нема голи снимки няма коментар
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Има чаша

    0 0 Отговор
    За пиене ...сори ...