Last news in Fakti

3 Януари, 2019 09:11 3 856 6

Мъж загина при монтаж на билборд в Кресненското дефиле

  • кресна-
  • билборд-
  • загинал-
  • инцидент

До идването на медицинския екип обаче работникът е починал

Мъж загина при монтаж на билборд в Кресненското дефиле - 1
Снимка: БГНЕС

45-годишен благоевградчанин загина след токов удар в първия работен ден на 2019 г. Както struma.bg писа, инцидентът стана днес около 17 часа след Малкия тунел на Кресненското дефиле. Б. Б. монтирал билборд край бензиностанция “Карелия”, когато бил ударен от електрически ток и паднал на земята.

Сигналът за инцидента е подаден на телефон 112 и на място са изпратени линейка и автомобил на пожарната.

До идването на медицинския екип обаче работникът е починал. Причините, довели до фаталната злополука, се изясняват от полицията, за трагичния инцидент е информирана и прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мимо

    5 0 Отговор
    Причината е основно и първо ниската култура на безопасност на българина. Масово се работи на "юруш" ,хората станаха технически много неграмотни. Само като видях снимката към статията предположих как е загинал човека преди да прочета и се оказах прав.

    Коментиран от #5

  • 3 ванката

    5 0 Отговор
    когато бил ударен от електрически ток?!?!? това наистина ли може да се нарича статия и писалият я да се нарича журналист ???лека му пръст на починалия човечец
  • 4 Некой

    5 0 Отговор
    Който е издал разрешение за монтаж в опасна близост до 20кВ.Той сега е за съд.
  • 5 незнайко

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мимо":

    До някъде сте прав, но ако снимката е действителна, кой ненормален ще постави билборд на един метър от напрежение по високо от 380 волта ??? Кой им е разрешил ??? По това трасе може би тече напрежение от порядъка на КИЛОВОЛТОВЕ !!!

    Коментиран от #6

  • 6 Мимо

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "незнайко":

    Да, прав си. 20 kV е това - линейно. Фазното е 11,7 , ама е напълно достатъчно. Кой и как е едно на ръка, ама ако сам не се пазиш - няма кой да мисли за теб- за съжаление живеем в такава джунгла!