Last news in Fakti

7 Януари, 2019 07:00 15 522 0

Вашият хороскоп за днес, 07.01.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Спокоен ден за Везните, интересен и приятен - за Стрелците

Вашият хороскоп за днес, 07.01.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Хубав ден, ще имате на много хора да се обадите, а и да празнувате естествено. Подходящ ден за срещи и разговори. Поработете върху търпението и импулсивните си изказвания. Важно е да покажете сериозно и отговорно отношение в професионален аспект.

Телец

Трябва да сте по-практични и да не се занимавате с дреболии. Работа имате за вършене и то не малко, а и празници има за празнуване. Ще се справите, но гледайте да не е с цената на доброто ви настроение.

Близнаци

Днес нещата ще са под ваш контрол, но не бива да си позволявате много волности, а сигурно няма да имате и желание за това. Все пак отпуснете душата, празник е.

Рак

Малко отнесени сте днес, разсейвате се, не внимавате какво ви казват. Помечтайте, днес ви се е паднало, но все пак не забравяйте къде се намирате.

Лъв

Днес се опитайте да потиснете желанието си да се оплачете. В противен случай задължително ще се намери някой, който ще ви обясни, че за всичко сте виновни вие. Дори това да е истина, няма да ви подобри настроението.

Дева

Днес може случайно да проявите излишно любопитство свързано с наивно отношение към събитията. Уж сте сериозни, големи хора, ама днес какво ли ви става.

Везни

Днес ще сте способни да се справите с всяка ситуация, колкото и екзотична да е. Но пък деня обещава да е спокоен и едва ли ще ви се наложи да проявявате способностите си.

Скорпион

От един празник преминавате в друг. Днес е нещо като национален празник, дано не сте планирали твърде много неща за днес, освен празнуването, естествено.

Стрелец

И днешният ден се очертава като интересен и приятен. Ще можете да се видите с много при приятели и да споделите вълненията си. А освен това ще имате възможност да празнувате.

Козирог

Днес едно действие, замислено от вас, ще има доста неочакван резултат, който не бива да наричате неуспешен. Очаквайте изненади.

Водолей

Склонни сте да поемате отговорността за случващото се върху себе си и напълно напразно. Позволете на другите да поделят с вас този тежък товар.

Риби

Времето е най-голямата ценност, а днес особено много. Затова се постарайте да го използвате максимално внимателно и пресметливо, особено сутринта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА