2 Януари, 2019 14:40 5 567 4

Тръмп предизвика ужас по света

  • сащ-
  • мит ромни-
  • доналд тръмп

Мит Ромни критикува президента

Тръмп предизвика ужас по света - 1
Снимка: BGNES/EPA

Президентът на САЩ Доналд Тръмп предизвиква ужас по света. Това заяви бившият кандидат за президент на Републиканската партия Мит Ромни, цитиран от „Вашингтон пост“.

Според Ромни Тръмп не е на нужното равнище за заемания от него пост. Ромни винаги е бил критичен към Тръмп, но получи неговата подкрепа в изборите за сенатор от Юта.

Според някои критиките на Ромни целят да му гарантират номинация в надпреварата за кандидат президент на Републиканската партия.

„С толкова разделена и ядосана страна, лидерството на президента по отношения на качества и характер е абсолютно необходимо. Точно в това са най-големите дефицити на сегашния президент. Неговите думи и действия предизвикват ужас в света. Там също ни наблюдават“, заяви Ромни.

Той обяви, че ще се противопостави на президента в политики, разделящи страната. Все пак е готов да го подкрепи, що се отнася до политики в полза на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    4 13 Отговор
    Защо медиците мълчат за Дончо?
  • 2 Каква

    4 1 Отговор
    Е тая критика, завършваща, с декларация, за подкрепа на политиката, на Тръмп , която е в интерес на САЩ?
  • 3 случаен

    2 0 Отговор
    Въпрос на гледна точка. Ужас по света е предизвикан, но не е сигурно, че е от Тръмп. Има други държавни глави, поведението на които граничи с невменяемост. Истината за съжаление в повечето случаи е ужасна за някои хора.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.