Last news in Fakti

6 Януари, 2019 07:00 17 920 3

Вашият хороскоп за днес, 06.01.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Телците да направят равносметка на финансите, Девите да не ускоряват хода на интригите

Вашият хороскоп за днес, 06.01.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес нещата ще се развиват по-бързо от очакваното и ще се наложи да действате по-експедитивно. Не се притеснявайте, за да не объркате нещо, а и днес е светъл празник, не е редно.

Телец

Ще се наложи да направите равносметка на финансите си, за да решите какво да правите оттук нататък. Изобретателността ви ще ви помогне в намирането подаръци на именниците. Всъщност за вас по-важно е вниманието, отколкото вида на подаръка, дано и за отсрещната страна е така.

Близнаци

Доста работа ще имате днес и много отговорности. Естествено, вие ще ги съвместите както никой друг, че и време за празника ще ви остане. По-добре не скачайте в ледените води да вземате кръста и без друго си имате свой.

Рак

Всички празнуват, а вие нещо се кумите. Май след толкова много празници не сте съвсем наясно какво точно ви се прави. Не бързайте, има още доста за празнуване.

Лъв

Днес на някого ще му е нужна именно вашата помощ. Това може да ви отнеме целия ден, но недейте да отказвате, единствено вие сте в състояние да помогнете.

Дева

Недейте да ускорявате хода на интригите, защото може да ги превърнете от дребна неразбория в един огромен хаос, от който няма измъкване.

Везни

Макар здравият смисъл да ви говори, че е опасно нещо да се направи, вие така или иначе ще се втурнете през глава, поемайки всеки риск. Поне гледайте да не правите нещо противозаконно или неморално.

Скорпион

Днес е Богоявление, внимавайте в колко студени води ще се окъпете. Дай, Боже да сте по-здрави и да не се боите от студа. Днес мислете за по-лични неща, намерете повече време за почивка, ако ви е възможно

Стрелец

За вас денят ще е доста добър. Ще имате късмет с каквото и да се захванете, а може би това просто е заслужена награда за всички усилия, положени до момента. Радвайте се и може наистина да ви се стори, че ви се явява Бог (само дано не е под нечие омайно въздействие)

Козирог

Днес мързелът ви ще е просто безпределен. Ако няма да скачате да ловите кръста за здраве, то поне направете малко физически упражнения. Или, ако не можете да се разделите с дивана, поне почетете нещо, забравете телевизора.

Водолей

Най-неочаквано днес ще получите за лична употреба много свободно време. Дано да знаете какво точно искате да правите, за да не пропилеете подаръка от съдбата. Разбира се, най-добре е да празнувате днешния празник.

Риби

Днес най-съблазнителният начин да решите даден проблем може да се окаже най-мелодраматичният. Не е разумно да го предпочетете, прекалено дълго ще си спомняте после.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    2 0 Отговор
    и тази година звездите ше ни говорят,..... мдааааа!
  • 2 Тука

    0 0 Отговор
    Много ора гледат а не пишат .....кофти
  • 3 Ха ха

    0 0 Отговор
    Не ускорявайте интригите :)))